Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Adaletli davranıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve romantizm bugün ön planda. Fantezileriniz normalden daha canlı, bu yüzden onların kendini göstermesine izin verin. Bugün her şeyi belli etmek istiyorsanız, bunu başarmak için adım atıp inisiyatif almak gerek. İnsanlar bugün duyarlı ve şefkatli olmayabilirler. Kendiniz ve hayal gücünüzle mutlu olabileceğinizi unutmayın. Kalbinizde saklı ve ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz.

Bugün yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Hayal gücünüz sizi bir resim, web sitesi tasarımı veya kısa hikaye için fikirlerle dolduruyor olabilir. Çalışmalarınız size bu tarafınızı ifade etme fırsatı vermezse, kanatlarınızı açabileceğiniz başka bir alan bulmaya çalışın. Fikirlerinizi dinleyecek ve takdir edecek arkadaşlarınızla bir araya gelin. Veya ilhamınızı bir yere yazın ve başka bir zaman kullanmak üzere onları kayıt altına alın.

Bugün arkadaşınız veya bir yakınızıla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı tepki gösterebilirsiniz. Bunun sebebi de son zamanlarda normalden daha savunmasız hissetmeniz. Stresle karşılaştığınızda böyle oluyorsunuz. Bunu bugün yapmamaya çalışın. Bazenbazı şeylerden fedakatlık yapmak lazım.

Profesyonel alanda güçlü figürler üzerinde baskı oluşturuyor. Bugünlerde çevren güçlü egolarla sarılı ve bu sebeple bazı zamanlar kafanı suyun üstünde tutmaya zorlanıyorsun. Kimsenin seni kendini rahat hissetmediğin bir şeye balıklama atlatmasına izin verme. Unutma ki ismin yaptığın her şeyin yanına iliştirilir; profesyonel itibarın herhangi bir şeyden etkilenebilir.Geçtiğimiz birkaç ay boyunca depoladığınız başarı ve şans, sizi ruhsal veya sanatsal ilgilerinizle baş başa bırakacak konuma getirmiş olabilir. Karşılaşabileceğiniz bir iki sürpriz daha var. Ortak ilgi alanlarınız olan insanlarla tanışabilir ve onlardan öğrendiklerinizle kişisel gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Yeni bir alanda çalışmaya başlayabilirsiniz. Keyfini sürün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun birkaç gün geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. İş hayatınızın, gelecekle ilgili kararlarınızın öne çıkacağı bir günde olabilirsiniz. Önemligörüşmeleriniz, toplantılarınız varsa Ay boşluğa girmeden 17:24'ten önce tamamlamanızda yarar var. Venüs bugün Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar hayatınızınteklifi önünüze gelebilir. Güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Maddi getirisi de yüksek birolabilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar adalet duyguna ihtiyaç duyabilir. Hobilerinden para kazanabilirsin. Tesadüfi karşılaşmalar aşka dönüşebilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün belli kurallara göre hareket etmeniz hem de işlerinizi dikkatlice yapmanız gereken bir gün içindesiniz. Kendi içinizde çok işler çözebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinde uğraştığınız işlere yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Üstlerinizle ilgili konuları başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin. Annenizle ilgili olayları ihmal etmeyin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok yönlü düşünme yeteneğinizle içine girdiğiniz ruh hallerinden iradenizle çıkabileceksiniz ve evren sizi farkındalık düzeyinizce destekleyecek

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir yöneticinizi veya müşterinizi şu anda çok ciddiye almayın. Tutumları, kim olduklarının veya nerede olduklarının bir yansımasıdır ve günün sonunda, gerçekten önemli olmayacaktır. Sadece elinizden geleni yapın ve çok ters cevap vermeyin. Kendinizi savunmak geri tepebilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

27 Temmuz?a kadar Venüs Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Sizin kariyer hayatınızdaki ilişkileri yumuşatacak, koruyup, kollama duygusu geliştirecek bir ortama ışık tutuyor. Kadın yöneticilerle sağ duyuya dayalı ilişkilerinizi geliştirmek için harika bir dönem. Onların kanatlarından yararlanmak ve güvenini kazanmak sizin için değerli.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda oldukça şanslı bir gündesiniz. Belki de minik bir şans oyununda bu şansı deneyebilirsiniz. Aşk hayatınız her zamanki gibi karışık. Kendinize bu konuda sınır koymayı öğrenemediniz. Hayal kurduğunuz şekilde gerçekleşmiyor maalesef dünya. Çünkü çok ütopik seçimler yapıyorsunuz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; kendince belirlediğin yol haritandan ödün vermek istemediğin bir gün olsa da bir takım geçmişe dayalı konular, ertelemen gereken koşullar oluşturabilir. İş ve sosyal statün açısında desteklendiğin bir dönemdesin. Seni motive eden cazip tekliflerle karşılaşabilir, güvendiğin insanlarla sağlam temellibirlikleri kurmak isteyebilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 58' 43" R
Ay
Kova
03° 03' 22"
Merkür
Koç
17° 07' 12"
Venüs
Boğa
01° 42' 07"
Mars
Koç
00° 09' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 25"
Satürn
Balık
16° 37' 32"
Uranüs
Boğa
22° 22' 47"
Neptün
Balık
28° 55' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 27"
Lilith
Başak
23° 24' 03"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>