Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha mutlu olacağınızı, daha büyük coşku yaşayacağınızı düşünüyor, daha fazla ortak yanınız olduğunu sanıyordunuz. İlişkinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor.

Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi biraz sevindirecek bir gelişme olabilir.

Eş, dost ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Arada bir çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor. Esas olarak kendi yağınızla kavrulan birisiniz.

Bir şeyler hissetmiş olsanız bile meraklı davranmamanız gerekiyor. Sizi sevindirmek için hazırlanan bir sürpriziniz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı dostlarınıza kendinizi tekrar, tekrar anlatma çabası içindesiniz. Onlar tarafından, biraz gününü gün eden biri olarak bilinmeyi kabullenemiyorsunuz. Son günlerde edindiğiniz bazı izlenimler, bir akraba ilişkinizde problemlere yol açabilir. İleri derecede ilgi duyacağınız bazı duyumlarınız olabilir ve bunları hiç ummadığınız birinden alabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Eğitim ile ilgili konulara vakit ayırabilirsiniz. Yeni kurslar ilginizi çekebilir. Gün içindeki Merkür-Neptün olumlu görünümüyle birlikte geleceğinizi ilgilendiren güzel bir haber alabilirsiniz. Bu hep hayal ettiğiniz bir şey olabilir. Akşam olduğunda Jüpiter-Neptün gergin açısıyla kardeşlerinizle, akrabalarınızla aranızda ipler gerilebilir. Kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini, duygularını paylaşıyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Sabah verdiğin karardan öğlen vazgeçip, gün içerisinde tekrar fikir değiştirebilirsin. Aklının karışmasının sebebi ise geleceğe dair düşüncelerin. Duygularını kontrol etmekte zorlandığın bir döngüdesin. Bir ilişki içindeysen, senin için doğru kişi olup olmadığı hakkında emin olmak isteyebilirsin. İnsanların sadece söylediklerine odaklanmaktan ziyade akıllarından geçeni tahmin etmeye çalışabilirsin. Arzuların ve isteklerin arttığı bugün, sevdiğin insanla da fikirlerini paylaşabilirsin. Maddi anlamda geçmişte kaçırdığın önemli fırsatlar yeniden karşına çıkabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eş ya da partnerle ilgili bazı durumlar sevindirici boyutlara ulaşabilir. Nitekim anlaşıldığınızı düşünerek ilişkiler daha farklı bir boyutta yer alabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde daha yaratıcı ve hayalci de olabilirsiniz. Duygularınızı ortaya koymak zor olmayacak.

16 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizde öğrenmek adına en zorlayıcı yolu denemek, sizi güçlendirebilir. Tutumunuzu bu yönde kullanarak sevdiklerinizin taktirini kazanabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; yakın çevren, kardeş ve arkadaşlarınla ilişkilerini farklı bir boyuttan değerlendirmene neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Hayatı artık daha farklı ele almak isteyebilir, karşılıklı farkındalık geliştirecek konuşmalar yapabilirsin. Yolculuklar, medya ve ticari anlaşmalarla öneri ve teklifler gelebilir.

16 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir hışımla yapacağınız hareketlerden kaçınmalısınız. Uzun seyahatler, eğlenceli yolculuklar söz konusu olabilir. Çok fazla konuyu bir arada düşünüyor, öğrenmek istiyor olabilirsiniz. Fikirlerinizi ortaya koymak konusunda ısrarcı bir tutum içine girebilirsiniz. Güzel kalın. Kendinizi boşlamayın. İhtimaller perisi sizinle geziyor.

16 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Havayı ısıtan özgürlük enerjisi sizin renkli kişiliğiniz ile daha fazla anlam kazanır. Sosyal ilişkilerinizde ön plana çıkacağınız bir gündesiniz. Kısa seyahatler gündeme gelebilir. Ama bu seyahat arkadaşlıkları uzun soluklu olmayacaktır. İletişim ağlarından yararlanacağınız bir gün sizi bekliyor. Her kanalı özgürce kullanabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

16 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>