Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam romantik bir akşam yemeği planınız mı var? Eğer öyleyse, her şeyin umduğunuz gibi gitmesi muhtemel. Güzel görüneceksiniz ve doğal olarak sıcak ve sevgi dolu olacaksınız. Arkadaşlaızla sıradan karşılaşmalarınız bile daha yakın bağlar getirebilir ve yeni tanıdığınız insanlarla arkadaş olmanız mümkün. İletişim becerileriniz şu anda çok yüksek ve her türden insan size karşılık verecek gibi görünüyor. Haydi görelim sizi!

Bugün sanatsal yetileriniz bazı engellere takılabilir. Bitirmek için endişelendiğiniz yarım kalmış bir projeniz olabilir fakat bu noktada tam olarak ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Panik yapmayın! Bir iki gün başka bir şey yapın. Daha sonra aklınıza mucizevi bir şekilde fikirler hücum edebilir. Kesin bir tarih olmadığı sürece, işi bitirmek için acele etmenize gerek yok. Kendinize biraz zaman verin.

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

Günü atlatmak üzere yeterli enerjiye sahip olmak iyi bir şeydir; fakat gerekenden fazlasına sahip olmak için aynı şeyi söyleyemeyebiliriz. Bu kadar enerjiyle yapman gereken her şeyi yapabileceğini düşünebilirsin; ama sonunda dağılmış ve yorulmuş hissedeceksin. Çok fazla enerjinin varlığı dikkat dağınıklığına götürür; o halde konsantre olabildiğine emin olman gereken bir gün.Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sabah aldığınız övgü nedeniyle kendinizi dünyanın en değerli insanı gibi hissedebilirsiniz ancak bu duygunun başınızı döndürmesine izin vermeyin. Üzerinize bol bol övgüler yağdırılsa da her daim mütevaziliğinizi korumaya çalışın. Akşam olduğunda, yalnızca konuşmakla idare edemeyeceksiniz. Eylem, kelimelerden çok daha yüksek sesle konuşacağı için halihazırda bir tür planınızın olmasında fayda var.

20 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında boşlukta kalan Ay, saat 05:00'te Kova burcuna geçiyor. Günün esas önemli konusu aşk hayatınız olabilir. Sevdiğiniz kişiden ilgi görebilirsiniz. Yeni gelişmeler sizleri mutlu edebilir. Çocuğunuzla ilgili de haberler alabilirsiniz. Bugün oluşan Mars-Plüton karşıtlığı kariyer hayatınızda sizi bir hayli stresli durumlara sokabilir. Yöneticinize karşı istemeden olsa aşırı tepki verebilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski konular yeniden gündemde!İlk izlenimlerin önem kazandığı gün. Kalbinde bir dinmeyen fırtınalar gerçekleşebilir. Hazır mısın? Bugün eski defterler açılacak… Aklın bir hayli karışabilir diyor gök kubbe. Geçmişten birinin bugün karşına bir şekilde çıkması seni bir anda olduğun zamanın dışına itebilir. Çevrendeki insanlara olan duyarlılığın artarken, sağlam bir duruş sergilemeyi tercih edeceksin. Hobilerin için kendine zaman ayırıp, günün rutinliğinden kurtulmak isteyebilirsin. Eşin ya da sevgilin için özel bir yemek hazırlayıp özel bir gün haline getirmek isteyebilir, bir süredir aranızda sorun olan mevzuyu konuşabilirsin. Akşamüzeri evde yapacağın meditasyon, cilt bakımıyla rahatlayacaksın.  

20 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkna kabiliyetinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızda yeni projelere başlayabilir ve önemli sorumluluklar alabilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi keyif aldığınız işlere yönlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İletişiminizin iyi olduğu zamanlardasınız. Sevdiklerinizle programlar yapmak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda risk almak daha kolay olacaktır.

20 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimin önemli olduğu bir gündesiniz ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Atışmalar ve istenmeyen durumlar gündeme gelebilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız, kariyeriniz, hedef ve planlarınız, görev ve sorumluluklarınız doğrultusunda gösterdiğiniz çaba ve gayret aile içi yaşadığınız güçlü dönüşümün karşısında dururken mücadeleci yönlerinizi ortaya koymalısınız. Venüsyen yapınızla bu durum uyuşmasa da transitler bugün daha çok çabayı gerektirebilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Terazi; ideallerini sorguladığın bir dönemde yaşamdan beklentilerini de yeniden belirleyebilirsin. Sağlam bir duruş sergileyebilmek için ilkeli hareket etmek zorundasın. Maddi konularda son günlerde yaşanan sıkıntılara bir yön verebilmek için artık daha farklı davranman veya bulunduğun şartlara uyum sağlaman gerekmekte.

20 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz daha sakin olacaksınız. İçinizden yükselen isteklerinizi kontrol altına alabilirsiniz. Karmaşık düşünceler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Bütün bunlar üzerinizde baskı yaratıyor. Ancak, karar vermek için kendinizi zorlamayın, olayları akışına bırakın.

20 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

(23 Eylül-22 Ekim) Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

20 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 45' 46" R
Ay
Koç
28° 51' 32" R
Merkür
Koç
20° 48' 46"
Venüs
Boğa
09° 02' 59"
Mars
Koç
04° 45' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 17"
Satürn
Balık
17° 07' 40"
Uranüs
Boğa
22° 43' 23"
Neptün
Balık
29° 05' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 18"
Lilith
Başak
24° 03' 45"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>