Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konularda sizi yönlendirme gayretinde olanların etkisinden kurtulmanız gerekiyor. İlgilendiğiniz kişi size yeterince yaklaşmışken hala beklenti içinde görünmeniz, atılmış adımların da geri alınmasına neden olabilir.

Yeni umutlara yönelimler söz konusu. Tahsilat sorunlarınızı,yaşamı deneyimlerinizle objektif karşılıyorsunuz. Bazı görüşmelerde iyimserliği geri planda tutmak yararlı olacak.

Para konularındaki titizliğiniz sorunları azaltıyor. Yakın zamanda bazı sıkışmalar olası. Bazı ödemelerdeki zaman darlığı, ortaya konacak iyi niyetli yaklaşımlarla çözülebilir.

Birkaç gündür aldığınız duyumlar bazı önlemler almanızı gerektirebilir. Fazla geniş, biraz da umursamaz baktığınız söylentiler, ilerde size zarar getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın ortasında bir ziyaretçiniz var. Ondan alacağınız bazı bilgiler sizi yeni değerlendirmeler içine sokabilir. Bu değerlendirmelerde yapıcı olmaya çalışmalısınız. Sorumluluk gerektiren belli konularda bıraktığınız imajı bir yanılgı olarak görürken, bu yanılgıyı onarmak anlamında kararlı bir hareketsizlik içindesiniz. Kendinizi yenilemekte gecikmemelisiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay Başak burcunda hareket ediyor. Bugün duygusal yönünüz ön planda olabilir. Geçmişteki anılarınızı tekrar tekrar anımsayıp detaylar içinde kaybolabilirsiniz. Bilinçaltınızda hala sizi huzursuz eden konular olabilir. Ay'ın Merkür ile pozitif etkileşimler kurduğu gün içerisinde eskiden adımını attığınız bir konu ile ilgili haber alabilirsiniz. Bir rahatsızlığınız varsa onunla ilgili de olumlu haber alabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatları kaçırmayacaksın!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Ay?ın konumu kariyer hayatında önemli fırsatlarla karşılaşabileceğini vurguluyor. Değerlendiremediğin için kaçırdığınfırsatları yeniden ayağına gelebilir. Kendi işini kurmak istiyorsan, hangi alana yönelmen gerektiği konusunda kafan karışabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin seni sürekli sorgulamaya çalışmasına tepki göstereceksin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlem seni daha da hassaslaştıracak. Yakın arkadaşının vereceği destek kendini iyi hissetmeni sağlayacak. Akşamüstü alacağın haberler seni televizyon başından kaldırmayacak.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ve uzun zamandır görüşemediğiniz kişiler ani bir şekilde sizi arayabilir ve sizlerden kendileri için bazı yardımlar isteyebilir. Sizden istenilen bu yardımı yapabilecek güçte değilseniz, sırf gönül yapmak için bu teklifi kabul etmemeli, şartlarınıza uymadığı için hayır demeyi önemsemelisiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz olaylar için fedakârlık yapabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Uğraştığınız işlere daha gerçekçi yaklaşabilirsiniz. Pratik zekânızla işlerinizi kolayca çözümleyeceksiniz. Akşam saatlerinde daha keyif verici olaylar söz konusu.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca canlı sosyal ortamlar, arkadaş çevreleri içinde zaman geçirebilir, sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise haftanın yoğun temposunun ardından kendi halinizde olmaya, dinlenmeye ihtiyacınız var.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızdan beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Günü verimli geçirmek için kısa molalar iyi gelir. İlgi alanınıza giren konuları paylaşmak ve sosyal çevrede aktif olmayı planlıyorsanız enerjinizi verimli kullanın.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi; bugün etrafındaki bazı insanların hal ve hareketleri yüzünden zorlanabilir, üzerine aldığın işlerin planlaması, detaylandırılması ve organizasyonuyla meşgul olabilirsin. Kelimelerini dikkatli seçmelisin, zira yanlış anlaşılmalardan ötürü başın ağrıyabilir. İlerleyen saatlerde duygu ve düşüncelerin paralel ilerlerken daha sağduyulu bir tavır benimseyebilirsin.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 06' 24" R
Ay
Kova
04° 52' 22"
Merkür
Koç
17° 10' 33"
Venüs
Boğa
01° 51' 52"
Mars
Koç
00° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 15"
Satürn
Balık
16° 38' 14"
Uranüs
Boğa
22° 23' 14"
Neptün
Balık
28° 55' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 54"
Lilith
Başak
23° 24' 56"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>