Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fikirlerini hayata geçirmek istiyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 80%

İşine ayırdığın zamanı problem ediyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. O ise sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyor. Bugün size zaman ayırmak istiyor ama siz kararsız kalacaksınız.

Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz.

Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Aynı kararlılıkla devam etmek istiyorsunuz. Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Önünüze bir eğitim fırsatı çıkabilir. Değerlendirme konusunda çok gönülsüzsünüz ama işinize çok yarayacağından emin olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak. Sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri sizi biraz uçarı buluyor ve bunu sorun ediyor. Ona sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor, buna ihtiyacı var.

28 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Maddiyatınıza yöneleceğiniz bir gündesiniz. Bugün özellikle olumlu gelişmeler önünüze çıkabilir. Borçlarınızı kapatmak için Ay-Uranüs olumlu görünümü sayesinde sürpriz bir maddi destek görebilirsiniz. Miras konunuz varsa da bu beklenmedik güzel durum yaşanabilir. Ay ve Güneş arasındaki olumlu açı sayesinde ise kariyer hayatınızda da gücünüzü ispatladığınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklar sana yük bindiriyor. Hayatını dokuduğun, geleceğin adına manidar günlerden geçiyorsun.

28 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır yapmayı hayal ettiğiniz bir projenizi çevrenizin de yardımıyla hayata geçirebilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişiyle denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelere özen göstermenizde fayda var. Gün içinde olası kazalara karşı dikkatli olun.

28 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmak, bir süredir sosyal medyadan görüştüğünüz kişilere flört bağlamında şans vermek için oldukça uygun bir gün.

28 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için mükemmel bir gün, terazi. Olaylar oldukça sorunsuz akacak. Farkında olmanız gereken tek şey, duygularınızın oldukça düzensiz ve hantal olabileceği. Sözlerinin arkasında büyük bir güç var ve bu yüzden insanlar sözlerinizi dinleyecek. Söyledikleriniz hedefi tam onikiden vuracak.

28 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay, sizin maddi konfor alanınıza ışık tutacak. İçinde bulunduğunuz finansal krizlere çözüm bulmak için çevrenizden destek alabilirsiniz. Sevdiklerinize sahip çıkmak ihtiyacı doğabilir. Kazancınızı nasıl artırabileceğinizin alternatiflerini düşünmek için bu süreç kaçırmayın.

28 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

28 Haziran 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal karanlıklardan bir önce çıkarın kendinizi. Hiç gerek yok kafanızda kurduklarınız ile kendinizi üzmenize. Yükseliştesiniz. Hemhayatınızda hem de hayatınızın genel tüm akışında. Durumun tadını çıkarın, gezin tozun. Sizi düşünmeyeni siz hiç düşünmeyin. Bugün sürpriz bir gelişme olabilir!

28 Haziran 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; finansal konularla ilgili güvence altında olmak isteyebilirsin.  Aileden veya gayrimenkullerden alacağın destekle uzun vadeli girişimlerde bulunabilir, içinde bulunduğun krizlerden çıkabilirsin. Ekonomik konularla ilgili sorumlulukların daha tutarlı adımlar atmanı sağlayabilir.

28 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 24' 37" R
Ay
Başak
10° 52' 18"
Merkür
Boğa
01° 23' 34"
Venüs
Boğa
21° 20' 28"
Mars
Koç
12° 23' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 31"
Satürn
Balık
17° 52' 20"
Uranüs
Boğa
23° 18' 10"
Neptün
Balık
29° 21' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 53"
Lilith
Başak
25° 10' 12"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>