Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çevrene Örneksin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile arandaki mevzuları çözmek için elini taşın altına koyman gerekecek bugün. Bazı şeyleri ertelemek ve duygusal davranmak seni bu can sıkıcı durumdan kurtaramayabilir. O yüzden olabildiğince net davranışlar sergilemelisin bugün.

Bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşme niyeti içinde görünmüyorsunuz. Becerileri sizden çok daha sınırlı insanlara bağlı olarak çalışmak zorunda oluşunuz, mesleki gururunuzu incitiyor.

Bugün etrafında olan biten ve seni rahatsız eden bir mevzuyu para harcayarak çözebilirsin. Elini cebine atmak zor olsa da bazı şeyleri düzeltmek için harcama yapman gerekecek. Hayatını daha iyi bir hale getirecek masraflardan çekinmemelisin bugün.

Yediklerine daha da dikkat edeceğin bir gün olacak. Diyetinde esnek olmak ve vücudunun istediği besinleri kendine yasaklamamak sana daha iyi gelebilir bugün. Kendine nazik olmalı ve vücudunu mutlu etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyler hakkında daha net kararlar alabileceksin. Bazı mevzuları çözmek senin için daha da kolaylaşacak ve mantıklı kararlar alabileceksin. Başkalarının olaylarına karışma ve sadece kendi işine odaklan bugün.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün düşüncelerin beyninizin içinde birbirinin arkasından gittiğini fark ettiğiniz bir gün olacak. Özellikle sosyal konularla alakalı birtakım sorunlar yaşadığınızı hissediyorsanız içgüdü ve sezgilerinizle hareket etmenin tam zamanı! Daha önce size hiç mantıklı gelmeyen kavramlar birdenbire net görünmeye başlayabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Venüs, toprak burcunda konumlanmaya başlıyor. Küs ya da kırgın olduğun birileri varsa, açık sözlülüğünle birlikte düşüncelerini net bir şekilde karşı tarafa ileteceksin. Dengeli ve kritik noktalara dair yapacağınız konuşma, hedefinizdeki kişinin kendisiyle yüzleşmesini sağlayacak. Sabrını zorlayan durumlar söz konusu olsa da nezaketli tavrınla örnek olmak isteyeceksin.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve psikolojik ihtiyaçlarınıza yanıt vermelisiniz. Kendinize bakmak, ihtiyaçlarınız için alışveriş yapmak, hayatınızda düzenlemelere gitmekle olumsuz koşullardan sıyrılabilirsiniz. İyi hissettiren ne varsa hepsine ağırlık vermeniz, önceliklerinizi hatırlamanızda fayda var.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini ebeveynlik meselelerini düşünürken bulabilirsin. Şu anda bir ebeveyn olmayabilirsin fakat olma gibi bir hedefin var. Kendi babanın seni nasıl yetiştirdiğini düşünebilirsin. Eğer çocuğun olsaydı ona babanınkinden daha farklı mı yaklaşırdın? Ya da babandan bazı dersler alır mıydın? Bugün etrafında seni bu tip şeyler düşünmeye sevk edecek çocuklar olabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı bakış açılarının hayatınızı ne denli düzene sokabileceğini görebilirsiniz. Ancak buradaki hassas denge söyleneni harfiyen yapmak veya düşünmek olabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer konuları daha fazla gündeminde olabilir bugün. İşe kendini vermen olası. Verimli bir gün geçirmek ve daha fazlabitirmek için programında yer açabilirsin bugün.

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen size sunulan olasılıkların fazlasıyla farkındasınızdır ancak bu, onlara o kadar kolay ulaşabileceğiniz anlamına gelmez. Gün, sizi her zamanki sınırlamalarınızın ötesine bakmaya ve yeni deneyimler peşinde ne kadar ileri gidebileceğinizi keşfetmeye itiyor, ancak ısrarla bir şeyleri atlıyor gibi hissedebilirsiniz. Uzun vadeli planlara geçmeden önce bir durup daha acil konulara yönelebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Sizden genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşadığımız her duygunun, hayatın içinde bir karşılığı var. Kendinizi nasıl hissetmek istediğinizi ve nasıl hissettiğinizi düşündüğünüzde, arada bir fark varsa bunu kapatmak için biraz yaratıcı olarak pek çok çözüm bulabilirsiniz. Olumsuz duygularınızın ruh halinizi etkilemesine izin vermeden önce bu olumsuz duygudan nasıl kurtulabileceğinizi düşünebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı birtakım endişeleriniz bugün su yüzüne çıkabilir. Ona karşı gerçek verilerle hareket edebilirseniz, duygularınızı çok daha iyi gösterebilir ve karşılığını da alırsınız. İş hayatınızla ilgili önemli kararlarınızda dikkatli davranın. Özellikle ayrıntılar üzerinde önemle durmanızda fayda var. Çünkü heyecanlı hareket etmeniz yüzünden bazı önemli detayları gözden kaçırabilir ve daha sonra bu yüzden büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var.

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>