Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeniden başlamak istiyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu ne şans! Aniden bir mola verebilirsiniz ve bu da hayatınıza istediğiniz yoldan başlayabileceğiniz anlamına geliyor. Bu, aşk veyahayatınızla ilgili olabilir ya da uzun zamandır deneyimlemek istediğiniz yeni bir yaşam biçimi olabilir. Arkadaşlarınız bu süreçte önemli bir rol oynayabilir. Dikkatli hareketlerle ilerleyin. Böyle bir şans her zaman ayağınıza gelmez!

Bugün inatçı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bazı şeyleri ya siyah ya da beyaz renklerde göreceksiniz ve görüşlerinize çok katı olacaksınız. Egonuzun kontrolden çıkmasına izin vermeyin. Diğer insanların bakış açılarına saygı göstermek için elinizden geleni yapın. Bir şey hakkında güçlü bir bilginiz olsa da, muhtemelen tam resme sahip değilsiniz. Meslektaşlarınızın da fikirlerini ifade etmesine izin verin. Kim bilir? Bir şeyler öğrenebilirsiniz!

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.Gerçekten ne istediğini yazmaya çalışırken kendini saatlerdir boş sayfaya bakarken bulabilirsin. Belki de motivasyonunu kaybetmişsindir. Aklın bugün bulutların üzerinde dolanıyor, o yüzden herhangi bir görev için onu tuman pek mümkün değil. Yine de bir kere yazmaya başladığında, tamamlaman gereken görev ne olursa olsun, olaylar kendiliğinden tamamlanmaya doğru gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu an oldukça yorgun hissediyor olabilirsiniz. Muhtemelen gününüz binlerce olayın aynı anda gerçekleştiği bir arapsaçı şeklinde başladı. Gün boyunca da bu karışıklıkları çözmeye çalışmış olabilirsiniz. Önemli işleri halletmeyi unutmaya başladıysanız, yapacaklarınızı yazın. Çocukları okuldan almayı unutmayın mesela! Öğleden sonrası rayından çıksa da önemli aramaları yanıtlayın.

9 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, sizlerin burcunda hareket etmeye devam ediyor. Gün içerisinde gerçekleşen Ay-Güneş ve Ay-Satürn zorlu etkileri sebebiyle kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Partnerinize karşı aşırı kontrolcü yaklaşmanız karşı taraftan tepki almanıza neden olabilir. Kısacası gönül işleri için bugünü pek tercih etmeyin. Akşam, Güneş-Satürn karşıtlığı nedeniyle kariyer hayatınızda bir hayli zorlanabilirsiniz. Buna yöneticiniz de katkı sağlayabilir. Sakin olmalısınız. Saatler 22:35 olunca Ay, boşluğa giriyor.

9 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz harcamalardan kaçınıyorsun!Ay, hava burcunda hareket ediyor. Uzun zamandır ayrılmayı düşündüğün işinden bugün istifa edip, yenifikirlerin için kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. Çevrendeki insanlar cesaretini eleştirse dahi kulaklarını tıkayıp hedeflerin uğruna kayıplar ermeye hazır olabilirsin. Eğer evli bir Terazi burcuysan eşin maddi ihtiyaçlarının ertelenmesinden hoşlanmayabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, ilişkini evlilikle taçlandırmak isteyeceksin. Kendini güvende hissetmek istediğin bir gündesin. Sakin, seni dinlendirici aktivitelerden yanasın. Gereksiz harcamalardan kaçınabilir hatta etrafındaki insanlara bu anlamda müdahale etme ihtiyacı hissedebilirsin.

9 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkilerde bugün göreceğiniz destek sizi oldukça mutlu edebilir. Önceden yapmış olduğunuz ama onların onaylamadığı konularda haklılığınız anlaşılıyor olacak.

9 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda çalışmalarınızı sürdürürken daha başka istekler içine girmeniz mümkün. Farklı çevrelerin içine girip alışılmışın dışındaki kişilerle tanışabilir ve size çok çekici gelebilir. Aşk arzunuz artıyor.

9 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte yaptığınız bir takım başarısız denemelerden ders alarak daha güçlü denemelere girmek için oldukça uygun bir zamandasınız.

9 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaşamında bazı barikatlarla karşılaşabilirsin. Belki kalbin ilerlemeni engelliyordur. Hayatındaki boşlukları doldurmak için başka bir kişiye ihtiyacın yok. Kendine olan güvenini artırmak için ne kadar değerli olduğunu kendine hatırlat ve yoluna öyle devam et.

9 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işleriniz bürokrasi nedeniyle yavaş ilerleyebilir. Diğer yandan ev ilehayatınız arasında denge kurmakta zorlanırsınız. İki taraftaki ciddi sorumluluklar omzunuza ağır yük bindirebilir. Bugün duygusal konular, fedakarlıklar, bağımlılıklar kapınızı çalar.

9 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek.

9 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer kıdeminiz konusunda konuşmak gibi bir niyetiniz varsa bugünü es geçmenizi tavsiye edebilirim. Sözlerinizin yaratıcılığı ve insanları etkileme kapasitesi oldukça yüksek olsa da maalesef bu konuda şans yanınızda değil. Sunumlar,anlaşmaları içinse uygun bir gün. Eski projeler tekrar gündeme gelebilir.

9 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; bugün dostların ve sevdiklerinle vakit geçirip onların verdiği destekle kendini motive olmuş hissedebilirsin. Tek başına çözmeye çalıştığın işlerde sınırlamalar ve beklemede kalmalar yaşayabilirsin. Bunun için ekip çalışmaları ile çok verimli zaman geçirebilir ve güzel işler ortaya koyabilirsin.

9 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 60" R
Ay
Oğlak
02° 51' 25"
Merkür
Koç
16° 22' 09"
Venüs
Koç
28° 56' 17"
Mars
Balık
28° 26' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 02"
Satürn
Balık
16° 25' 35"
Uranüs
Boğa
22° 15' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 51"
Lilith
Başak
23° 09' 08"
True Node
Koç
15° 25' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>