Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kalıcı dostluklar ediniyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden hoşnutsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz ve kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir soğukluk gözleniyor.

Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz.

Hobilerinize yaptığınız harcamaların aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar evle aranızı açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda aile arasında geniş bir toplanma görünüyor. Özel zevkleriniz, hobileriniz sizin için oldukça önemli. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızla hobileriniz çakışıyor. Bir araya geldiğinizde evlerinizi ihmal edebiliyorsunuz. Bugünlerde bedeninizi fazla yıpratıyorsunuz. Son zamanlardaki baş ağrılarınız bundan olabilir. Yakında hoş bir sevinciniz var.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Koç burcundaki hareketine bugün de devam ediyor. Ay-Jüpiter pozitif kontağıyla beraber bugün ilişkinizde şanslı bir süreçte olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden gördüğünüz ilgi ve incelik sizi mutlu edebilir. Evliliğinizde sorun varsa tekrardan bir şans verebilirsiniz. Saatler akşama doğru gelirken Ay'ın Satürn ile sert açısı kesinleşiyor. Aile içinde agresif tepkiler vermeye açık olabilirsiniz. Güç savaşlarına girmekten kaçının.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde ne zamandır halledemediğin konuları, zor da olsa halletmek adına fırsat yakalayabilirsin.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerle ilgili yaklaşımlarınızda iletişim şeklinizi değiştirmeniz gerekebilir. Bunu yaşadığınız bir olay üzerine daha iyi anlayacaksınız.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişiyle denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelere özen göstermenizde fayda var. Gün içinde olası kazalara karşı dikkatli olun.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı olarak strese dayanıklılık, sabır ve neşe özellikleriniz ön plana çıkabilir. Üstlerinizin gözünde pozitif yönlerinizle var olabilirsiniz.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi keşfetme günü! Neler istiyorsunuz, bunları gerçekten istiyor musunuz, yoksa size aile ve çevreniz tarafından dayatıldığı için mi istiyorsunuz? Size ait olmayan istekleri silmek, kendinizi gerçekleştimek için neler istediğinizi keşfetmek bugünü iyi kullanın.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken ikili ilişkilerinize canlılık katacak. Partneriniz sizin için hazırladığı sürpriz size mutluluk verir. Ortaklarınızla aldığınız yeni kararları hemen uygulamak istersiniz. Onların çocuksu, neşeli tavırları enerjinizi yükseltir. Aniden parlayan öfkeli diyaloglara girmekten kaçının.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşünce tarzınızı değiştirmek size çok iyi geldi. Aksiyon almaya layık bulmadığınız hiçbir insan için, artık tepki bile vermiyorsunuz. Onlar orada kendi sığlıkları ile yaşamaya devam ediyorlar. İş hayatınızda ve günlük işlerinizde kendi kendinizi baltalıyorsunuz. Zamanlama ve düzen problemleriniz olabilir. Maddi anlamda fırsatlarınız artacaktır. Sizin de bu gelirleri elinde tutup savurmaktan vazgeçmeniz gerekiyor.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; karşıt burcunda hareket eden Ay, ilişkiler ve ortaklıklara odaklandığın bir gün geçireceğine işaret etmekte. Geçmişte yaşanmış bir sorunun tekrar gündeme gelmesi güç savaşlarına yol açabilir. Arkadaşlarının güçlü desteği risk alarak girişimlerde bulunmanı sağlayabilir.

26 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 15" R
Ay
Terazi
27° 31' 15" R
Merkür
Boğa
06° 45' 52"
Venüs
Boğa
26° 09' 59"
Mars
Koç
15° 22' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 03"
Satürn
Balık
18° 07' 45"
Uranüs
Boğa
23° 31' 48"
Neptün
Balık
29° 26' 48"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 36"
Lilith
Başak
25° 36' 18"
True Node
Koç
14° 55' 53"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>