Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güçlü adımlar atıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 40%

Partnerinizin karakteristik özelliklerine savaş açmış gibisiniz. Onun duygularını fazla ciddiye almıyor gibi yaşaması sizi tepkimeci yapabiliyor. Kendi sert tepkilerinizle, yumuşak yüreğinizin çelişkisinden dersler çıkartabilirsiniz

Yakında alacağınız çok yeni ve ilginç öneriler olacak. Ama siz, öneri sahibine duyduğunuz güven ölçüsünde tepki vereceksiniz. Yorucu birhaftası sizi bekliyor; hafta sonunu dinlenerek geçirmeye çalışın.

Bugünlerde duyacağınız kısa bir haz, gelecekte uzun bir pişmanlığa dönüşebilir. Geçmişte para konularında özensiz davranıp eziklik yaşamanıza neden olan arkadaşınızın bugünkü para darlığına, bu gözle bakmanız gerekiyor.

İkinci hatta üçüncü dereceden ilgilisi olduğunuz konularda, esas kişilerden fazla sorumluluk hissi duyabiliyorsunuz. Onların kendi meselelerine gevşekliğine büyük kızgınlığınız, bundan olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda herkes için faydalı olacak köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Siyasi ilerleme kaydedin. Bu gün kariyerinizde ilerlemek için mükemmel bir zaman.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başından itibaren Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ay'ın Satürn arkasından da Plüton ile oluşturduğu pozitif açılar sayesinde ailenizle ilgili sorunlarda çıkış yolları bulabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yakınlarınız her zaman arkanızda olduklarını hissettireceklerdir. Ay, saat 21:38'de boşluğa giriyor. Bu zamandan sonra maddi olarak açılmamanızda fayda var. Ödemeleriniz, satın aldığınız şeyler askıda kalabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü adımlar atıyorsun!Bugün etrafından sıkça bencil olduğuna dair eleştiriler alabilirsin. Ancak sana tavsiyem bu sözleri kulak ardı etmen. Bazı konularda yüzeysel yaklaşımları benimsemek senin faydana olacak. Gezegenlerin seyri seni hedeflerin konusunda desteklerken, bugünden itibaren sağlam adımlar atacaksın. Şans senden yana! Evliliğinde bazı sorunlar yaşanıyorsa eşinle baş başa verip tüm sorunları halletme yoluna gidebilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var. Yaşam alanında aile bireyleri ile geçireceğin vakit artarken, sosyal ilişkilerindeki iniş çıkışları minimuma indirmek için çabalayacaksın.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızla ilgili yeni bir gelişme olabilir. Var olan düzeninizi bozmadan hayatınıza yeni bir soluk katabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerde iletişimden kaynaklı sıkışıklıklar yaşanabilir. Sakin olmaya çalışın. Maddi konularda dalgalanma yaşayabilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanlardan beklentilerinizi minimum düzeyde tuttuğunuz taktirde kimse sizinle ilişkisinde hadsizlik yapamayacaktır.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal stres ve birikimlerden uzak durmaya, duygularınızı içinize atmamaya ve bastırmamaya çalışmalısınız. Karşınıza çıkan güçlü kimselerin ve özellikle de kadınların etkisini bugün daha çok hissedebilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün açıkça düşünebileceksiniz. Çalışmanız gereken şeylerle ilgili elinizden gelenin en iyisini yapın. İşinizi yapın ve başkalarının draması üzerinde durmayın. Eviniz için yeni bir alete ya da cihaza yatırım yapmanın tam zamanı.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü uluslararası konular, yabancılar, hukuki kararlar, eğitimler, uzak seyahatlerle ilgili beklediğiniz geri dönüşleri alırsınız. Ayrıca tanıtım faaliyetleri medya planlama, web sitesi çalışmalarına yönelik pozitif bir gün. Görüşlerine değer verdiğiniz kültürlü biriyle tanışabilirsiniz. Aranızda hemen duygusal bir çekim oluşabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tam da sağlam olması gereken zamanlarda nedense özgüveniniz düşüyor. Saklanmak, gözden kaybolmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili bazı problemler söz konusu olabilir. İmajınızı güçlendirmek istiyorsanız, Sakin ama kararlı bir şekilde göz önünde olmalısınız.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; bugün kredi, prim veya ortak olduğun gelirlerden kazanç elde edebilirsin. Destek aldığın kişi, kurum veya işbirliklerinden ufkunu açan gelişmeler ortaya çıkabilir. Maliyet hesabını ve planlarını doğru ve elle tutulur biçimde yapmalısın. Yüksek beklentiler içinde olman hırslı davranmana yol açabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 33' 30" R
Ay
Yengeç
22° 06' 51" R
Merkür
Koç
26° 35' 32"
Venüs
Boğa
16° 25' 41"
Mars
Koç
09° 20' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 53' 59"
Satürn
Balık
17° 35' 23"
Uranüs
Boğa
23° 04' 16"
Neptün
Balık
29° 15' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 49"
Chiron
Koç
21° 20' 32"
Lilith
Başak
24° 43' 38"
True Node
Koç
14° 57' 50"
Son Güncelleme : 12/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>