Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çalışma koşullarını iyileştiriyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bir an için doğrulup temiz hava alırsanız, hiçbir şeyin göründüğü kadar kötü olmadığını görebilirsiniz. Bu yeni perspektifi başkalarıyla paylaşın ve negatif yerine pozitif tutumlar sergileyin. Kalbinizi takip ettiğinizde sizi bekleyen müthiş fırsatlar olduğunu göreceksiniz. Hayatta en keyif aldığınız şeylere odaklanın. İçinde bulunduğunuz şartlar ne olursa olsun, nereye giderseniz gidin neşe saçın.

Sonunda düşüncelerinizi toplamak ve organize olmak için sessiz bir gün! Son zamanlarda biraz yıpranmış hissediyor olabilirsiniz, işte o kadar çok yöne dağılmışsınız ki, hangi projede çalışacağınızdan emin değilsiniz. Bugün, bu yoğunluk sona eriyor. Rahat bir nefes alıp masanızdaki yapılacak işlere bakabilirsiniz. Biraz kahve alın, sakin bir an yaşayın ve gününüzü planlayın. En azından bu gün için gündeminizi sonuna kadar görebileceksiniz.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Her şey olabilir. Kişisel seviyede olsun, aile içinde olsun, bugün hayatına bir alanda bir değişim geliyor. Geçtiğimiz aylarda kendi kendine üstesinden gelmesi zor olan bazı korkuların oldu. Biraz kaygılı bir dönemden geçtin, ama önümüzdeki birkaç haftayı çok daha kolay ve hafif bulacaksın.Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anda, ilgi alanlarına geri dönüp tüm gücünle çalışmalar yapmaya devam etmen büyük önem taşıyor. Biraz yaptıklarını paylaşman lazım! Eksik olduğunu düşündüğün tanınırlığın üzerinden ilerlemen önemli, ama bunu önceden başarmıştın sanki? Bir grubun parçası olarak veya sosyal ortamlara girerek hedefine ulaşabilirsin. Ancak bu şekilde işlerini ilerletebilirsin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hareketini boşlukta sürdüren Ay, 07:25'te Başak burcuna giriş yapıyor. Düşük enerjili bir günde olsanız da Ay-Venüs olumlu açısı sayesinde geçmişinizde bıraktığınız birinden tekrardan haber alabilirsiniz. Akşam olunca Ay ve Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimin aktifleşmesiyle sizler de beklenmedik olaylara şahit olabilirsiniz. Özellikle bu mutlu olay tüm gecenizi pozitif bir ruh halinde geçirmenizi sağlayabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma koşullarını iyileştiriyorsun!Birçok insanla maddiyata dayalı konuşmalar yaptığın bir gün seni bekliyor. Geleceğe dair planların artarken, maddi olanaklarının güçlü olduğundan emin olmak istiyorsun. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, çalışma koşullarını iyileştirmeye yönelik kararlar alabilirsin. Sana küçük bir öneri bu ay gelirlerini ve giderlerini çok iyi hesaplamalısın. Beklemediğin bir ödeme maddi anlamda seni zora sokabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapılan olumlu konuşmalar bugün size karşılığını veriyor olabilir. Sosyal çevreniz vasıtasıyla yeni tanışmalara doğru yol alabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çalışacaksınız. Başarılı olduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız desteklerle buna imkân bulabilirsiniz. Akışta kalın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatta almanız gereken dersler tekrar ve tekrar önünüze dökülebilir. Aynı tarz ilişkileri hayatınıza çektiğinizi fark edebilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu dönem aşırı bağlılık dönemidir. Harekete geçmeden önce olayları dikkatle incelemeniz gerekir. Zayıflığınızdan yararlanmaya çalışan insanlar olabilir. Dikkatlice tüm olasılıkları değerlendirin ve çabalarınızda çalışkan olun. Ya en iyisini yapın ya da hiç yapmamaya çalışın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali, kariyer, finansal ve yatırım konuları sizin lehinize işliyor. Herhangi bir planınız yoksa, yaşamdaki hayallerinize ve hedeflerinize odaklanmak için bugünü kullanın. Yazılı bir plan üzerinde çalışmaya başlayın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, arka plana ittiğiniz işlerinizle ilgilenmenize ışık tutacak. Diğer yandan kolektife adayacağınız projelerinizi hareketlendirecek. Topluluklar önünde faydalı bir konuyu dile getirmenize olanak tanıyacak. İş hayatınızdaki kararlarda sağduyuyla hareket etmeniz size bugün yeni kapılar açabilir. Güvenlik konularıyla ilgili devletle işlerinizi halledebilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz ve toplum önündeki imajınız konusunda şanslı zamanlardan geçiyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak,değiştirmek veya bir süredir bilinen izleniminizi değiştirmek isterseniz, adım atabilirsiniz. Halinizden çok memnun olsanız da geleceğiniz için neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; uzun soluklu çalışmalarınve kariyer hayatında güzel gelişmeler yaşamanı sağlarken, şu önümüzdeki birkaç gün rehavet ve tembellik etme isteğin de artabilir. Biraz daha sosyalleşerek ve gayretle beklediğin fırsatları kaçırmayacaksın. Hatta eski bir defteri kapatman ya da ödenmeyen bir borcu geri alman olası.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 24' 31" R
Ay
Yay
27° 34' 05"
Merkür
Koç
16° 16' 30"
Venüs
Koç
28° 26' 30"
Mars
Balık
28° 07' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 25"
Satürn
Balık
16° 23' 25"
Uranüs
Boğa
22° 13' 44"
Neptün
Balık
28° 50' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 28"
Lilith
Başak
23° 06' 27"
True Node
Koç
15° 26' 20"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>