Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir kez daha geçmişteki kadar coşkulu şeyler yaşayamayacağınızı düşünmeniz pek anlaşılır bir güvensizlik değil. Size yeni heyecanlar yaşatabilecek insanlara kendinizi açmanız gerekiyor.

İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Başarınızın karşılığını manevi olarak görmeye devam edeceksiniz. Maddi açıdan ise, yine sabrınız istenebilir.

İhtiyaçlarınızı kazancınızın çok yukarılarında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor gibi. Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak.

Bugün geçmişle ilgili bazı olaylar aklınıza takılabilir. Aşk dünyanızda nostaljiyi bir olumsuzluk olarak yaşamamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir duygusal ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey, sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Çevrenizdeki birkaç kişi, bununla ilgili aşırı bir merak taşıyor gibiler. Önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız.

9 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün ilk saatiyle 00:23-00:44 arası boşluğa giriyor. 00:44 olduğunda ise Başak burcuna giriş yapıyor. Sizler için duygusal tarafınızın ağır bastığı bir gün olabilir. Fazla detaylara takıldıkça işin içinden çıkamayabilirsiniz. Venüs bugün İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar akademik yaşantınızda, sınavlarınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir gönül ilişkisine de başlayabilirsiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görünüşüne daha da dikkat ediyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Gün içerisinde karşılaşacağın insanlar seni belli konularda düşünmeye itebilir, kıskançlık konuları ön plana çıkabilir. Bugün bütün işlerin birbirine girebilir ve karmaşık duygular hissedebilirsin. Bu duruma anlam veremeyebilirsin. Uzun zamandır ilişkilerinde problemler yaşıyorsan, bu sorunların nedenini araştırabilirsin. Gökyüzünün sana verdiği destekle, güzel bir sonuca ulaşacaksın. Güzelliğine, görünüşüne daha bir önem vereceksin. Taze meyvenin ve sebzenin yer aldığı öğünler tüketmelisin. Fiziksel ve ruhsal dengeyi yakalamak adına da açık havada yürüyüş, meditasyon ya da yoga yapabilirsin.

9 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz veya sosyal gruplar ile yapacağınız fikir alışverişleri size kendinizi daha iyi hissettirebilir ve üretiyor olmak fikri sizin yaşama karşı pozitif bakmanıza yardımcı olabilir.

9 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı kararsızlıklar ya da etkilenmeler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olabileceğiniz koşullar var.

9 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz yeni yeni oturduğu için ilginiz ilişkiniz üzerinde olabilir ancak denge çok önemli çünkü sonrasında işinizde yapmadıklarınız için pişman olabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; uzun bir tatilin ardından tekrarhayatına dönme zorunluluğu enerjinin düşük olmasına neden olabilir.  Kontrolünde olmayan gelişmeler, uzun vadede senin lehine olacağı için telaşlanmamalı, geleceğe yönelik hesaplarını yapmaya devam etmeli ve sonuç odaklı olmaya çalışmalısın. Bu ara hizmet aldığın insanlara karşı temkinli olmanda yarar var.

9 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilgi odağı olacağınız bir gündesiniz. O nedenle de biraz borunuzu fazlasıyla öttüreceğiniz bir gün olabilir. Burada ince çizgiyi çok aşmadan hareket ederseniz, çok bencil görünmezsiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcuna geçen yönetici gezegeniniz Venüs bu dönemde size bol bolprojesi getirecek. Özellikle yabancılarla olan bağlantılarınızda gelişmeler gündeme gelir. Sık seyahatler yaparsınız. Akademik konular önünüze çıkar. Yabancı sevgililer kapınızı çalar. Gününüzü gün etmeye bakın. Hayat kısa!

9 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

9 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 22' 22" R
Ay
Koç
22° 56' 27" R
Merkür
Koç
20° 29' 36"
Venüs
Boğa
08° 33' 13"
Mars
Koç
04° 26' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 36"
Satürn
Balık
17° 05' 42"
Uranüs
Boğa
22° 41' 59"
Neptün
Balık
29° 05' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 58"
Lilith
Başak
24° 01' 04"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>