Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler içinde sürpriz dalgalanmalara hazırlıklı olun. Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir.

Hırsınız ve becerileriniz karşınıza çıkan pürüzlere pek şans vermiyor. Problemli bir kişilikle sorun yaşıyorsunuz. Bütün öncelikleri elinden aldığınız düşüncesi, onda bir tür takıntı haline gelmiş gibi.

Koşullara göre iyi kazanıyorsunuz. Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz. Geçenlerde tanık olduğunuz seviyesiz para tartışması sizi oldukça etkilemiş görünüyor.

Fazla gecikmeden vefa duygunuzu harekete geçirip onu hak etmeyeceği yargılardan sakınmalısınız. Bir dönem çok özel şeyler yaşayıp çok değerli şeyler paylaştığınız eski dostunuz, sizden uzun zamandır haber alamıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olacaksınız. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili. Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, gözünüzün önünde dallanıp budaklanıyor, sorun yumağı haline geliyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var. Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, Oğlak burcundaki hareketini sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarıyla Ay'ın sert kontaklar kurması günün ilk yarısı ailenizle aranızda sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Aile bireyleriyle aranızda güç savaşlarına girmemeye çalışın. Saat 14:18'de ise boşluğa giren Ay, gün bitene kadar bu şekilde kalıyor. Evinizde tamamlamanız gereken eksikleriniz varsa bunlara yoğunlaşabilirsiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rekabet duygun baskın!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Bugün rekabet duygun baskın olacak. Bu durumaarkadaşların sebep olurken haksız yere üzerine gelmelerine de bir çift lafın olacak. Daha önce kafa yorduğun ve ilhama ihtiyaç duyduğun konularda çözüme ulaşıyorsun. Eğitimine devam ediyorsan, başka alanlarla kendini daha da geliştirmek isteyeceksin. Kendini umutsuz bir âşık olarak görüyorsan, aşk hayatınla ilgili net gelişmeler yaşanabilir. Evliysen eşinin gergin tavırlarının sebebini sorman yeni bir tartışmaya neden olabilir. Tüm bunlarla birlikte bugün, hayat tarzlarıyla dikkat çeken kişilerle bir araya gelebilirsin.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrol edemediğiniz bir konuyu takıntılı hale getirip belli bir hırs şekline dönüştürmemelisiniz. Uzlaşmacı yönünüzü ortaya koymalısınız.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İletişimde sıkışıklıklar olabilir. Kendinizi ifade ederken dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için yeni yollar denemek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yorucu koşullar meydana gelebilir.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem ciddi bir ilişki isteyip hem de özgürlüğünüzden vazgeçmemeniz ikilemi hayatınıza akabilir. Biri ile hayat birleştirmek sorumluluk gerektirir

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin gününüz! Duygusal olarak güçlüsünüz. Tek bir atlayışla yüksek binalara sıçrayabileceğinizi hissediyorsunuz. Sevdiğiniz ancak başlayamayacak kadar korkmuş olduğunuz tüm o projelerin üstesinden gelebilirsiniz. Neredeyse denediğiniz her şeyi başaracaksınız, bu yüzden sadece TV izleyerek bu zamanı boşa harcamayın.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evin temel ihtiyaçları için alışverişe çıkabilirsiniz. Evde yarım kalan işleri tamamlamak için harika bir gün. Dekorasyon değişimi için ideal. Kentsel dönüşüm konuları gündeme gelse de sonbaharı beklemek sizi için daha doğru olacaktır. Kardeşlerle ilgili iletişim sıkıntıları gündeme gelebilir.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda sorunlar var.

19 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 47' 03" R
Ay
Koç
29° 11' 07" R
Merkür
Koç
20° 49' 51"
Venüs
Boğa
09° 04' 37"
Mars
Koç
04° 46' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 35"
Satürn
Balık
17° 07' 46"
Uranüs
Boğa
22° 43' 27"
Neptün
Balık
29° 05' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 22"
Lilith
Başak
24° 03' 54"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>