Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyumsuz merakınızı gidermek için her zaman yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Ancak, bugün her şey size çok sıradan görünebilir. Öyleyse neden bir defalığına da olsa daha farklı bir şey yapmıyorsunuz, kendinize iyi bakmak gibi! Ne olur ne olmaz düşüncesiyle doktorunuza gidip muayene olmak isteyebilirsiniz. Bugün sakin olun. Herkes yılın her günü sizin kadar aktif olacak diye bir şey yok!

Bugün bir şekilde doğaçlama davranmanız gerekebilir. Önemli bir projeyi bitirmek zorundasınız ama ya yeterli bilgiyi elde edemiyorsunuz ya da hesaplamaları yapmanıza yarayan önemli bir bilgisayar donanımı eksik. İşleri toparlamak için doğuştan gelen hünerlerinizi kullanın. Yaratıcılığınızı serbest bırakırsanız her şeyi halledeceksiniz.

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Bu ne enerji böyle! Resmen bir lokomotif gibisin! Bu keyif nereden geliyor? Tıpkı bir rönesans döneminden geçiyor gibisin. Kendinle alakalı olarak üzerinden düşündüğün soruların tam olarak cevaplanmadığını göreceksin. Dünyanın seni ağırlaştırıp aşağı çektiği dönemleri hatırlıyor musun acaba?Bugün, özel hayatınız üstüne düşünebileceğiniz bir gün. Yakınlarınızdan gelebilecek her çeşit isteğe duyarlı olun. Evde daha iyi bir uyum yaratabilme gücüne sahipsiniz, özellikle de ilişkiniz söz konusu olduğunda. Herkesin isteklerini ölçüp tartın ve bunları gerçekleştirmenizi engelleyebilecek tüm sınırlamalar üzerine düşünün. Bugün cevapları bulamayabilirsiniz ama yine de, yalnızca soruları sormak bile faydalı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gününüzün büyük bir kısmını hayvan veya çocuk hakları konusunda sizin için çok şey ifade eden bir vakıf için bir organizasyona ayırabilirsiniz. Yapınız gereği zaten hizmet odaklısınız ve bugün TV'den veya internetten öğrendiğiniz bir şey hizmet etmek istediğiniz şeyler konusundaki isteğinizi arttırabilir. Bundan kesinlikle çok tatmin olacaksınız. Fark yaratan birisiniz!

23 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketini Balık burcunda devam ettiriyor. Bugün sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Rahatsızlıklarınız varsa tedavilerinizi ihmal etmemelisiniz. Evcil hayvanınız da bugün vaktinizi alabilir. Venüs ve Jüpiter arasında oluşan karşıtlık nedeniyle bugün eğitim yaşantınızda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili konularda olaylar büyümeye devam edebilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dengeleri koruyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Üretebildikçe, zevk duyduğun alanlarla kavuşum yaşayabiliyorsun. Uzun zamandır aklında olan işleri yapmak için ideal bir gün olabilir. Evinin, ofisinin ya da kütüphanenin düzenini sağlamak ya da değişimlerde bulunman mümkün olabilir. Hemhem de sosyal hayatında dengeyi koruman gerektiği bir gündesin. Bir süredir ilişkin yoksa ilk görüşte aşka inanacağın bir karşılaşma yaşayabilirsin. Eğer üzerinde yoğunlaştığın özel bir çalışman var ise, başarılı olmaman söz konusu değil. Kitap yazmak, makale çalışmak, akademik gelişmeleri takip etmek bu günlerde senin en kolay yapabileceğin işler…

23 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak finansal ilişkilerinizi yeniden gözden geçirip bazı kararlar almanız gerekebilir. Yaşadığınız engellerin uzun vadeli hedeflerinizi değiştirmesine izin vermemelisiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık'ta ilerliyor. Bugün günlük işlerinizi planlamak gerekebilir. Başkalarının yarattığı sorunları çözmeye uğraşabilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğa yürüyüşleri bile size bir canlılık katabiliyor. İçinizdeki hareketi görüp onunla buluşabildiğiniz taktirde hayat sizin için çok güzelleşecek.

23 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerginlik ve hayal kırıklığından silkiniyorsunuz. Yaratıcı çabalarınızın ödüllerini toplayacaksınız. Haritanızda Venüs, Mars ile paralel, bu da çekim alanınız güçlü olacak demek. Özellikle rutininizin dışına çıkar ve yeni fikir ve olasılıkları benimserseniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik hayatta işlerinizi bir türlü toparlayamamaktan yakınırsınız. En iyisi bugünü dinlenmeye ayırın. Su kenarında gezinmek, sevdiklerinizle beraber olmak ruhunuza iyi gelir. Sağlıkla ilgili endişelerden arınmalısınız. Ayak bakımı yaptırmak ve ayakkabı almak için uygun.

23 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

23 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki herkesin, özellikle karşı cinsin ilgisini üzerinizde toplamanız an meselesi. Onlar istediği için değil, artık siz bir şekilde fark edilmek istediğiniz için fark edileceksiniz. Toplum önündeki imajınızı sağlamlaştırıyorsunuz. Herkesle özel olarak ilgilenebilecek enerjiniz var.

23 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; bugün gerek işe gerek özel yaşama gerekse de sağlığına dair konulardaki sorumluluklarınla ilgilenebilirsin. Yaptığın planların bir türlü sonuca ulaşmaması sinirsel gerginliğe yol açabilir, ziyaretlerin ertelenebilir, iletişimde kopukluklar ve kararsızlıklar yaşayabilirsin.

23 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 11" R
Ay
Koç
23° 39' 20" R
Merkür
Koç
20° 31' 53"
Venüs
Boğa
08° 36' 49"
Mars
Koç
04° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 17"
Satürn
Balık
17° 05' 57"
Uranüs
Boğa
22° 42' 09"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 08"
Lilith
Başak
24° 01' 23"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>