Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Denge bulmaya çalışıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Bugün birden fazla projeyi yönetmekle meşgul olabilirsiniz. Telefonlarla, fakslarla ve e-postalarla çalışarak aynı anda birden çok işi yapar modda olacaksınız. Sadece önemli belgeleri iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Bazı rakamlar hesaplamak veya rapor vermek zorundaysanız, belirli verileri gözden kaçırmak kolay olabilir. Her şeyi düzelttiğinizden ve hatalara mahal vermemek için işinizin üstünden geçtiğinize emin olun. Günün çılgın temposu, kolayca dikkatinizi dağıtabilir!

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Yatağında kıvrılıp oturmak istiyorsun. İnsanları görmezden gelip sadece kendine vakit ayırmak isteyeceğin bir gün. Dinlenip şarjını doldurmak sağlıklı bir tercih. Sosyal zorunluluklarla kendine yüklenme. Yaşadığın yoğunluklardan sonra ruhunun biraz sakinleşmeye ihtiyacı var. Öyleyse huzurlu bir gün yarat.Genelde insanlara düşüncelerinizi söylemekten hiç de korkmuyorsunuz ama belki de atık hislerinizle ilgili daha açık konuşmalısınız. Bugün zihinsel aktiviteleriniz biraz rayından çıkabilir ve biri ya da bir durum yüzünden sekteye uğrayabilir. Karşılaştığınız duruma tepki verirken içgüdüleriniz ve duygularınızın da bu tepkiye dahil olduğundan emin olun. Tüm cevapları almak için yalnızca beyninize güvenmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle bugün aile üyelerini ilgilendiren konularda kendinizi fazla öngörülü hissedebilirsiniz. Bugün size yalan söylemek kesinlikle hiç kolay olmayacak! Ayrıca bugün evinizde bir süredir ertelediğiniz bir takım tadilatları gerçekleştirmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. En azından günün bir kısmını yalnız geçirebilirsiniz, belki gelecek için meditasyon yapabilirsiniz. Zihniniz temiz ve aktif, bu yüzden bunu yapmak için çok uygun bir zaman.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatlerinde boşlukta kalan Ay, 02:04'te Oğlak burcuna geçiyor. Ailenize vakit ayırmanız gerekebilir. Erken saatlerde aile fertlerinden birinin size ihtiyacı olabilir. Öğlenle beraber güzelleşen günün devamında, Ay ve Uranüs arasındaki olumlu açı sayesinde yakınlarınızı ilgilendiren sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili de ani bir değişiklik kararı alabilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Denge bulmaya çalışıyorsun!Ayın tam ortasından geçerken yarın Türkiye saati ile 23:22'de toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Gelir ve ödemelerle alakalı konularda dengeyi kurmakta zorlandığını hissedeceğin bir gündesin. Her ne kadar mantıklı hareket etmeye çalışsan da önüne geçemediğin durumlar yorabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle geçmiş sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Geçmişi geçmişte bırakmanın zamanıdır belki de, ne dersin? Ailenin, sorumlulukların hakkında seni eleştirmesine pek kulak asmasan da aklının bir köşesine yerleştirmeyi de ihmal etmiyorsun. Kardeşinle özel ve bir o kadar da önemli konular hakkında konuşabilirsin.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş veya sorumluluk üstlendiğiniz konularınızda bazı gecikmemeler ya da aksilikler yaşayabilirsiniz. Bugün daha önce düşünmediğiniz bir konu ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni haberler ve yakın çevrenizde çok sayıda yenilik var. Düşüncelerinizi daha rahat ifade edebilir ve görüşmeler içinde olabilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayalleriniz bağımsız eylemler için esin kaynağı olabilir. Seyahat uyum gerektirebilir. Uyuşturucu ve alkol kullanımı tehlikeli olabilir. Zorunluluk ideallerinizi yeniden değerlendirmeniz için sizi zorlayabilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle ailenizle ilgili ilişkilerin sorumluluğunu üzerinizde daha fazla hissedebilirsiniz. Evinizde daha çok zaman geçirmeniz gerekebilir. Disiplinli ve planlı hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süper kahraman olsaydınız, süper gücünüz ne olurdu? Uçmak ister misiniz? Görünmez olmak? Her zaman iyi bir park yeri bulmaya ne dersiniz? Bugün bu soruyu ciddi ciddi düşünün. Sonuçta, bu sizin süper güçlerinizi düşünmek için harika bir gün.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi kullanmak için isteğinizi yükseltmelisiniz. Olumlu beklentiler içinde bulunmaya özen gösterin. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok hareketli olacak. Nedenli veya nedensiz ayrılıklar ortaya çıkabilir ve bunlardan çok fazla etkilenebilirsiniz.Duygularınızı denetlemelisiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burcu istediğiniz cümleleri bir türlü kuramıyor, kaş yapıyım derken göz çıkarıyorsunuz. Çevrenizi boşu boşuna incitiyorsunuz. Bu arada siz de üzülüyorsunuz. Düşünerek konuşma alışkanlığınıza geri dönmelisiniz. Bazı konularda çok dolmuş olsanız da hak etmeyen kişilere yüklenmemelisiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Terazi Burcu; aile ve ev konularının yoğun bir şekilde gündemde olacağı bir gündesin. Senden ailenle ilgili yeni sorumluluklar üstlenmen istenebilir ve bundan hiç hoşnut kalmayabilirsin. Aile büyükleriyle çatışmaktan kaçınmalısın. Evde tadilat konusu gündeme gelebilir. Ancak bu tarz işleri tutulma sonrasına bırakmanda fayda var.

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 21' 14" R
Ay
Balık
22° 23' 42"
Merkür
Koç
18° 59' 44"
Venüs
Boğa
05° 59' 16"
Mars
Koç
02° 50' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 15"
Satürn
Balık
16° 55' 24"
Uranüs
Boğa
22° 34' 46"
Neptün
Balık
29° 01' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 06"
Lilith
Başak
23° 47' 12"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>