Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planların Yarıda Kalabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk konusunda burcunda olumlu enerjiler olacak. Hoşlandığın birisi varsa eğer duygularından bahsetmeyi düşünebilirsin. Eğer devam eden bir ilişki içerisindeysen de o zaman sevdiğin kişiyle daha uyumlu olman olası.

Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz. Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuç verebilir.

Harcamalardan çok tasarrufa özen göstereceğin bir gün olması maddi açıdan daha iyi olabilir. Ne kadar gereksiz masrafa girdiğini kendi gözlerinle görmek seni bazı konularda daha da ayıktırabilir. Masrafları kısmak ve dikkatli davranmak sana iyi gelecek bugün.

Hayatında kontrolü ele alıp sağlığın için küçük önlemler alman daha yararlı olabilir senin için. Alışkanlıklarını değerlendirip gerekiyorsa yeni alışkanlıklar edinmeyi düşünebilir, farklı rutinlere bir şans vererek kendine yarayanı seçebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün cesur ve kararlı olman önemli bir konu haline gelecek. İçinden gelmese bile bile atak olmanda fayda var. Bu hareketli ve cesur tutumun seni çevrendeki olaylara karşı daha güçlü yapabilir, elini genel olarak kuvvetlendirebilir. Bundan kaçınmamalısın.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınızın ne yaptığını ciddiye almakta zorluk çekebilirsiniz, ancak bunun onlar ve sizin için ciddi sonuçları olabileceği gerçeği, bu nedenle seçimlerini yeniden düşünmeleri gerektiğini bilmelerini sağlayın. Aptallıkları yüzünden acı çekmeyin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Terazi burcuysan, eşini sorunlara senin kadar detaycı yaklaşmaması problemleri çözebilir. Birbirinizi tamamlıyorsunuz. Çevrende meydana gelen olaylardan etkilensen de kimse için arabulucu rolü üstlenmek istemeyeceksin. Dinlenme planları yaparken, çat kapı gelen bir misafir, keyfini yarıda bölebilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde anlamlandıramadığınız konular olabilir. Zihniniz karışık ve yorucu bir dönemden geçebilir. Olaylarla aranızda kurmak istediğiniz bağ duygularınızı daha da karmaşık bir sürece götürebilir. Kendinizi iyi hissetmek için sevdiğiniz şeylerle vakit geçirmek bu süreçte size oldukça iyi gelecek ve zihninizi berraklaştırarak size yol gösterecektir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Yengeç’te iken ailenize ya da görevlerinize ait sorumluluklar söz konusu. Akşam saatleri arkadaşlıklar ve gruplar açısından daha uygun olacak.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde meditasyon ya da yoga gibi konularda bilgi sahibi olmak, zihninizi açmanıza ve kendinizi bulmanıza yardımcı olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zaman bitkilerle aran iyi olmuştur ve bugün biraz bahçe işleriyle uğraşmak keyifli hissettirecektir. Eğer sebzeler için evinin yakınında ekim yapabileceğin bir alan varsa, dışarı çık ve biraz sebze ek. Eğer şehirde bir apartmanda yaşıyorsan, camının önüne güzel saksılar koy. Birkaç zevkli bitki yetiştirmek ne çok zaman alır ne de nakit. Reyhan, kekik otu ve yaban sümbülü ekmeyi düşünebilirsin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki veya arkadaş grubunuzdaki diğer kişilerin istediklerini elde edemezlerse tatsızlık çıkaracaklarını düşündüğünüzden, kendi ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi geri tutmak zorunda hissedebilirsiniz. Sizin duygularınız da önemlidir! Mümkün olan en kısa sürede kaostan sessizce uzaklaşın ve sonra hak ettiğiniz huzuru ve sessizliği elde edin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlar ve değer kavramları sizin için önemli ve bu nedenleçevrenizde kararsız şekilde dolaşan arkadaşlarınızı eleştiriyorsunuz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay öğleden sonraya dek sizin burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Bakım yapmak, kendinizle ilgilenmek için günün ilk yarısını kullanabilirsiniz. Öğleden sonra parasal konular gündeminize geliyor.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzü sizin kadar sistemli kullanan kişiye, çok az rastlanır. Para kazanma konusunda ince detaylar ve farklı konumlar söz konusu. Zekanızı en iyi şekilde kıvrak bir şekilde kullanarak, hedeflerinize yakalaşacaksınız.

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>