Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Köklü değişimler yaşanacak! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Başkalarıyla birlikte yaşamak her zaman kolay değildir! Muhtemelen bugün düşündüğünüz şey budur. Aile hayatınızda, şeyler hakkında oldukça idealist bir tutuma sahip olacaksınız. Kendinizi arada bir hayal kırıklığına uğratırsanız şaşırmayın. Ancak kendiniz için koyduğunuz hedeflere tam olarak ulaşmasanız da, bu idealizm size hayatınızda yön verecek.

Bugün sezgiler top noktada olacak. Ve çok geçmeden bu sezgiler size doğru gelecekler. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kariyerinizin yörüngesini önemsemiş olabilirsiniz. Ama artık değil. Bugün başarıya giden yol önünüze çıkacak. Aslında, fırsat tam orada ayaklarınızın altında. Yolculuğunuza başlamak için sadece ilk adımı atmanız yeterli.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

İyi bir ruh halindesin. Başından geçen deneyimleri daha olumlu değerlendiriyorsun. Zorlukları gelişmek adına bir fırsat olarak görüyorsun. Hatta bir miktar felsefi hissedeceksin ve yaşadıkların altında daha geniş çaplı sebepler arayacaksın. Gün içerisinde, yükseltici bir spiritüel enerji ruh halini güzelleştirecek, seni başkalarına karşı çekici kılacak.Şu anda, ilgi alanlarına geri dönüp tüm gücünle çalışmalar yapmaya devam etmen büyük önem taşıyor. Biraz yaptıklarını paylaşman lazım! Eksik olduğunu düşündüğün tanınırlığın üzerinden ilerlemen önemli, ama bunu önceden başarmıştın sanki? Bir grubun parçası olarak veya sosyal ortamlara girerek hedefine ulaşabilirsin. Ancak bu şekilde işlerini ilerletebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla olan ilişkilerinizde girişken ve açık olmanın tam zamanı. Belki bir süredir fikrinizi ifade etmekten kaçınıyordunuz. Ancak bugün sizin uzmanlığınıza gerek duyulan bir durum ortaya çıkabilir. Önceki deneyimlerinize ve bunlar sonucunda edindiğiniz bilgilere dayanarak, diğer insanların izlemesi için daha iyi bir rota belirleyebilirsiniz. Bu yüzden konuşmaktan ve gücünüzü kullanmaktan korkmayın. İnsanlara ne kadar çok şey bildiğinizi göstererek onların biraz güvenini kazanın.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Aslan burcundaki hareketine devam ediyor. Ay-Jüpiter güzel kontağıyla beraber bugün de şans sizinle olacaktır. Sosyal ortamlarda insanlar sizden bahsediyor olabilir. Girdiğiniz yerlerde insanlar gözünü sizden alamayabilir. Başarılarınız dilden dile konuşulabilir. 09:24 itibariyle Ay, yarına kadar boşluğa giriyor olacak. Sizin için önemli olan konular varsa bu saatten önce halletmeniz iyi olacaktır.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Köklü değişimler yaşanacak!İnsanların üzerine geldiğini düşünüyorsun ancak sen de bugün biraz alıngansın ve insanlar senin bu tavrına hiç alışkın değiller. Eğer evli bir Terazi burcuysan eşinin sürekli hayatına müdahale etmesi, kendini baskı altında hissetmene ve aranızın bozulmasına sebep olabilir. İş yerinde bugünden sonra köklü değişimler olabilir. Ummadığın bir insanın işten çıkması ya da çalıştığınyerinin satılma haberleri gibi…

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde güç dengesini oluşturabileceksiniz. Yeni başarılara doğru cesaretle adımlar atabileceksiniz. Aşk hayatınızda güçlü etkileşimler ve başlangıçlar ruhunuzu besleyecektir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili daha dışadönük olabilirsiniz. Cömert tavrınız ortaya çıkabilir. Bugün arkadaşlarınızla plan yamak size iyi gelecektir. Meslek grubunuzdan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde hafta sonu için yeni planlar yapabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Komşular ve akrabalık ilişkilerinin gündemde olacağı bir gündesiniz. Zamanınız huzurlu geçebilir ancak yine de şaşıracağınız gelişmeler olabilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz, plan ve projelerinizin tanıtımı, toplantılar ve sosyal ortamlarla ilgili geçici problemler, endişelere hissedebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim gücünüzün ve motivasyonunuzun yükseleceği görüşmelerden fayda elde edebileceğiniz, sosyal ortamlarda daha fazla ön plana çıkacağınız bir zaman sözkonusu olacak.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız aracılığıyla bazı haberler duyabilirsiniz. Arkadaşınız sizi hemen ikna edecek, ondan çok etkileniyorsunuz. Biraz yavaşlayıp ve konu hakkında daha fazlasını öğrenin. Alelacele hareket etmeyin.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizin sosyal çevreniz yüzünden aniden kopması gündeme gelebilir. Ayrılık kararı almak için iyi bir gün değil. Kafanızı karıştıran birisi düzeninizi bozmak istese de buna hemen izin vermemelisiniz. Kendi menfaatinizi de düşünmek zorundasınız. Her zaman karşınızdakilere uyum sağlamak politikasından vazgeçin.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 20" R
Ay
Oğlak
01° 34' 36"
Merkür
Koç
16° 20' 43"
Venüs
Koç
28° 49' 05"
Mars
Balık
28° 21' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 14' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 31"
Lilith
Başak
23° 08' 29"
True Node
Koç
15° 25' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>