Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planlarını gerçekleştiriyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Hatalarınızı geç anlamanız kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir konuyla alakalı çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yarar olabilir. Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz. Sizinle ilgili iyi düşünceler, çevrenizde düzgün bir referans edinmenizi sağlıyor.

30 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 00:08 olduğunda boşluktaki Ay, İkizler burcuna geçiyor. Sizler için de pozitif bir dönem başlıyor. Seyahat planları yapabilirsiniz. Eğitim hayatınızda özellikle akademik konularınızda başarı sağlayabilirsiniz. Yurt dışı işleriniz için de harekete geçebilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konuları araştırmak için vakit harcayabilirsiniz. Daha derine indikçe merakınız artabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını gerçekleştiriyorsun!Haziran ayının son günü Ay, değişken burçta hareket ediyor. Bugün hiçbir şeye zaman ayırmak istemeyeceksin çünkü gezegenlerin ağırlığı adeta üzerinde olacak. Ancak ailenle yaşaman bu anlamda seni mecburi harekete zorlayabilir. Senin için inan davetsiz misafir günü değil! Yine de planladığın alışverişi bu gün yapabilir, arkadaşlarınla görüşebilirsin. İçindeki karanlığın yankılarından dahi uzak kalacağın bir gün… Seyahat biletlerini ve diğer evraklarını kontrol etmeden, uçak-otobüs saatlerinden ve bavuluna ihtiyacın olan her şeyi koyduğundan emin olmadan adım atmayı aklından bile geçirme. Kilolarınla başın dertteyse kalorisi yüksek gıdalardan uzaklaşma kararı alarak doğru bir adım atacaksın.

30 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızla ilgili yeni bir gelişme olabilir. Var olan düzeninizi bozmadan hayatınıza yeni bir soluk katabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı bir konu, bir beklenti sizi daha huzursuz edebilir. İlişkilerde aradığınız güveni bulabilmek için kendinizi yıpratmamaya çalışmalısınız. Akışta kalmaya bakın.

30 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözüm üretmek size terapi gibi gelebilir. Flört aşamasında görüştüğünüz kişilerin birden fazla olup seçenek bolluğunda olacağınız günlerdesiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklarla ilgili konular, yurt dışı ve yabancılarla teması daha fazla gündeminize getirebilir. Seyahatler söz konusu olabilir. Uzaklardan haberler alabilirsiniz. İlişkiler konusunda bugün biraz daha sabırlı davranmanızda fayda olabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içgüdüleriniz yeni bir mücadeleye hazır. Bugün bir şey sizi yavaşlatmaya çalışırsa, hiç durmak istemeyeceksiniz. Kişisel koruma mekanizmanız tam da işler heyecanlanmaya başladığında devreye girebilir. Dengeyi sağlayın, çok öfkelenmeyin.

30 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay uzun yolculuklar, yabancılarla iletişim, medya, pazarlama, tanıtım, akademik konular alanında size gündem oluşturuyor. Son derece hareketli, iletişime açık bir hafta sonuna yelken açıyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizidiyaloglarına dönüştürebilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

30 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Dünkü endişeler yerini iç huzuruna bırakmış gözüküyor. Bazen kendinize boşuna eziyet ediyorsunuz. Başkaları için hayatınızın akışını değiştiriyorsunuz. Kendi sınırlarınız olsun ve insanlar o sınırları geçemeyeceklerini bilsinler. En iyi arkadaşınız da olsa; yerini bilmeli.

30 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi;  bugün eğitim, yurtdışı ve medya ile ilgili yeni fırsatlar getirecek haberler alabilir; girişimde bulunmak isteyebilirsin. Ancak şartların henüz belirlenmemesi ya da içi boş vaatler beraberinde kararsızlığı neden olabilir. Arkadaşlarından alacağın haberler ve destek günü mutlu geçirmeni sağlayabilir.

30 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 11' 24" R
Ay
Yengeç
03° 36' 17" R
Merkür
Koç
25° 03' 46"
Venüs
Boğa
14° 41' 04"
Mars
Koç
08° 15' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 33' 56"
Satürn
Balık
17° 29' 05"
Uranüs
Boğa
22° 59' 19"
Neptün
Balık
29° 13' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
21° 16' 03"
Lilith
Başak
24° 34' 12"
True Node
Koç
15° 04' 42"
Son Güncelleme : 11/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>