Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kazançların artıyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bazen doğrudan ve dürüstçe iletişim kurmayı unutup bir hilekar oluyorsunuz. Abartmayı, dramatik olmayı ve açıkça zor zamanlar geçirmeyi seviyorsunuz. Bugün insanlar ile iletişimlerinizde pratik ve anlaşılır olma vakti çünkü etrafınızdaki insanlar tahmin edemeyeceğiniz ruh hali değişimlerinden geçiyor olabilir. Renkli kelimeleri ve mizahı daha sonraya saklayın ve bugün insanlara karşı ciddi olun.

Yaratıcı yeteneklerinizi başkalarıyla paylaşmaya hazır olacaksınız. Eğer bir şairseniz, yazdığınız bir şiirden bahsetmek isteyebilirsiniz. Ya da bir gün müzik kariyerine başlamayı hayal ediyorsanız, bir kafede ya da barda bazı orijinal şarkıları test edebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı ve sanatsal yollarla ifade etmekten korkmayın. Artık sanatınızda tam zamanlı bir yaşam sürmeseniz de geleceğin nelere sahip olabileceğini kim bilebilir?

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Kendini savunmaya kararlısın. Açık ve özgün bir iletişim kurma modunda olacaksın. İnsanlara ne istediğini belli edebileceğin güzel bir gün. Hem profesyonel hem kişisel yaşamlarında hak ettiğin şeyler talep etmekten korkma. Lideri oyna ve yapılması gereken tartışmaları başlat. Utangaçlığın sırası değil!Bugün insanlarla olan ilişkilerinizde girişken ve açık olmanın tam zamanı. Belki bir süredir fikrinizi ifade etmekten kaçınıyordunuz. Ancak bugün sizin uzmanlığınıza gerek duyulan bir durum ortaya çıkabilir. Önceki deneyimlerinize ve bunlar sonucunda edindiğiniz bilgilere dayanarak, diğer insanların izlemesi için daha iyi bir rota belirleyebilirsiniz. Bu yüzden konuşmaktan ve gücünüzü kullanmaktan korkmayın. İnsanlara ne kadar çok şey bildiğinizi göstererek onların biraz güvenini kazanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca depoladığınız başarı ve şans, sizi ruhsal veya sanatsal ilgilerinizle baş başa bırakacak konuma getirmiş olabilir. Karşılaşabileceğiniz bir iki sürpriz daha var. Ortak ilgi alanlarınız olan insanlarla tanışabilir ve onlardan öğrendiklerinizle kişisel gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Yeni bir alanda çalışmaya başlayabilirsiniz. Keyfini sürün!

4 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, boşluktaki uzun süreli hareketini, Aslan burcuna geçerek 06:19'da sonlandırıyor. Sizler için de şanslı bir gün başlıyor. Bugün Ay'ın yaptığı olumlu etkileşimler sayesinde gündüz saatlerinde yapmanız gereken işler hayırlı gidebilir. Sizi çok sevindirecek bir haber alabilirsiniz. Dostlarınızla birlikte vakit geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal yardım kuruluşları için enerjinizi harcayabilirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazançların artıyor!Aktif bir gün seni bekliyor. Bugün olumlu gücünü etrafındakilerin de fark etmesi seni ilgi odağı haline getirebilir. Birden fazla işle ilgilenen bir Terazi burcuysan, kazancında beklemediğin bir artış olabilir. Sevgiline duygularının daha da yoğunlaşması sebebiyle evliliğe yönelik kararlar alabilirsin. Ancak bu durumu ailene açıklamak için acele etmemelisin. Bu kararından çok daha önemli konularla karşılaşabilirsin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin yardımları ile bazı beklentileriniz karşılayabilirsiniz. İlişkilerde ilk adımı atmak için ideal bir gün. Kuracağınız önemli diyaloglar gelecek beklentilerinizi de tamamlayabilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinde uğraştığınız işlere yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Üstlerinizle ilgili konuları başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin. Annenizle ilgili olayları ihmal etmeyin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde kusurları ön plana çıkartacağınız bir gün. Yalnız olan Terazi'ler seçici bir tutum sergileyerek en doğru adayı bulabilirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kolayca metamorfoz geçirebileceksiniz. Kendinizi çok iyi tanımanız çevrenizdeki insanları veya durumları değiştirme gücü sağlıyor. Diğerlerine karşı dikkatli güç kullanmanız faydalarınızı artıracaktır.

4 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatli olmazsanız, kendinizi online bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz. Kiminle tartışıyorsunuz, gerçekten tartışmanıza gerek var mı? O kişinin fikrini değiştirme umudunuz var mı? Boşuna enerjinizi harcamayın.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi topluluklara adayacağınız bir gün geçirirsiniz. Etrafınıza fayda sağlamak birincil prensibiniz olacaktır. Diğer yandan incir çekirdeğini doldurmayacak konular yüzünden sevdiklerinizle tartışmaktan kaçının. Hep dengeyi kurma görevi size kalır bunu da unutmayın. Arkadaşlarınızın kahve davetine katılın.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda oldukça pozitif etkiler söz konusu. Duygusal anlamda da özgüveniniz yüksek. İstediklerinizi elde etmek konusunda hırslı ve girişken olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu dönem çok çalışmak kendinize yapabileceğiniz en iyi yatırım olacaktır. Maddi konuları da aklınızdan çıkardığınızda, tik atılması gereken tek bir konu kalacak.

4 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>