Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. Aşkın, flört kısmı sizi çok daha cezbediyor gibi bir izlenim veriyorsunuz. Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor.

Yeni birortamı arayışlarınız bu günlerde sona erebilir. Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor.

İyi niyetli ve çok gerçekçi gelecek planlarınız var. Beklenmedik şekilde elde ettiğiniz paranın haberini yaygınlaştırmamak niyetinde görünüyorsunuz. Bu gizlilikten rahatsızlık duymanız gerekmiyor.

Bu iki günde, kendinizi dinlenmeye alabilirsiniz. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor gibisiniz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu nedenler yakın günlerde anlamını kaybedecek. Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızı sarsabilecek gelişmeler söz konusu, dikkatli olmalısınız.

4 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başlamasıyla beraber İkizler burcunda hareket ediyor. Bugün de pozitif gelişmelere hazır olun. İçinizdeki enerji güne mutlu bir gülümsemeyle sizi uyandıracaktır. Spor yapmaya vakit ayırabilirsiniz. Ay-Merkür kavuşumuyla beraber eğitim ile ilgili konularda şansınız açılacaktır. 18:41-19:16 aralığında boşluğa giren Ay, devamında 19:16'da Yengeç burcuna giriş yapıyor. Bugün itibariyle Merkür de Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar kariyer hayatınızı ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Geleceğe dair planlarınızı şekillendirebilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzlaşmacı tavrın karşılıksız kalmayacak!Ruh halin, etrafındaki kişiler sayesinde yön değiştirebilir. Onların yaşadığı mutluluğu ya da üzüntüyü derinden hissedebilirsin. İletişimini güçlü tutmaya çalışacaksın. İlişkin varsa, sevgilinin yardımsever tarafı ona olan aşkını artıracak. Evliliğinse sorunların varsa, eşinin yapacağı sürpriz aranızdaki buzların erimesini sağlayacak. Son zamanlarda yaşadığın aile yaşantındaki tüm çatışmalar bayramın da vesilesiyle bugün yerini sükûnete bırakırken, uzlaşmacı tavrın ile gönülleri fethedeceksin. Özellikle aile ve yakın akrabalarla gerilen ipler yerini güzel bir dayanışmaya bırakabilir.

4 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi iletişimlerinizde biraz zorlayıcı bulabilirsiniz. Bu güzel tatil gününde hayatınıza için bazı kararlar almak ve önceliğinizi kendiniz olarak belirlemek size iyi gelecektir.

4 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için çok hevesli bir gündesiniz. Yolculuk planları için teşvik edici imkânlar çıkabilir karşınıza. Akademik olarak yeni başlangıçlar yapmak için kararlar alabilirsiniz. Aşkta engeller yaşanabilir. Değişen durumlara göre kendinizi ayarlamalı ve sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkan yeni fırsatları değerlendirmekte gecikebilirsiniz. Kararsızlığınız önünüzdeki en büyük engel. Seçeneklerinizi sadeleştirmeniz gerekebilir.

4 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; bayram harcamaları ya da ani gelişen programlar bütçenin dışına çıkmana neden olsa da seni mutlu edecek organizasyonlardan geri durmayacaksın. Görüşlerini dile getirmek için isteklisin. Ancak gelişen koşullara tarafsız ve adil yaklaşamayabilir, duygusal davranabilirsin. Gün sonunda duygusal yaklaşımların ve görüşlerin dikkat çekecek.

4 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizle, kariyerinizle ilgili parlak bir gün. Aklınıza bir fikir gelebilir. Bu fikri uygulamak için gerekli yeteneklere ve kararlılığa sahipsiniz. Önünüze birinin çıkmasına izin vermeyin.

4 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

2 Ağustos'a kadar Yengeç burcunda seyahat edecek olan Merkür, aile düzeninize yeni bir soluk getirecek. Gayrimenkul alım satımı gündeme gelebilir. Kariyerinizde gıda ile ilgili bir işe adım atmanın planını tasarlayabilirsiniz. Bugün kazanç hanenize büyük bir artı kaydedebilirsiniz. Bayram sonrası ortaklıklar için imza atabilir ya da yeni projeleri somutlaştırabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

4 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 17" R
Ay
Koç
15° 04' 38"
Merkür
Koç
20° 05' 02"
Venüs
Boğa
07° 53' 43"
Mars
Koç
04° 02' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 04"
Satürn
Balık
17° 03' 05"
Uranüs
Boğa
22° 40' 08"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 13"
Lilith
Başak
23° 57' 31"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>