Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Maddi konulara dikkat! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bir süredir uzakta olan veya görüşmediğiniz bir aile ferdiyle buluşmanız oldukça güçlü duygular doğurabilir. Geçmişten gelen hatıralar aklınıza gelebilir ve sizi hem nostaljik hem de biraz sinirli yapabilir. İkincisini frenlemeye özen gösterin, bu buluşmayı mahvetmek istemezsiniz. Bunun yerine, bu eski anılara iyi bir taraftan bakın ve şimdi sizin için ne anlama geldiklerini çözmeye çalışın. O halde akışına bırakın.

Bugün kendinizi bir sünger gibi hissedebilirsiniz. İnsanların enerjisini,arkadaşlarınızın ya da aile üyelerinin duygularını emeceksiniz. Bazı yönlerden bu iyi bir şeydir. Bu durum, insanları daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Fakat çevrenizdeki birinin çok fazla strese maruz kalması konusunda biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Tüm bunları onlarla birlikte deneyimleyebilirsiniz! Sıcak bir banyo yapın ya da uzun bir yürüyüş ile rahatlamaya çalışın.

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Günün enerjisi sadece ilişkilere odaklanamana sebep olacak. İnsanlarla ilişkiler geliştirmek kolay değil. Bir ilişkide, herhangi birinin taleplerini anlamak zor olabilir. Dahası, başkalarının istekleri seni etkileyebilir veya seni yolundan saptırabilir. Şunu göz önünde bulundur: Bir ilişkide ne kadar az istekte bulunursak, o ilişki o derece esnek ve derin olur! Eğer işler yolunda gitmiyorsa, biraz kendine odaklan. Spor yap ve stresten arın.Bugün insanlar her yaptığınıza destekten çok köstek oluyormuş gibi göründüğü için kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi helak etmeden önce dönüp aynaya da bir bakın, yani başkalarını suçlamadan önce kendi dürüstlüğünüzü ve üretkenliğinizi de sorgulayın. Belki de otomatik olarak savunmaya geçip kendi suçunuzu başkasının üstüne atıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

7 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Başak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ay'ın Jüpiter ile oluşturduğu zorlu açı nedeniyle sabah sağlığınızı riske atacak hareketlerden uzak durmanızda yarar var. Hislerinizin güçlü olacağı bugün içinde mantığınızla bazı şeylere cevap bulmakta zorlanabilirsiniz. Ay ve Neptün arasındaki karşıtlıkla geçmişteki ilişkiniz, anılarınız tekrardan aklınıza düşebilir. Saat 19:50 itibariyle ise Ay boşlukta hareketini sürdürmeye başlıyor. Eski işlerinizi tamamlamak için fırsatınız olabilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konulara dikkat!İlişkinle ilgili son dönemde hiçbir sorun yaşamaman en büyük mutluluk kaynağın. Sevgilinin de senin için bazı planları olduğunu ilerleyen günlerde göreceksin. Akşam saatlerinde yaşam alanında bazı değişiklikler yapabilir, evin ufak tefek tadilatıyla uğraşabilirsin. Maddi olarak beklediğinden fazlasını ödemek zorunda kalabilirsin.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde sizin canınızı sıkan bir durumla karşılaşırsanız bunu dile getirmekten çekinmemelisiniz. Bazı şeyleri o an konuşmayı öğrenmelisiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beklenmedik durumlar ve dikkatsizlik yüzünden bazı huzursuzluklar yaşanabilir. Duygusal alanda daha sabırlı olmaya bakın.

7 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arayan Terazi'ler dostlarından destek görerek yeni bir işe girişebilirler. Finansal danışmanlarınızda da eril enerjisi yüksek kişileri dinleyin.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık önemli bir başarı elde edebilirsiniz. Kurulu düzen ile arzularınızı nasıl birleştireceğinizi iyi biliyorsunuz. Siz insanlara karşı değil, onlarla birlikte çalışıyorsunuz. Her zamankinden daha disiplinli olacaksınız ve kendinize yönelik kontrolünüz normalden daha artık olacaktır. Bu dönem önemli değişiklikler yapmak için fırsatlar sunuyor.

7 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük toprak üçgeni sayesinde aileniz için yatırımlara imza atabilirsiniz. Gayrimenkul yatırımları için önderlik edeceğiniz konular ve fırsatlarla karşılaşırsınız. İlişkilerde gizli konular gündeme gelebilir. Herkesin bilmediği kapalı gruplar içinde mistik konulara ilgi duyacaksınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda güç kazanacaksınız. Kendi kendinize yettiğinizi fark ediyorsunuz. Hayatta en çok korkulması ve çekinilmesi gereken kişi uzun süredir yalnızlığına alışmış ve bundan rahatsız olmayan kişidir. Sizi elde etmek de, size ulaşmak da çok zor. Bir kapıyı en azından açık bırakmalısınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi; bilinçaltını kurcalayan birçok soru ve düşünce olabilir, geçmişin ve geleceğin arasındaki ince köprüde gidiş gelişler yaşayabilirsin. Sakin ve huzurlu ortamlarda olmak istiyorsun ancak yakınlarının taleplerine de duyarsız kalamayacak gibisin. Önceden girişimde bulunduğun bir işten ya da kariyer girişiminden olumlu haber gelebilir.

7 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 01" R
Ay
Yay
22° 19' 04"
Merkür
Koç
16° 11' 38"
Venüs
Koç
27° 56' 43"
Mars
Balık
27° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 48"
Satürn
Balık
16° 21' 13"
Uranüs
Boğa
22° 12' 22"
Neptün
Balık
28° 49' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 06"
Lilith
Başak
23° 03' 46"
True Node
Koç
15° 27' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>