Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Farklı ilgi alanları kazanıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 60%

Aşkı birtakım mecburiyetlerle çevrelemeniz partnerinizden çok sizi yoruyor. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz.

Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı yersiz kaygılarınız, yakın bir zamanda büyük sorumluluklarla gönderileceğiniz birgezisiyle son bulacak.

Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz. Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir.

Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız. Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eylemlerinizi diğer insanların hedefleri ile aynı hizaya getirin. Herkesin yararına olacak biçimde hayatınızda neleri değiştirebileceğinizi bulmaya çalışın.

27 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

10:51-16:31 arası Ay, boşlukta kalıyor. 16:31'de hareketini Boğa burcunda sürdürmeye başlıyor. Bu saat itibariyle sizlerin de maddi konuları gündeme gelebilir. Özellikle kredi başvurularınız, ödemeleriniz konusunda zorluklar varsa sorunsuzca halledebilirsiniz. Ay ve Merkür arasında oluşan sert etkiyle beraber eşinizle ilgili bilmediğiniz borçlar öğrenebilirsiniz. Merkür ise bugün Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı ilgi alanları kazanıyorsun!Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta hareket edecek. Yapmak zorunda olduğun mecburi sorumluluklar sana gereğinden fazla yük bindiriyor. Hayatını ilmek ilmek dokuduğun, geleceğin adına çok manidar günlerden geçiyorsun. Hayatına uzun süreli dostluklar, farklı ilgi alanları dâhil edebilirsin. Mesleki anlamda eğitim görmek isteyen bir Terazi burcuysan bu süreci değerlendirmeni öneririm. İlişkine yeni bir soluk getirme isteğin seni daha özverili, coşkulu ve eğlenceli yapacak. Bugünlerde hayatına sokacağın her ne varsa, uzun ömürlü olacağını söyleyebilirim. Girdiğin çevrelerde dikkat çekebilirsin.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda duygusal anlamda bir değişim olabilir. Yalnız kalmak, inzivaya çekilmek kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olacaktır.

27 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdan gelen tepkilere karşı kendinizi korumak isteyebilirsiniz. Uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda uğraştıran durumlar söz konusu. Gün içinde bireyselleşmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte planlar yapabilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğada yürümek mutlaka içinizde bulunması gereken alışkanlıklardan. İş stesini ve gerginliğini doğa yürüyüşleri ile rahatlatmanız mümkün.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm bastırılmış duygularınız ortaya çıkacak. Arkadaşlarınızla konuşun; kalbinizdekileri onlarla paylaşın. Duygularınızı daha fazla bastırmanız size iyi gelmeyecek, bırakın tüm duygularınız aksın, bugüne dek söyleyemedikleriniz neyse ağzınızdan çıksın.

27 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aceleci bir tutum içine girebilir, beklenmedik kararlar alabilirsiniz. İsteklerinizi ortaya koymadan önce bir kez daha düşünün. Ve yanlış anlamalara izin vermeyin. Arkadaşlarınıza karşı biraz daha sabırlı davranmanız gerekiyor. Olmasını beklediğiniz gelişmeler gecikebilir, sakin olun.

27 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşünceleriniz değiştikçe hayatınız da değişiyor. Son zamanlarda kendinizi güvende hissetmek için çok fazla çaba harcadınız. Yeni şeyler öğrenmenin peşine düştünüz. Tatil size çok iyi gelir. Fakat abartmamaya gayret edin. Jüpiter para evinizden ayrılmadan para biriktirmek zorundasınız. Gün biraz karışık. Kafada kalanları bitirme zamanı.

27 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 22' 59" R
Ay
Akrep
12° 45' 39" R
Merkür
Boğa
08° 35' 42"
Venüs
Boğa
27° 41' 41"
Mars
Koç
16° 19' 10"
Jüpiter
Boğa
29° 03' 38"
Satürn
Balık
18° 12' 23"
Uranüs
Boğa
23° 36' 06"
Neptün
Balık
29° 28' 26"
Plüton
Kova
02° 01' 07"
Chiron
Koç
21° 48' 14"
Lilith
Başak
25° 44' 34"
True Node
Koç
14° 52' 04"
Son Güncelleme : 22/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>