Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fedakarlıklarını düşüneceksin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2019, Salı

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün düşünceleriniz konusunda mücadeleci olun. Biraz duygusal hissediyor olabilirsiniz ve kesinlikle özgürlüğünüze düşkün olacağınız bir dönemdesiniz. Bir şeylere çözüm getirmek için kendinize biraz zaman ayırın. Yıllar önceki eski sevgiliniz bir anda karşınıza çıkabilir, nasıl göründüğü sizi çok şaşırtmasın. Karşılaştığınız her şeyler konusunda peşin hüküm vermekten kaçının.

Hayal gücünüz artabilir ve başkalarıyla paylaşmak istediğiniz parlak bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz. Diğer insanlar, onların olmasını istediğiniz kadar açık olmasa bile, coşkunuzu sürdürmeye çalışın. Gezegenlerin etkileri meslektaşlarınız için biraz dikkat dağıtıcı olabilir. Kendi görevlerine odaklanabilir ve sizin düşüncelerinize karşı çok açık olmayabilirler. Başka bir gün onlarla paylaşmak için planlarınızı not edin.

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Son zamanlarda duygusal hissediyorsun. Bugün bu hissin fantastik bir enerji tarafından silkelenebilir ve ayaklarını yerden kesebilir. Elindeki meselelere farklı bir açıdan bakabilmek için kısa süreliğine de olsa havalanmanda sakınca yok. Güçlü, zorlayıcı enerjiler ise bir projeyle ilgili seni arkana yaslanıp sakinleşmeye ve sorumluluğu bir başkasına devretmeye itiyor.Bugün her şeyi dengede tutmak için, birisinin duruma dair gerçekle örtüşmeyen fikirleri hakkında dürüst olup lafınızı esirgememeniz gerekebilir. Bir kişinin egosunu uykudan uyandırmaktan çekinmeyin. Tabiatınız gereği şu anda sorun çıkarmak istemeyebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla, bu tür bir eylem her şeyin çözümü. Hiç kimse gerçeğin karşısında duramaz, bu nedenle onu tüm dünyaya haykırmaktan korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde insanlara düşüncelerinizi söylemekten hiç de korkmuyorsunuz ama belki de atık hislerinizle ilgili daha açık konuşmalısınız. Bugün zihinsel aktiviteleriniz biraz rayından çıkabilir ve biri ya da bir durum yüzünden sekteye uğrayabilir. Karşılaştığınız duruma tepki verirken içgüdüleriniz ve duygularınızın da bu tepkiye dahil olduğundan emin olun. Tüm cevapları almak için yalnızca beyninize güvenmeyin.

16 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sabah Ay'ın Venüs ile oluşturduğu karşıtlık nedeniyle aile içerisinde kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Ay ve Satürn kavuşumu ailedeki olgun kişilerin duruma müdahale edebileceğini gösteriyor. Yarın oluşacak Ay tutulmasının etkileri aktifleşiyorken evinizde riskli hareketlerden uzak durmalısınız.

16 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fedakarlıklarını düşüneceksin!Bugün toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Bugün İnternet üzerinden halledemediğin bazı işler, teknolojiyi yeterince takip etmediğini hissettirebilir. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, yeni yatırımların peşine düşebilirsin. İş hayatın ile ilgili radikal kararlar alabilir, değişime öncü olacak olaylar yaşayabilirsin. Özel sektörde çalışan ve işinden memnun olmayan bir Terazi burcuysan, internetten birçok ilana başvuru yapabilirsin. Özel hayatında yeni biten ilişkin ile kendini suçlamayı bir tarafa bırakmalısın. Aşkta tek başına yapılan fedakârlıklar üzerine düşünmeye başlayacaksın. Sağlığına daha da özen gösterdiğin günlerden geçerken, organik gıdalara yönelebilirsin.

16 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ilişkileriniz ya da taşınma yer değişikliği gibi konular bugün oldukça popüler olabilir. Zor durumda kalacağınız olaylara çok fazla meydan vermeyin.

16 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizde geçmişe ait konular tekrar gündeme gelebilir. Gelenekler ve sorumluluklarla ilgili uğraşlar içine girebilirsiniz. Güven arayışı içine girebilirsiniz bunu ikili ilişkilerinizde bulabilirsiniz. Aşkta da hassasiyetler söz konusu. İki tarafta korunma ihtiyacı içinde olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

16 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi en iyi ifade edebileceğiniz bugünlerde size en uygun adayla flört aşamasına geçebilir hatta sevgi yaşamaya başlayabilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz biri, zor durumda olan bir arkadaşınız ya da bir akrabanıza destek olmanıza yardımcı olacak. Aileden güzel haberler alabileceğiniz bir gün olacak, bir bebek haberi gelebilir.

16 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz ne kadar dengeli ilişkiler kurmak isteseniz de karşınızdakilerin soğuk, baskıcı, neşesiz tavırlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Siz yine de her şeye rağmen pozitif bakış açınızı koruyun. Samimi arkadaşlarınızla vakit geçirerek üzerinizdeki gerginliği atın. Ani para kayıplarına dikkat! Değerlerinize sahip çıkmalısınız.

16 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

16 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz konusunda çok önemli bir gün yaşayacaksanız. Bugün işiniz, etiketiniz, toplum önündeki imajınızla ilgili mutlaka bir şeyler olacaktır. Her ne olursa olsun; sonuçları çok pozitif olacak. Şans sizinle beraber hareket ediyor.

16 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; hem geri giden Merkür' ün etkisiyle hem de bir gün sonra gerçekleşecek Ay tutulmasının enerjisiyle çevrenle iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Kişilerle etkileşim kurarken kendini ifade edememe ve içsel gerilimden kaynaklanan huzursuzluk yaşanabilir. Sorumluluk almak zorunda kalman, duygusal baskıya yol açabilir.

16 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 10" R
Ay
Balık
15° 38' 30"
Merkür
Koç
18° 41' 52"
Venüs
Boğa
05° 24' 53"
Mars
Koç
02° 29' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 53' 04"
Uranüs
Boğa
22° 33' 10"
Neptün
Balık
29° 00' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 34"
Lilith
Başak
23° 44' 07"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>