Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Detaycısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Mevcut ilişkinde gelecekle ilgili olası sorunları halletmek için girişimlerin olabilir bugün. Sevdiğin insanla birlikte sorunlar hakkında önlem almak gelecekte ilişkinizin derinleşmesini sağlayabilir.

İş hayatınızdaki ilişkilerin içinde belli bir ağırlığınız var. Sorulan, danışılan, dert açılan biri konumundasınız. Ama bu konumun sizi gitgide bazı sorumluluklar altına sokmaya başlaması gözünüzü korkutuyor.

İş ortamında çevrendeki insanlar tarafından yaptığın işler eleştirilebilir. Kendini geliştirmek için söylenenleri dinlemek ve ders çıkarmak isteyebilirsin. Eleştiriyi deneyim kazanmak için bir fırsat olarak görmek senin için iyi olabilir.

Ruhen iyi hissetmek için bir çaba içine girmek isteyebilirsin bugün. Sağlıklı yiyecekler tüketmek için yeni bir diyet programı yapmak isteyebilirsin o yüzden. Gün boyu hareketsizliği engellemek de senin için yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha güçlü ve kararlı bir duruş sergilemek isteyeceksin bugün. İnsanların seni kullanmasına izin vermemek senin için daha iyi olacak çünkü. Başkalarına yardımcı olurken kendini ihmal etmemelisin o yüzden. Önce sen iyi hissetmeden başkalarına yararın dokunmayabilir.

17 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş'in haritanızın en dinamik alanlarından birinden geçişi yakında sona erecek, bu nedenle dahil olduğunuz tüm yaratıcı projelerin tamamlanma yolunda olduğundan emin olun. Şimdi geride kalırsan asla yetişemeyebilirsin.

17 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinde dengeli ve yapıcı davranmana rağmen, olayları çok fazla incelemekten yanasın. Bu durum işlerini biraz yavaşlatabilir. Çevrene hareketli bir görüntü versen de kendini çok yorgun hissedeceksin. Dinlenmek için kendine vakit ayırma planları yapacaksın. Akşam saatlerinde planlamadığın telefon görüşmeleri olabilir.

17 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Radikal ve üzerinde yeterince düşünülmememiş hiçbir şeye zaman ayırmamalısınız. Hayatınızı doğrudan etkileyecek konularda önceliğiniz, isteklerinizin ne olduğunu anlamak ve buna göre hareket etmek olacaktır. Kendinize objektif olmak, sesinizi daha doğru bir şekilde duyurmanızı sağlayabilir.

17 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek için size büyük bir heyecan ve keyif verebilir. Bununla birlikte düşüncelerinizle ilgili ısrarcı olacağınız zamanlar var. İş hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Risk almaya daha fazla yatkın olabilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

17 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda dostluk ilişkilerinde başkalarının iyiliğini düşünme potansiyeliniz ortaya çıkabilir. Kadersel etkileri görmezden gelmeyin.

17 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer yeni biriyle tanışırsan, o kişiyle yavaş yavaş ilerle. Her şeyi bir anda önlerine dökme. Bırak sıcak ve duygusal yapına yavaşça alışsınlar. İnsanların kendi alanlarına ihtiyaçları var. O yüzden onlara yeterli alanı verdiğine emin ol; hem fiziksel hem duygusal. Şu aralar kısa bir seyahat planlamayı düşünebilirsin. İyi gelecektir.

17 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamlarda havada bazı gerginlikler veya sırlar olduğunu sezebilirsiniz. Aile çevrenizin farklı ihtiyaçlarını anlamaya çalışmanın tam zamanı. Etrafınızda çok hareket olacak, bu yüzden gerektiğinde geri adım atma ve köşenize çekilme hakkınız olduğunu hatırlayın ve hatırlatın. Çevredekiler, duruma bakış açısı kazanmak için daha fazla alana ihtiyacınız olduğunu anlayacaktır.

17 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Bazı dostlarınız ilişkilerinizi renkli tutmak için, size yardım ediyor.

17 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

17 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, çocuk, eğlence ya da hobilerinizle ilgilenebilir, hayatınızı olumlu etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Ayrıca partner ya da ortakla ilgili yeni karar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız karşınıza yeni kişiler çıkabilir. Evlenmek isteyen ve sizinle sonrasında da birlikte olmak isteyecek kişiler de olabilir. Jüpiteryen etkiden dolayı partner adaylarınızı kaçırmayın.

17 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusallığınız doruklarla geziniyor. İş hayatınızdaki gerginlikler özel hayatınıza da yansıdığı için huzur bulmakta zorluk çekiyorsunuz. Yakın bir dostunuzdan alacağınız haber, geleceğe yönelik yatırımlar için harekete geçmenizi sağlayacak. Sağlığınız yerinde görünüyor.

17 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 57' 38" R
Ay
Terazi
24° 39' 48" R
Merkür
Boğa
06° 25' 25"
Venüs
Boğa
25° 52' 34"
Mars
Koç
15° 11' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 42' 43"
Satürn
Balık
18° 06' 52"
Uranüs
Boğa
23° 30' 59"
Neptün
Balık
29° 26' 30"
Plüton
Kova
02° 01' 52"
Chiron
Koç
21° 43' 55"
Lilith
Başak
25° 34' 43"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 20/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>