Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeniden başlamak istiyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Birinin sıkıntısını duyduğunuzdaki doğal eğiliminiz muhtemelen ona yardım etmek oluyor. Bu takdire şayan bir özellik ve muhtemelen bu yönünüzden dolayı etrafınızda güvenebileceğiniz arkadaşlarınız var. Fakat bazen cömertliğinizi ve yardımsever doğanızı görüp sizden faydalanmaya çalışan olabilir. Bugün özellikle bu olasılığa dikkat etmeniz gerek. Gözünüzü açık tutun. İyi kalpli olmak her şeye katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez.

Sanatsal doğanız bugün yükselişte olacak. Yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak için ilham bulabilirsiniz. Müzikten hoşlanıyorsanız, bir enstrüman çalabilir veya orijinal bir şarkı yaratabilirsiniz. Bir yazarsanız, bir Web sitesi için akıllı metinler oluşturabilir veya kısa bir hikaye için bazı fikirleri yazabilirsiniz. Hayal gücünüzü işe gitmesine izin verin. Aklınızın havada olmasına biraz izin verin.

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Favori plaklarını raftan indir; pikabını aç. Oturma odanda dans partisi ver; yemek masanı çiçeklerle süsle. Enerjini dış dünyaya yansıtmalısın. Hiç yapacağına ihtimal vermediğin maceralara atıl. Yeni projelere balıklama atla ve şansının seni taşımasına izin ver. Detaylara takılıp kaygılanma.Şu an oldukça yorgun hissediyor olabilirsiniz. Muhtemelen gününüz binlerce olayın aynı anda gerçekleştiği bir arapsaçı şeklinde başladı. Gün boyunca da bu karışıklıkları çözmeye çalışmış olabilirsiniz. Önemli işleri halletmeyi unutmaya başladıysanız, yapacaklarınızı yazın. Çocukları okuldan almayı unutmayın mesela! Öğleden sonrası rayından çıksa da önemli aramaları yanıtlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar her yaptığınıza destekten çok köstek oluyormuş gibi göründüğü için kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi helak etmeden önce dönüp aynaya da bir bakın, yani başkalarını suçlamadan önce kendi dürüstlüğünüzü ve üretkenliğinizi de sorgulayın. Belki de otomatik olarak savunmaya geçip kendi suçunuzu başkasının üstüne atıyor olabilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 09:06'u gösterdiğinde boşluktaki Ay, sizlerin burcuna geçiyor. Güzel ve olumlu bir güne merhaba diyorsunuz. Fakat gün içindeki değişen açılardan dolayı zaman zaman gerginleşebilirsiniz. Aslan burcunda bu sabaha karşı başlayan Merkür retrosunda sosyal ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Samimi olmadığınız kişilerin arasında her şeyi paylaşmayın. Bu dönem konuştuğunuz her şey başka kişilerin kulağına gidebilir. Dostlarınızla aranız açılabilir. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. İş hayatınızda yavaş giden bir sürece girebilirsiniz. Attığınız mailler veya davetler ulaşmamış olabilir. Bu durum işlerinizi aksatabilir. Yöneticinizle aranızda fikir ayrılıkları olabilir. Hemen tepkinizi belli etmeyin. Retrodan önce başvurduğunuz birvarsa bu dönem geri dönüş yapabilirler. Retro yazısına erişmek için tıklayınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniden başlamak istiyorsun!Uyku problemi yaşadığın geceler bugün başına dert olabilir. İş yerindeki performansınla ilgili eleştiri alabilirsin. Senin de kazanan taraf olduğunu göreceğin bir gün olacak. Sana kendini tekrardan hatırlatan yeteneklerin için gayret etmeye ne dersin? İkili ilişkilerde zorlu bir süreç seni beklerken gönlün her açıdan rahat olabilir. Çevrendeki insanlardan enerjinin eskisi gibi olmadığını duyabilirsin. Sen de kendini çok iyi hissetmiyorsun. Kendinde değişiklik, yeni bir başlangıç yapmak istiyorsan bir süredir ertelediğin diyete başlayabilir ya da sigarayı bırakma kararı alabilirsin. Ülke gündemi senin de gündemini oluşturacak.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde özgürleşmek isteyeceksiniz ve bu durumu dengeli bir şekilde yapıyor olacaksınız. Kendinizi değiştirmek için ihtiyacınız olan motivasyon içinde olabilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda iken yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duyacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha güven içinde hissedebilirsiniz. Beslenmenize özen göstermelisiniz. Risk almadan önce iki kere düşünmenizde fayda var. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi, başkalarını kıskanırken bulabilir ve rahatsızlık duyabilirsiniz hem de başkaları sizi kıskanabilir ve bu negatif etki üzerinize geçebilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Merkür retrosunda sosyal ilişkilerde iletişime çok daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Karşılıklı yanlış anlamalar tartışmaları ya da fikir ayrılıklarını beraberinde getirebilir. 19'u sonrasında ise görev ve sorumlulukları organize etmeye, planlamaya dikkat.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürekli birilerinin sizi arayıp mesaj yazmasından sıkılabilirsiniz. Birçok tanıdığınızın yardıma veya tavsiyeye ihtiyacı var gibi görünüyor. Gezi davetleri alabilirsiniz. Bugün çok telaşlı bir gün olacağı için her şeyi bir arada yönetmeniz zor olacak.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dostlarınızdan alacağınız bir davete biraz isteksiz gidebilirsiniz. Ancak, tanışacağınız kişilerden keyif alacak ve eğlenceli vakit geçireceksiniz. Farklı kişilerle karşılaşabilir, alıştığınız tarzın tamamen dışında olduğu halde dost olabilirsiniz. Olaylar düşüncelerininizi değiştirebilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burcu yükselmektesiniz. Yaptığınızile olabilir, insanlar üzerinde bıraktığınız izlenimle olabilir. Konu her ne olursa olsun hayatınızın bir temasında adım adım yükselmektesiniz. Ancak bu süreçte, insanlarla ilişkileriniz, özellikle ortaklık işleriniz çok önemli. Birilerinin sizi aşağı çekmesine izin vermemelisiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; Ay'ın da gün içeresinde burcuna geçmesiyle kendi fikirlerini önemsediğin, istediğin gibi hareket edeceğin birkaç gün geçirebilirsin. Eski bir flörtün yeniden ortaya çıkarak sana geçmişi hatırlatabileceği gibi partnerinle duygusal çekişmelere neden olabilecek olaylar yaşaman mümkün.

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 19" R
Ay
Yay
27° 44' 59"
Merkür
Koç
16° 16' 41"
Venüs
Koç
28° 27' 31"
Mars
Balık
28° 08' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 36"
Satürn
Balık
16° 23' 29"
Uranüs
Boğa
22° 13' 47"
Neptün
Balık
28° 50' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 31"
Lilith
Başak
23° 06' 32"
True Node
Koç
15° 26' 17"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>