Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yoğun bir konuşmanın içine çekilebilirsiniz. Fikirlerinizi etkili ve güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceksiniz. Sevgilinizle ilgili bazı görüşleri paylaşabilirsiniz. Din, politika veya çevre gibi sizin için önemli olan konular hakkında konuşabilirsiniz. Net ve tutkulu bir şekilde fikirlerinizi dile getireceğiniz için insanları zekanızla etkileyeceksiniz.

Yüzeyin altında kaynamakta olan bazı zorlayıcı güçler, insanlarla olan etkileşimleriniz esnasında olay yaratabilir. İlk tepkiniz, üzülmek ve bakış açınıza göre daha da sert olmak olabilir. Ancak, daha rahat bir tutum sergilemeniz önemlidir. Diğer insanların, sizin durumunuzdan farklı bir bakış açısına sahip olduğunu kabul edin ve bu bakış açısına karşı çıkmak yerine onun gibi düşünün. Eğer diğerleri sabit fikirli ve mantıksız olmaya devam ederlerse, yürüyüp gitmek konusunda kendinizi özgür hissedin.

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Yeni insanlarla tanışacak ve vakit geçireceksen dikkatli ol. Bazı insanlar cesur ve tehlikeli olduğu için ilgi çekici görünebilir. Belki de hiç yapacağını hayal etmediğin şeylerle meşgullerdir. Bu merak uyandırıcı olsa da, başını belaya sokabilir; hatta yeteri kadar dikkatli olmazsan sana zarar verebilir. Olağan şartlarına ve etik anlayışına sadık kalmalısın. Eğer tehlike seni bu kadar heyecanlandırıyorsa, hayatında bazı değişiklikler yapma zamanı gelmiştir.Gününüzün büyük bir kısmını hayvan veya çocuk hakları konusunda sizin için çok şey ifade eden bir vakıf için bir organizasyona ayırabilirsiniz. Yapınız gereği zaten hizmet odaklısınız ve bugün TV'den veya internetten öğrendiğiniz bir şey hizmet etmek istediğiniz şeyler konusundaki isteğinizi arttırabilir. Bundan kesinlikle çok tatmin olacaksınız. Fark yaratan birisiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Partnerinizle ilgili, konuşulması gereken bir sorun varsa, şimdi tam sırası. Sırf ilişkiyi dengede tutmak için bunu ertelemeyin. Tadınız kaçmasın diye duygusal gerilimi de tek başınıza sırtlanmayın. İşler kolay ilerlesin diye gerçeklerden kaçmanın kimseye en ufak bir faydası dokunmaz. Kendinize, çevrenizdeki insanlara ve hislerinize karşı tamamen dürüst olun.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın boşlukta ilerlediği bir güne başlangıç yapıyorsunuz. Aşk hayatınızda hala cevaplarını alamadığınız sorular aklınızda olabilir. 17:01'de ise Ay hareketini Balık burcunda sürdürmeye başlıyor. Nispeten biraz daha durgunlaşacağınız bir akşamda olabilirsiniz. Duygusal olarak huzuru bulamamanız enerjinizi düşürebilir. Ay-Güneş arasında oluşan güzel açı sayesinde sağlık sorunlarınız varsa şifa bulabilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu yorumlar alıyorsun!Ekonomik anlamda yeni düzenlemelere ihtiyacın olduğunu biliyorsun. Uzun zamandır verdiğin borcu hatırlatmak durumunda kalabilirsin. Kendi işini yapıyorsan yaptığın işlere ilişkin olumlu yorumlar alabilir, başarından ötürü takdir edilebilirsin. İşinden memnun değilsen,ortamındaki gerginlik seni keskin kararlar almaya itebilir. İlişkin yoksa geçmişte hayatında olup şu an yer almayan birinden haber alabilirsin. İlişkinde değer verdiğin kişi ile hafta sonu gözlerden uzak bir yere seyahate çıkabilirsin. Sevdiklerine daha çok zaman ayırmak isteyeceksin. Aile toplantısı ya da ailen gibi gördüğün arkadaşlarınla ortak bir etkinlik söz konusu olabilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiç ummadığınız yüzleşmelerle karşı karşıya gelebilirsiniz. İnsanları tanıyamamak sizi üzmesin. Sadece herkese karşı bu fedakâr olmamalısınız.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Saka burcunda kalıyor. Hayatın güzel yönlerine ve sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde angarya işler yorucu ve zaman alıcı olabilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sağlığınız ile ilgili alerjik reaksiyonlara dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Bugünden itibaren bir kaç gün boyunca bu konulara dikkat etmeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise küçücük şeylere takılıp kaldığınız sürece mutlu olmanız gittikçe sizden uzaklaşır aklınızı başınıza almalı fevri olmamalısınız.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; biraz kendini şımartmaya ihtiyaç duyabilir, keyif için alış verişe çıkabilirsin. Ancak sonrasında biraz depresif bir ruh haline bürünebilirsin. Hem kendini hem de başkalarını iyileştirmek, ruhani çalışmalar yapmak isteyebilirsin. Sorumluluklarını ve görevlerini adeta kendini adayarak yerine getirebilirsin.

22 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerginlik ve hayal kırıklığından silkiniyorsunuz. Yaratıcı çabalarınızın ödüllerini toplayacaksınız. Haritanızda Venüs, Mars ile paralel, bu da çekim alanınız güçlü olacak demek. Özellikle rutininizin dışına çıkar ve yeni fikir ve olasılıkları benimserseniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Zehirlenmeler ya da virüsler sizi hasta edebilir. Teşhis koymakta zorlanılan bir rahatsızlıkla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca çalışma arkadaşlarınız ruhsal olarak zor bir dönemden geçiyor olabilir. Kendisine sunduğunuz destek çok değerli olacaktır.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

22 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 39' 19" R
Ay
Koç
27° 13' 39" R
Merkür
Koç
20° 43' 25"
Venüs
Boğa
08° 54' 46"
Mars
Koç
04° 40' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 43"
Satürn
Balık
17° 07' 07"
Uranüs
Boğa
22° 42' 60"
Neptün
Balık
29° 05' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 56"
Lilith
Başak
24° 03' 00"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>