Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Bugünlerde baş başa bir yolculuk görünüyor.

Başarılısınız ve bu başarınızı herkes takdir ediyor. Özel olarak titiz ve düzenli olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engellere biraz agresif yaklaşmanıza neden olabilir.

Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Para durumunuz her zamanki gibi. Ama son zamanlarda artan darlıktan, size her zaman destek olabilecek yakınlarınızın desteğiyle kurtulacaksınız.

Belirlenmiş kazanımlarla katıldığınız bir oluşumda, yeni kazanç saptamaları karşılıklı sıkıntılar yaratabilir. Bunu gerektiren yeni koşulları kabullenmekte biraz zorlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok zamanki gibi, hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gidebilirsiniz. Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulacaksınız. Çevrenizdekilerin işlerini kolaylaştıracak şekilde çabalarınız, ilgi görecek. Çok merak ettiğiniz bir konu, bugün aydınlığa kavuşacak gibi. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler, sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugünün başında 04:38-13:13 arası boşlukta ilerliyor. Bu zaman dilimi sonrasında da Başak burcuna geçiyor. Günün genelinde önceki günlere göre daha düşük enerjili hissedebilirsiniz. Sağlığınız ön planda olabilir. Ay-Uranüs arasındaki pozitif etkiyle geçmişinizde kalan bir konuyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Saatler geceye ilerlerken Venüs de Jüpiter ile zorlu açısını aktifleştiriyor. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçebilirsiniz. Şanssızlıklar yaşayabilirsiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerine odaklanıyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. İçsel huzurunu koruduğun sürece başarının da geleceğine inanıyorsun. Bu düşüncen, işlerine daha sıkı sarılmanı sağlayacak. Diğer yandan çalışma ortamındaki gruplaşmalardan rahatsızlık duyacağın bir gün. Buna rağmen kendini rahatça ifade edebileceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, ilişkinde kıskançlığın dozunu aşabilirsin. Ne kadar yanlış olduğunu bilsen de bir türlü önüne geçemiyorsun. Duygularınla aklın arasında gidip gelmelerin seni hataya sürükleyebilir. Hayatı, kendini ve ilişkini bu kadar zorlaştırmanın ne anlamı var, bir düşün derim. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, katılacağın davette hayatının aşkıyla tanışabilirsin. Yoğun geçen günler uykusuzluğa neden olabilir. Dikkat etmende fayda var.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha fazla sosyal aktiviteler ya da yeni bir hobi ile ilgilenerek geçirebilirsiniz. Bu tercihiniz hem gelişmenizi hem de ruhunuzu dinlendirecektir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda planlar yapıp, harcamalarda bulunabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşten gelen destekler sayesinde kendi zevk aldığınız konulara zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sadece partner açısından değil, küslüklerin biteceği güzelliklerin geleceği ve anlayışın hep daim olduğu zamanların temelinin atılacağı uygun bir gün.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Terazi; ortaklı birkurmak için idealist ve yapıcı fikirlere sahip olduğun olumlu bir dönemdesin. İlişkilerin üzerine düşünmeni gerektiren ve seni harekete geçiren gelişmeler yaşayabilirsin. Bir tarafın duygularını tüm derinliğiyle göstermek isterken, diğer yanın ufak tefek detaylarla boğulabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlgi alanınıza giren konuları paylaşmak ve sosyal çevrede aktif olmak için koşullar uygun. Kararlarda ve ifadede netlik önemli. Değer çatışmasından kaçınmak, riskli yatırımlardan uzak durmak faydalı olur.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş haritalarınızın uzun süreli ilişkiler bölümünü aydınlatıyor olduğuna göre, uzun süreli birlikteliklerde gizli kalmış konular aydınlanıyor demektir. Kısa süreli ilişkilerde ise durum tam tersi. Her iki taraf da birbirini anlamamakta ısrarcı. Siz zaten son derece kararlı ve ısrarcısınız. Buzlar biraz zor eriyecek gibi.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

15 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 08' 17"
Ay
Kova
19° 40' 02"
Merkür
Koç
17° 40' 14"
Venüs
Boğa
03° 10' 24"
Mars
Koç
01° 05' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 09"
Satürn
Balık
16° 43' 46"
Uranüs
Boğa
22° 26' 53"
Neptün
Balık
28° 57' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 29"
Lilith
Başak
23° 32' 00"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>