Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla yapacağın konuşmaların yapıcı olması için daha istekli olmalısın. Kalp kırmak yerine küçük uyarılarla doğru olanı işaret etmek ikiniz için de iyi olacak. Birbirinizden bir şeyler öğrenmeye devam edeceksiniz.

Sizi kendine hedef seçmiş gibi tavırlar sergileyen biriyle yaşadığınız sorunlar daha boyutlu hale gelebilir. Yeniden şekillendirmeye çalıştığınız konularda verimli destekleriniz olacak.

Harcama yaparken daha dikkatli olmalısın. Planlı bir şekilde para harcamak uzun vadede daha karlı çıkmanı sağlayacak. Hesabını bilerek para harcadıkça olası masraflar için kendini daha hazırlıklı hissedeceksin.

Bugünü dinlenerek geçirmek kendin için yapacağın en güzel şey olabilir. Sağlığının kıymetini bilmek ve onu korumak için daha istekli olduğunu göreceksin. Hafif yiyecekler tüketip bitki çayı içmekte yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla bir arada olmak için şartların istediğin gibi olması mümkün. Uzun zamandır görüşmediğin insanlarla hasret gidermek, grup olarak farklı aktiviteler içinde bulunmak senin için önemli olacak.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün artık geleceğe dair somut adımlar atıyorsunuz. Bu kozmik iklim, kaderi kendi elinize almanız için sizi cesaretlendirecek, ancak büyük dönüşümler zaman alacağından, sonuç üretmek için acele etmemelisiniz. Öğleden sonra özellikle sosyal ilişkilerinizde oluşan sorunlara dikkat edin.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geliştirmek için yeni atılımlarla bulunuyorsun. Eğitim ve dil alanında dışardan destek alabilir, bilgi birikimine güvendiğin kişilere danışabilirsin. Kariyer alanında kazanacağın başarılar özgüvenini de olumlu yönde etkileyecek. Sosyal ortamlarda dikkatleri üzerine çekiyorsun.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nasıl ve kimlerle mutlu olduğunuza dair bazı konular gündeme gelebilir. İlişkilerinize, mutlu olduğunuzu düşündüğünüz konulara yönelmek size doğruyu görmek konusunda destek verebilir. Duygusal ve ticari görüşmeler konusunda net kararlar alabilirsiniz.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tek kelimeyle ışıl ışılsınız. Talih yıldızınız parlayacak ve size hoş sürprizler yaşatacak. Aşk hayatınızda da hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayranlarınız sayesinde gününüz epey renkli ve eğlenceli geçeceğe benziyor. Diplomatik tavırlarınız onları daha da umutlandırabilir. Biraz daha empatik olmaya çalışın. İş hayatınızda da sözlerinizin etkisi oldukça yüksek olacak.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işler fark yarattığı için etrafınızdakilerin kıskançlıklarını hissedebilirsiniz. Nazarlar etkilenmemek için titreşiminizi yüksek tutmanız önemli.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınıza beslediğiniz güçlü sadakat bağı sizi zorlu bir durumun içine sürükleyebilir bugün. Arkadaşınız sizden sizin için imkansız olmasa da yerine getirilmesi zor bir iyilik isteyebilir. Durumu bir değerlendirin ve yardım alabileceğiniz bir nokta olup olmadığına bir bakın. Yoksa, daha sonrasında da yardım alabilirsiniz. Bazen yapabileceğimizin en iyisi budur.

14 Eylül 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işler biraz ters görünüyorsa, bu sizin hayal gücünüz değil. Şimdi hayatınız normalden daha sakin görünebilir, ancak ilerleyen saatlerde işler biraz sarsılabilir. Sizinle belirli bir kişi arasında dikkatinizi gerektiren bir şey ortaya çıkabilir ve muhtemelen birdenbire ortaya çıkacaktır. Öte yandan, bir ilişkiyi bitirip devam etmenin zamanının geldiğine karar verebilirsiniz.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sınırlarınızı zorlayarak harekete geçmeniz işe yarayacak. Zor işleri sevdiğiniz için, sorunlu konuları seçiyorsunuz. Bugün düşüncelerinizin aktifliği sayesinde birçok problemin çözümünü bulacaksınız.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finansal durumunuz ön plana çıkabilir. Ani para giriş-çıkışları gerçekleşebilir. Okült konular, parapsikoloji de ise çok verimli bir gündesiniz. Beklemediğiniz açılımlar yaşayabilirsiniz.

14 Eylül 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz. Birkaç gün kadar duygusal anlamda yüzeysel olacaksınız. Oluşmuş ve süregelen olumsuzluklardan sonra tersliklerden ve yolunda gitmeyen işlerden arınacaksınız. Meslek yaşantınızda kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın. Başarının keyfini çıkartabilirsiniz ama eğer kendisini başarılı hissetmiyorsanız moralinizi sağlam tutun yeter. Geliriniz azaldı ama harcamalarınızı bir türlü azalmıyor

14 Eylül 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 35' 18" R
Ay
Akrep
02° 35' 28" R
Merkür
Boğa
07° 22' 17"
Venüs
Boğa
26° 40' 43"
Mars
Koç
15° 41' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 51' 57"
Satürn
Balık
18° 09' 19"
Uranüs
Boğa
23° 33' 14"
Neptün
Balık
29° 27' 21"
Plüton
Kova
02° 01' 33"
Chiron
Koç
21° 45' 49"
Lilith
Başak
25° 39' 04"
True Node
Koç
14° 54' 57"
Son Güncelleme : 21/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>