Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak isteğiniz hiç eksilmemiş gibi. Bunca zamandan sonra, hala ona dokunma gereğini duyabiliyorsunuz. Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde

Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz.

Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayanıyor. Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması, daha fazlasını hak ettiğiniz gerçeğini yok etmiyor.

Niyetinizi ve hedeflerinizi yeterince ortaya koyabileceğiniz birçok done var elinizde. Yeterince hazır olmadığınızı düşündüğünüz görüşmeyi ertelemeniz hiç gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıklarınızın ve sosyal ilişkilerinizin öne çıkacağı bir gündesiniz. Aslan burcunda ilerleyen Ay fikirlerinizi paylaşabileceğiniz, görüşlerinizi dile getirebileceğiniz bir ortam yaratıyor. Arkadaşlarınızla birlikte ortak amaçlar için çalışabilir, geleceğe umutla bakabilirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün genelinde Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor olacak. Sabahın ilk saatleriyle beraber Ay'ın Neptün ile oluşturduğu uyumlu kontak sayesinde ailecek sevineceğiniz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bu birinin sağlık haberi de olabilir. Evinizde dinlenmek bugün size huzur verebilir. Saatler ilerledikçe akşam meydana gelen Merkür-Mars kavuşumu kariyer konularınıza vurgu yapacaktır. Kendinizi bu zamana kadar işinizde net olarak ifade etmeniz beklentinizden daha güzel tekliflerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

18 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalıcı çözümler buluyorsun!Güne hassas bir ruh hali ile başlangıç yapabilirsin. Eğer gün içinde koşuşturmalı işlerin varsa, sabah saatlerinde enerjini toplaman gerekecek. Öğle saatlerinden itibaren dikkatini yaptığın işe vermende fayda var. Kendi içinde yaşadığın ikilemler bugün başka insanlara belli dayatmalarda bulunmana sebep olabilir. Şartlar kendi gücünü ortaya koymanı işaret etse de bazı olaylarda sağduyunu korumanda fayda var. Sorunlarına bulduğun geçici çözümler bugün seni zorlayabilir. Sıkıntılı başladığın günün geri kalanında rahatlamak için bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. Artık kalıcı çözümler zamanı. Bir süredir yaşadığın mide sorunu tekrar ortaya çıkabilir. Aman dikkat!

18 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ya dayerinizle ilgili bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Motivasyonunuzu yapacağınız bazı değişiklikler ile arttırabilirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda yeni gelişmeler olabilir. Ev hayatınızda farklılıklar yaratmak isteyebilirsiniz. Geçmiş konulardaki fikirlerinizi daha net ifade etmeniz gerekebilir. Gün içinde kendi iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Güven arayışı içinde olacağınız zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha derin hissedebilirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında fikirlerinizin daha da ciddiye alındığını keşfederek kendinizi daha da ön plana koyabilirsiniz. Rakiplerinizin nazarına dikkat etmelisiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Terazi; evin ve ailenin işlerinin sorumluluğunu üstlenebilirsin. Gayrimenkullerle ilgili kararlar alabilir, ailenin finansal yükünü taşıyabilirsin. Yaşamınla ilgili girişimlerinde akılcı, planlı ve sağlam adımlar atmak isteyebilir, kendini güvenceye alabilirsin. Ancak bir yandan da sosyal ortamında beklenmedik hareketlenmeler olabilir.

18 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evren sizden daha fazla çaba göstermenizi isteyecek. Yani, Dünya'ya geri dönmeniz gerek. Bağımsızlığınızı biraz fazla abartıyor ve insanlardan uzaklaşıyor gibisiniz. Başkalarıyla çalışmayı hayatınızın bir gerekliliği olarak kabul etmenizde fayda var.

18 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal iniş çıkışlara açık bir gündesiniz. Hayatınızdaki önemli bir kadının sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ruhsal ve sindirim sistemiyle alakalı konularda zorluk yaşayabilirsiniz. İdealler ve beklentiler arasında uyumsuzluk olabilir. Sakin kalarak olayların akışını takip edin.

18 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ayaklarınız biraz daha sağlam basınca ilişkiler konusunda da daha özgüvenli oluyorsunuz. Partnerinizden beklentileriniz giderek artıyor. Tabi ortada bir partneriniz yoksa da olmasına yönelik istekleriniz artıyor. Yeni eğitimler için adımlar atabilirsiniz. Şu an işlerin yoğunluğu ve fazlalaşan sorumluluklarınız sizi rahatsız ediyor.

18 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>