Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eskiye dair karşılaşmalar söz konusu! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk hayatınız şu anda bir duygu fırtınası ile sallanıyor olabilir. Aşırı öfkeliyken bir anda aşırı mutlu olabilirsiniz. Kısacası, ruh haliniz pinpon topu gibi bir duygudan diğerine atlıyor! Önümüzdeki gün, duygularınızı kontrol atlında tutmanız gerek!

Önünüzde bir bakıma tuhaf ve harika bir gün var. Bugün işinizi bitirdikten sonra, bugünü uzun bir süre hatırlamanızı sağlayacak bir şeyler çizme veya yazma dürtüsü hissedebilirsiniz. Kendinizdeki son değişikliklerin sonuçlarını görmeye başlıyor ve bu değişiklikleri ortaya koymanın bir yolunu arıyorsunuz. Ancak bunun için doğru kelimeleri bulmak zor olabilir. Ama konu bundan açılmışken, siz doğuştan bir yazar değil misiniz ki?

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Suratı asık bir misafir evine gelebilir. Bu kişiyi neşelendirmek sana düşecek. Elinden geleni yap ama bunu ona yemekler pişirerek yapma! Sonuçları çok da sevimli olmayacak gibi duruyor...Fast food için güzel bir gün! Bu kişiyi konsere, filme ya da sanat galerisine götürebilirsin. İkinize de iyi gelecektir. Günün tadını çıkar.Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun birkaç gün geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

2 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

00:47-04:23 arası Ay boşlukta ilerliyor. Saat 04:23'i gösterdiğinde Yengeç burcuna geçiyor. Gün içerisinde Mars Aslan burcuna geçiyor. 18 Ağustos'a kadar bulunduğunuzveya eğitim ortamına enerjinizi harcayabilirsiniz. Dostlarınızla beraber daha sosyal olacağınız bir dönemdesiniz. 22:16'da Yengeç burcunda Güneş tutulması oluşuyor. Kariyer hayatınızda yeni bir döneme adım atabilirsiniz. Yeni bir teklif tüm aklınızdaki düşüncelerin değişmesine sebep olabilir. Çalışmıyorsanız artık gelecekle ilgili yapmak istedikleriniz için harekete geçeceksiniz. Eğitimse eğitime başlayabilirsiniz. İşse işe başvurabilirsiniz. Hayatınızdaki kişileri çıkartmak istiyorsanız bu da yeni bir başlangıçtır. Bu gücü içinizde hissedeceksiniz. Ayrıntılı yazıya erişmek için tıklayabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eskiye dair karşılaşmalar söz konusu!Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, ilişkinin rutin gidişini sorgulayabilirsin. Ne istediğini biliyorsun ancak özgürlüğüne olan düşkünlüğün ilişkilerini bugünlerde zora sokabiliyor. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, gün içerisinde katılacağın toplantı ya da organizasyonda eski sevgilinle ya da eşinle karşılaşabilirsin. Her ne kadar kader ağlarını mı örüyor desen de aslında içinde hiçbir şeyin kalmadığını da böylece fark edeceksin.

2 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde dengeyi bugün kurmak zorunda olabilirsiniz. Restleşmelere gitmek için doğru bir gün olmayabilir.

2 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda ilgilendiğiniz konulara daha sezgisel yaklaşacağınız bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizde ilişkileriniz de daha hassas olacağınız bir dönemdesiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Akşam saatleri daha rahat geçebilir.

2 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar alırken topluluğu ilgilendiren bir konu varsa onların seslerini duyarak hareket edebilirsiniz bu yüzden de seveniniz ve dostunuz çoğalabilir.

2 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir Güneş tutulması meydana geliyor. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar ve yeni adımlar gündeminize gelebilir. Yeni hedefler ve planlar geliştirebilir ve bunları benimseyebilirsiniz. Kariyerinize etki edebilecek otorite ve yönetici konumunda kişilerle tanışabilirsiniz. Olumlu gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir.

2 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalıştığınız işyeri şu anda bol miktarda enerji ve heyecan dolu olacak. İşvereniniz motivasyonu artırmak için bir tür fiziksel etkinlik yapılacağını duyurabilir. Siz de katılın, bu etkinlikten büyük ölçüde faydalanacaksınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meşaleyi elinde tutarak hep ileri koşmayı seven mücadele ruhunu anlatan Mars, 18 Ağustos'a kadar sizin sosyal ilişkilerinize canlandırıyor. Gruplar ve arkadaşlıklar arasında bugünden itibaren her gün bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Gururlu, cömert ruhlu, atletik yapılı bir hayatınızın odak noktası haline gelebilir. Doludizgin aşklara hazırlıklı olun.

2 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

2 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda tedirginlikleriniz varsa tek çaresi var bol bol çalışmak. O yüzden güne enerjik başlayın ve hazır terfi etme imkânınızın olduğu şu dönemlerde gözüne girmeniz gereken kişileri kaçırmayın. Çözemediğiniz birkaç problemle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; Güneş Tutulmasının yoğun etkileri altında olan burçlardan birisin. Kariyer ya da evinle ilgili arzu ettiğin hedeflere adım adım yaklaşırken, yeni gelişentekliflerinde maddi ve manevi güvenlik arayabilir, çıkarlarını ön planda tutmak isteyebilirsin. Sosyalliğinin ve içinde bulunduğun arkadaş grupların avantajlarından faydalanabilir, kimi zaman mücadeleci olabilirsin.

2 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 07' 22" R
Ay
İkizler
18° 36' 58" R
Merkür
Koç
23° 56' 17"
Venüs
Boğa
13° 19' 30"
Mars
Koç
07° 25' 03"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 19"
Satürn
Balık
17° 24' 03"
Uranüs
Boğa
22° 55' 28"
Neptün
Balık
29° 11' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 32"
Lilith
Başak
24° 26' 51"
True Node
Koç
15° 10' 52"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>