Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün geçmiş ilişkiler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Radyoda çalan eski bir şarkı sizi anılara yolculuğa çıkarabilir. Geçmişte özel biriyle birlikte yaşadığınız bazı güzel zamanları hatırlayabilirsiniz. Her şeyin olumlu ve tutkulu olduğu canım cicim aylarını düşünebilirsiniz. Bu eski ilişkiyi hatırlamanız normal. Fakat şu anki fırsatları görmezden gelecek kadar geçmişe takılı kalmayın.

Geçtiğimiz günlerde, kararlı bir şekilde çalışmak, istikrar aramak ve planlarınızı yazıya dökmek için bir karar verdiniz. Öyleyse gün, sürpriziyle birlikte gelecek. Kendiniz için belirlediğiniz katı programa meydan okuyan veya sizi cesaretlendiren insanlarla tanışabilirsiniz. Ya bu engellerin üstesinden geleceksiniz ya da onlar sizi yenecek!

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Kendini daha güçlü hissedeceğin bir gün. Sanki biri sana enerji içeceği vermiş de spor etkinliği bitene kadar bunu anlamamış gibisin. Aslında bu iyi niyetli bir tavır fakat aynı zamanda sinir bozucu. Hedeflerine başkalarına güvenerek ulaşmaya çalışmak yerine, üzerindeki yükü hafifletmek daha iyi olmaz mı? Aynı anda birden fazla şey yapmaya çalışıyorsun. Biraz rahatlayarak bir değişiklik yap...Partnerinizle ilgili, konuşulması gereken bir sorun varsa, şimdi tam sırası. Sırf ilişkiyi dengede tutmak için bunu ertelemeyin. Tadınız kaçmasın diye duygusal gerilimi de tek başınıza sırtlanmayın. İşler kolay ilerlesin diye gerçeklerden kaçmanın kimseye en ufak bir faydası dokunmaz. Kendinize, çevrenizdeki insanlara ve hislerinize karşı tamamen dürüst olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün itibariyle Kova burcundaki hareketine devam ediyor. Saat 18:54'te ise hareketini boşlukta sürdürmeye başlıyor. Sevdiğinizle ilgili çözmeniz gereken problemler için gündüzü tercih etmeniz iyi olacaktır. Bugünün ilk önemli olayı ise en uzun gündüzün yaşanıyor olması. Güneş bugün Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. İkinci önemli olay ise Neptün'ün retroya başlıyor olması. 27 Kasım'a kadar sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bağışıklık sisteminiz zayıflamış veya fazlasıyla güçlenmiş olabilir. Vücudunuzdaki belirtileri önemsemelisiniz. Çalışma hayatınızdan beklentileriniz gerçekte olandan farklı olabilir. Ayrıntılı yazıya erişmek için tıklayabilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Risk almak istemeyeceksin!Güneş, su burcuna geçiyor. Yaz ekinoksunu beraber karşılıyoruz. Duygusal düşüncelerin, sert gerçeklerle bölünebileceği bir gün… Bugün olaylara bakış açın ve yaklaşımın her zamankinden farklı olabilir. İletişim kurduğun kişilere karşı fazla alıngan davranabilirsin. Parasal anlamda risk almaktan kaçabilir, uzun vadeli ortaklık düşüncelerini zamana yaymak fikri daha mantıklı gelecek. İş arayışındaysan, yakın çevrenden gelecek teklifi bir süreliğine kabul edebilirsin. Gün içerisinde sevgilinle geleceğe yönelik bir konuşma yapabilir, düşüncelerini açıkça ortaya koymak isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda arkadaşının sevgilisine yapmak istediği sürpriz konusunda ona yardımcı olabilirsin.

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklık ilişkilerinizde gizli olan konuların açığa çıkması yaşamınızda bazı konuları değişime götürebilir. Bu noktada cesur olmalısınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sizi geren ve endişelendiren kişilerden uzak durmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Güzel şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Akşam daha farklı konular dikkatinizi çekebilir.

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözleşmeler ve her türlü planlamada önceğiniz işlerin kontrolünü sağlayabilmek olduğunda ilerleyen günlerde adınızdan söz ettireceksiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; bugün gelişen olaylar neşeni yerine getirebilir. Görüşlerini ve duygularını paylaşmak farkındalığını artırarak daha özgür davranmanı sağlayabilir. Sevdiklerinle seni mutlu edecek organizasyonlar yapabilirsin. Sosyal alanda daha fazla yer alacağın,hayatında gelişmeler yaşayabileceğin bir süreçtesin.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü kuvvetler bugün harekete geçebilir ve sizden, normalden biraz daha dik durmanızı isteyebilir. Omuzlarınızı geride tut ve gurur duyun. Siz ve başkaları arasında bir anlaşmazlık olduğu için kendinizi küçültmeyin. Kendinize güvenin ve geri adım atmayın; görüşlerinizi savunmaya hazır olun.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş bugün başlayacağı Yengeç burcundaki yolculuğuyla sizin aile meselelerinize ışık tutacak. Özellikle annenizle alacağınız kararlar önem kazanır. Aile işiyle uğraşıyorsanız bugün olayları detaylı bir şekilde gözden geçirirsiniz. Yöneticinizin desteği size güven verir. Çocuk sahibi olmaya heves duyabilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 34' 04" R
Ay
Koç
25° 54' 04" R
Merkür
Koç
20° 39' 07"
Venüs
Boğa
08° 48' 06"
Mars
Koç
04° 35' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 26"
Satürn
Balık
17° 06' 41"
Uranüs
Boğa
22° 42' 41"
Neptün
Balık
29° 05' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 38"
Lilith
Başak
24° 02' 24"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>