Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu size yakıştıramayanlara kulaklarınız kapalı. Dışarıdan çok sorunlu gibi görülen ilişkiniz size haz veriyor. Aranızdaki gerilim ikinizin de hoşlandığı bir şey.

Kısa vadede koşullarınızda bir değişiklik gözükmüyor. İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdan zaman zaman geçendeğişikliği fikrini yok edemiyor.

Mevcut durum bir süre daha devam edecek. Harcamalarınızda bir kısıntıya girmeyi düşünüyorsunuz. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilme ihtimali sizi haklı olarak düşündürecek.

Bir akraba ilişkinizin problemlerine kulak vermelisiniz. Yaşamındaki huzursuzlukları sizinle paylaşmak istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı saptamalarınızı doğrulayacak gelişmeler olabilir. Yakınınızda yaşanan bir ilişkiye önyargılı baktığınız yolundaki düşünceleriniz haklılık kazanmaya doğru gidiyor. Bir kısım davranışlarınızla ilgili kendinizi sürekli sınama huyunuz var. Sadece kendinizin görebildiği eksikliklerinizle yaşamaktan vazgeçmelisiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yay burcunda ilerleyen Ay, saat 11:30-19:13 arası boşlukta kalıyor. 19:13 olduğunda ise Oğlak burcuna geçiyor. Bu zamanla birlikte evinizde ailenizle birlikte vakit geçirmeye odaklanabilirsiniz. 11:30 olduğunda ise Yay burcunda dolunay oluşuyor. Dolunay esnasında elektronik aletleriniz arıza çıkarabilir. Kaybetmemeye veya düşürmemeye dikkat edin. Bilgilerinizi yedeklemeniz faydalı olabilir. İnsanlarla kurduğunuz diyaloglarda sert bir tutum göstermeniz işlerinizde sorun oluşturabilir. Kardeşinizle de aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ayrıntılı yazıya erişmek için tıklayabilirsiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında değişiklikler yapıyorsun!Bugün ateş burcunda Dolunay gerçekleşecek. İş yerinde sürekli sorun çıkaran arkadaşlarınla ilgili gelişmeler yaşanacak. Kendi işini yapıyorsan, alım-satım, ödemelerle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Bir süredir değişim yapmak istiyorsun ancak hangi alanda yapacağına bir türlü karar veremiyorsun. Gezegenlerin seyri bugün bu konuya dikkat çekerken değiştirmek istediğin evinle ilgili harekete geçebilirsin. Sevgilinle uyumlu olma isteğini karşı tarafı zorlayarak karşılamak yerine bu süreci sevgilinle kafa kafaya vererek problemleri çözmek adına uzlaşmacı bir zemin oluşturarak değerlendirebilirsin. İlk adımı atan bu kez sen ol.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olaylara karşı sert tepkiler verebilir ve karşınızdaki kişileri istemeden de olsa kırabilirsiniz. Durumları iyice anlayıp değerlendirmeli ve anlayışlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde yoğun bir hareketlilik içinde olabilirsiniz. Kendinizi uğraştığınız işlerinizde var etmeye çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Yeni sözleşmeler veya anlaşmalar gündeme gelebilir. Akıcı koşulları iyi değerlendirmeye çalışın.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde ve sosyal hayatınızda organizasyonu kuran sizler bugünlerde teşrif eden olaçaksınız. Bu durum yüklerinizi atmanıza vesile olabilir.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; görüş ve düşüncelerindeki karmaşa, dolunayın güçlü enerjisiyle birlikte yerini hayata karşı yeni bir bakış açısı oluşturmana bırakacaktır. Eğitim, yurtdışı ve medya alanında çalıştığın konularda bir karara varabilir, hayatında bir yön değişikliği yapabilirsin. Duygularını net bir şekilde ifade edebileceğin bir gündesin.

17 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşiniz ya da sevgilinizle bugün bir konuda tartışabilirsiniz. Bu konu değişiklikler üzerine olabilir. Siz ona göre çok hızlı ve enerjik olabilirsiniz; sizin temponuza ve yapmak istediğiniz değişikliklere uyum göstermekte çok zorlanıyor olabilir. Biraz yavaştan alın.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcu ikili ilişkilerinizde, özellikle partnerlik ilişkilerinizde dengeyi kuramadınız gitti. Sürekli bir çekişme halindesiniz. İpin bir ucu partnerinizde diğer ucu sizde. Eğer bu kadar değişken bir zamandaysanız belki de biraz ara vermelisiniz. Eğitimlerde ve seyahatlerde artış söz konusu olacaktır.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

17 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>