Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sıra dışı hayatlar dikkatini çekiyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyumsuz merakınızı gidermek için her zaman yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Ancak, bugün her şey size çok sıradan görünebilir. Öyleyse neden bir defalığına da olsa daha farklı bir şey yapmıyorsunuz, kendinize iyi bakmak gibi! Ne olur ne olmaz düşüncesiyle doktorunuza gidip muayene olmak isteyebilirsiniz. Bugün sakin olun. Herkes yılın her günü sizin kadar aktif olacak diye bir şey yok!

Bugün bir şekilde doğaçlama davranmanız gerekebilir. Önemli bir projeyi bitirmek zorundasınız ama ya yeterli bilgiyi elde edemiyorsunuz ya da hesaplamaları yapmanıza yarayan önemli bir bilgisayar donanımı eksik. İşleri toparlamak için doğuştan gelen hünerlerinizi kullanın. Yaratıcılığınızı serbest bırakırsanız her şeyi halledeceksiniz.

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Bu ne enerji böyle! Resmen bir lokomotif gibisin! Bu keyif nereden geliyor? Tıpkı bir rönesans döneminden geçiyor gibisin. Kendinle alakalı olarak üzerinden düşündüğün soruların tam olarak cevaplanmadığını göreceksin. Dünyanın seni ağırlaştırıp aşağı çektiği dönemleri hatırlıyor musun acaba?Bugün, özel hayatınız üstüne düşünebileceğiniz bir gün. Yakınlarınızdan gelebilecek her çeşit isteğe duyarlı olun. Evde daha iyi bir uyum yaratabilme gücüne sahipsiniz, özellikle de ilişkiniz söz konusu olduğunda. Herkesin isteklerini ölçüp tartın ve bunları gerçekleştirmenizi engelleyebilecek tüm sınırlamalar üzerine düşünün. Bugün cevapları bulamayabilirsiniz ama yine de, yalnızca soruları sormak bile faydalı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size yakın insanlar hakkında önemli bilgiler elde edeceksiniz. Yaşamınız üzerinde dramatik etkisi olan biriyle karşılaşacaksınız. İlişkileriniz yoğunlaşıyor ve dikkatiniz sığ arkadaşlarınız dikkatinizi toparlamınızı engelleyecek.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sabahın erken zamanlarıyla beraber ofis ortamınızda stresli anlar geçirebilirsiniz. Bir iyi bir kötü gelişmeler yaşayarak günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Saatler öğlene geldiğinde ise Venüs ve Neptün arasındaki zorlu etkinin aktifleşmesiyle, hayallerinizin gerçekçi olmadığıyla yüzleşebilirsiniz. Kimseye olduğundan fazla değer vermemelisiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aklında olan işleri yapmak için ideal bir gün. Ev düzeninde değişiklikler yapabilirsin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız ilişkinizin gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Eski defterleri açmamanız sizin için iyi olacaktır. Geçmiş ilişkilerin vaatlerine itibar etmeyiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerin tamamlanması ve gelecek yönünde düşünce ve projeler geliştirmek isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak uğraştığınız işler yönünden faydalı olabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin de kendinizin de ihtiyaçlarını karşılamak için çaba harcayacağınız bir gündesiniz. Öğleden sonranızı bir şeyler öğrenmeye harcayabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bütün dikkatinizi çalışmalarınıza yöneltecek, böylece üzerinizde gerilim yaratan enerjiyi akıtacaksınız. Tartışmacı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Beklediğiniz bazı haberlerin gecikmesi kafanızı karıştırabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gündelik işlerinizin yoğunluğu haftanın bu ilk gününe damgasını vururken, duygularınızı size destek olanlar ve çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bugün karşınıza çıkabilecek sağlık uzmanlarından, terapistlerden pek çok deneyim ve bilgi elde edebilirsiniz. Psikoterapi, psikolojik danışmanlık için uygun bir gün olabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkileri yönetmedeki ustalığınızla, çevrenizdekilerin de gözü kulağı olursunuz. Sağlık konularında yardım etmek, yarım kalan işleri toparlamak ve organize olmak size düşer. Ayaklarınıza özen göstermelisiniz. Uzaklardan alacağınız habere sevinirsiniz. Ruh sağlığınıza özen göstermelisiniz. Açık havada yürüyüş size iyi gelir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burcu yaptığınız işlerle fark edildiniz. Uzun süredir çok fazla çalışıyorsunuz ve dinlenmek en çok sizin hakkınız. Babanızın veya ailenizdeki dominant erkek figürlerinin desteğini göreceksiniz. Konu ne olursa olsun desteklenmek size çok iyi gelecek. Aslında tatil size hiç yetmedi. Daha fazla dinlenmeye ihtiyacınız var. Ancak ekonominizi bozmadan devam etmeye çalışmanız önemli.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; bugünlerde gündeminde olan bir konuyla ilgili bazı kararsızlıklar ve belirsizlikler yaşayabilirsin. Birçok angaryayı yüklenmiş olman hem sinirlerini hem de bedenini yıpratabilir ancak bir yandan dave sosyal yaşamından aldığın destekler girişimlerde bulunmanı sağlayabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 35" R
Ay
Koç
23° 45' 28" R
Merkür
Koç
20° 32' 13"
Venüs
Boğa
08° 37' 20"
Mars
Koç
04° 29' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 23"
Satürn
Balık
17° 05' 59"
Uranüs
Boğa
22° 42' 10"
Neptün
Balık
29° 05' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 09"
Lilith
Başak
24° 01' 26"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>