Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gökyüzünün mesajları var! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün bir şeylere dahil olacaksınız. Bu döngünün sonucuna bayılacaksınız çünkü bu size çok yakışıyor. Büyük bir kalbiniz var ve oraya herkesi almaya hazır olacaksınız. Bu, sizin evrensel sevgiyi yerine getirme görevinizin bir sembolü. Tüm gezegenler bugün size güveniyor!

İnsanlar genellikle sizi hassas bir varlık olarak tanımlıyorlar. Ama uzun vadede, hayatın sapanlarına ve oklarına karşı herkes kadar sert ve hissizleşmiş olduğunuz ortaya çıkabilir. Her halükarda, önümüzdeki gün olaylarla dolu olacak, ancak kendinizi çekmeyecek ve koruyamayacaksınız. Aslında, işiniz veya aileniz gibi kutsal tuttuğunuz idealleri savunan barikatları savunuyor olacaksınız. İşgalciler arkanızdan geliyorlar, bu yüzden kılıcınızı hazırda tutun!

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Özel hayatında taze bir başlangıç yapmak için uygun bir ruh halindesin. Eğer bir süredir çıktığın biri varsa, ilişkinin nereye gitmekte olduğunu değerlendirmek isteyebilirsin. Uyarı sinyalleri almaktaysan, bu kişiyle olan bağını koparabilirsin. Hislerin konusunda açık ve dürüst ol. Belki de harika bir ilişki yaşıyorsundur. İleri seviyede bir bağlılığa adım atmayı düşünebilirsin.Özellikle bugün aile üyelerini ilgilendiren konularda kendinizi fazla öngörülü hissedebilirsiniz. Bugün size yalan söylemek kesinlikle hiç kolay olmayacak! Ayrıca bugün evinizde bir süredir ertelediğiniz bir takım tadilatları gerçekleştirmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. En azından günün bir kısmını yalnız geçirebilirsiniz, belki gelecek için meditasyon yapabilirsiniz. Zihniniz temiz ve aktif, bu yüzden bunu yapmak için çok uygun bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken 04:30 itibariyle boşluğa giren Ay, yarına kadar böyle ilerliyor. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Özellikle mesajlarınız, aramalarınız cevapsız kalabilir. Akrabalarınızla aranızda netleşmeyen sorunlar tekrardan gündeme gelebilir. Saatler akşama ilerlediğinde aktifleşen Güneş-Plüton karşıtlığı nedeniyle kariyer hayatınızın aile yaşamanızın önüne geçmesi yakınlarınızla aranızı açabilir. Sert cevaplarınız durumu daha da ciddileştirebilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzünün mesajları var!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Hayatının her noktası senin için ayrı bir önem teşkil ediyor. Öylesine deyip geçemeyeceğim kadar farklı mesajları da var gökyüzünün senin için. Sadece sosyalliğin değil, aşk hayatında zirve yapıyor. Bugün içinde bulunduğun kalabalıklara ya da tanıdıklarının yanındaki insanlara dikkat et. Duygusal anlamda birinden etkilenebilirsin. İlk adımı atmaktan çekinme! İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, onu gereksiz yere sorguya çekebilirsin. Ancak onun da benzer soruları sana yöneltebileceğini unutma. Evde yapacağın temizlikle üzerinden bir yük kalkacak. Ailede herkesin üzerine düşeni yapmasını istemen, onlarla zıtlaşmana neden olabilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konuşmalarda geçen bazı yalanları fark edebilirsiniz ama bunu kimsenin yüzüne vurmamalısınız. Zamanı geldiğinde her şeyin açıklığa kavuştuğunu göreceksiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde hareket, ziyaretler ve konuşmalar gündeme geliyor. Sizi duygusal açıdan daha mutlu kılan haberler de alabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdebağlamında yeni edinimler sağlayabilir, hayatınızı verimli şekilde yaşamak için gerekli adımları atabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim dikkat çekici olabilir. Kardeşleriniz, komşularınız vearkadaşlarınızla görüşebilir, daha sık bir arada olabilirsiniz. Ziyaretler ve kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Kendinizi ifade edip yaşadıklarınızı paylaşmak istediğiniz bir gündesiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski ilişkilerinizden birinde bugün yeni bir başlangıç geliyor. Birisi aniden sizi yepyeni bir gözle görecek ve bu o kişide daha derin duyguları tutuşturacak. Bu kişinin size ulaşmasını bekleyin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerde gerginliklerle uğraşmak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Diğer yandan evdeki diyaloglar canınızı acıtabilir. Baskıcı tavırlar, acımasız ve sert diyaloglar doğal yapınız ve kişiliğinizle uyum sağlamaz. Adalet duygunuz otorite figürlerini ikna etmeye yetmeyebilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerde her şey çok çabuk netleşsin ve sonuca varsın istediğinizden, heyecanla kaybeden taraf hep siz oluyorsunuz. Biraz daha sakin ve esnek olmanızda fayda var. Kariyer hayatınızda gösterdiğiniz girişkenliğin yarısını ilişkilerde gösterebilseydiniz keşke. Söz konusu romantizm olunca hep daha politiksiniz. İsteklerinizi dile getirmelisiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; aile fertleri üzerinde kurmaya çalıştığın hâkimiyetle, düşüncelerinle ve konuşmalarınla karşındakileri ikna etme çabanla ilgili anlaşmazlık yaşayabilirsin. Bugün verdiğin sözlere ve sarf ettiğin cümlelere dikkat etmelisin zira seni zora sokabilirler. Duygusal baskı altında yanlış kararlar almaya meyilli olabilirsin.

14 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 51" R
Ay
Balık
28° 03' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 18"
Venüs
Boğa
06° 28' 00"
Mars
Koç
03° 08' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 44"
Satürn
Balık
16° 57' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 24"
Lilith
Başak
23° 49' 48"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>