Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayrılığı bol ilişkinizde, duygularınızı dönemsel farklılıklar içinde yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde uzun süreli beraberlikleri müjdeleyen gelişmeler olabilir.

Birtakım şeyleri kökten değiştirmeden çalışamayacağınız artık iyice netleşiyor. Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşın,yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz.

Yakın bir zamanda yaptığınız görüşmelerden bugünlerde yanıt gelebilir. Yatırım, paranızı değerlendirme düşüncenizde, yeni birilerine danışma niyetleri içine gireceksiniz.

Bugünün işini yarına bırakmamalısınız. Yakın bir zamanda koşullarınızdan ötürü aksattığınız önemli bir konuyu aceleyle ele almak durumunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevecen, vefalı biri olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul etmelisiniz. Bugün sitemkar mesajlar gelebilir. Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Onun hayatınızda çok özel yeri olan biri olması, yaşayacağınız özlemi arttıracak. Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünecek, zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız.

14 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün boyunca Akrep burcunda hareket ediyor. Ekonomik durumunuza yoğunlaşacağınız bir günde olabilirsiniz. Gelirinizde artış olmasına dair beklentileriniz olabilir. Bugün ayrıca haftanın en zorlu günündeyiz. Mars-Satürn karşıtlığının bugün yaşanmasıyla beraber kariyer hayatınızda agresif olabilirsiniz. Bir anlık düşünceyle her şeyi yakıp yıkmak isteyebilirsiniz. Çok sakin kalmanız gereken bir gündesiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerine hız kazandıracaksın!Bugün tüm işlerini bir çırpıda bitirmek isteyeceksin. Özellikle banka, vergi gibi işlerde hız kazanabilirsin. Eğer çalışmıyorsan, yeniolanaklarının karşına çıkmasıyla, hayatının yönü değişebilir. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, aceleyle hareket etmek istemeyeceksin. Daha sağlam, güçlü, kalıcıelde etmek için araştırmalara başlayabilirsin. Evliliğinde bir sona geldiğini düşünüyorsan, bu konuda yanıldığını anlayacağın olaylar yaşayabilirsin. Sevdiklerini daha benimseyeceksin. Ailenden uzakta yaşıyorsan ve bir süredir bir araya gelemediysen onlara duyduğun özlem artabilir. Akşamüzeri arayarak hasret gidereceksin.

14 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile içinde maddi konularla ilgili yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Buna karşı daha dikkatli olmalı ve özverili davranmanızı tavsiye edebiliriz.

14 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinize zaman ayırmak için işlerinizi kolayca toparlamak isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni fikirler yaratabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda hâkimiyet kurmak isteyebilirsiniz. Gün içinde gizli kalmış konular sizi rahatsız edebilir. Bunlarla başa çıkmak için dönüşüm gerçekleştirmek zorunda kalabilirsiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesle iyi geçinmek için taviz vermeniz gerekmese de sevdikleriniz için fedakarlık yapmanız gerekebilir.

14 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile üyeleriniz bugün çok destekleyici olmayabilir ve bu yüzden keyfinizi kaçıracak bazı eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Çok takılmadan kendi işinizi yapmaya devam edin.

14 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Akrep burcundaki yolculuğu ilişkilerin görünmeyen kısmına parmak basar. Öz değerinizi tekrar sorgularsınız. İlişkideki rolünüz ve beklentilerinizin karşılanıp karşılanmadığını derinlemesine sorgulayın. Kalbinizin sesini dinleyin, en doğru cevabı oradan alırsınız.

14 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Sağlık probleminiz şu sıralar yok.

14 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 52" R
Ay
Terazi
11° 00' 49"
Merkür
Boğa
04° 48' 40"
Venüs
Boğa
24° 28' 32"
Mars
Koç
14° 19' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 36"
Satürn
Balık
18° 02' 30"
Uranüs
Boğa
23° 27' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 33"
Lilith
Başak
25° 27' 09"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>