Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Umutlu Bir Gün! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişi ile sakin ve huzurlu bir vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Eğer hayatında kimse yoksa, bugün sohbetinden keyif alacağın ve seni yormayacak olan birisi ile flörtleşebilirsin.

Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı yersiz kaygılarınız, yakın bir zamanda büyük sorumluluklarla gönderileceğiniz birgezisiyle son bulacak.

Yeni konulara odaklanmak ve farklı şeyler keşfetmek istiyorsun. Ancak maddi durumunu bunlardan uzak durmak için bir bahane olarak görebilirsin. Maddi konularda fazla açılmadan sana iyi gelecek konulara odaklanmalısın bugün.

Vücuduna iyi bakman gereken bir gün. İhtiyacın olan gıdaları tüketmen, daha fazla ve düzenli hareket etmen ve bol bol su tüketmen bugün daha önemli olabilir senin için. İyi bir rutin oluşturman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı telefon konuşmaları yapman gerekebilir. Bazı haberler alman veya bir şeyleri halletmek için karşı taraftan haber beklemen gerekebilir. Bu iletişim trafiği seni biraz yorabilir bugün. O yüzden günün bir kısmında kendine vakit ayırman gerekecek.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şefkatli bir bakım, ailenizdeki bir kişi için gerekli olan şey olacak. Bu kişi evinizde veya sizle yaşayan başka biri de olabilir. Bir kase çorba ve biraz maden suyu verin, ancak bunun ötesindeki şeyleri denemekten uzak durun. Bazen kesintisiz sessizlik en iyi tedavidir. Ve sen bu tedaviyi kendin için biraz da olsa kullanabiliyorsun. Neden iyi bir kitap eşliğinde birazcık yatağa kıvrılıp yatmıyorsun? Günün ortasında olsan bile, perdeleri şekin ve gece olduğunu varsay.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinde karamsar olman için hiçbir nedenin yok. Bugün değişik fikirler içinde bocalıyorsun. Hâkim olmakta zorlandığın konular olabilir. Bu durum biraz seni öfkeli yapabilir, bu durum diyaloglarına yansıyor. Aklına koyduğun her şeyi yapmak için uygun günler değil. İş ortakları olan bir Terazi burcuysan ve geniş çevresi olan biriysen beklentilerin istediğin gibi gelişebilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza bir gündem getirmek, bir ilgi alanı belirlemek ve aklınızın farklı şekilde çalışması için istekli olmalısınız. Bu isteği taşımadığınız anlarda kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. Bugün yürüyüşler, her zaman yaptığınız etkinliklerin dışında bir şeylerle ilgilenmek size iyi gelebilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeylerin hızlı yaşanıyor olması sizi hata yapmaya meyilli bir insan haline getirebilir. Temkinli hareket etmek sizi bir takım pişmanlıklardan koruyacaktır.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz yorucu olabilir senin için. Başkalarına karşı verdiğin tepkilerde dikkatli olman iyi olacak o yüzden. Yıkıcı tavırların stres ve sinir ile oluşmadığına, sonradan telafisi olmayacak konuşmalara dikkat etmen gerekebilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınız için zamanında yola çıktığınıza güvenin ve yolun güzelliklerini kaçırmanıza sebep olacak bir aceleye karışmayın. Bir macera istediniz ve işte karşınızda! Şimdi, sadece kendinize inanacak ve vizyonlarınız için net bir niyet belirleyecek misiniz? Kendinizi biraz ayrık hissediyor olabilirsiniz ama bu sizin eşsiz zevklerinizden kaynaklanıyor ve kesinlikle ondan vazgeçmemelisiniz. Her şeyin sonunda sizi siz yapan bu farklılıklar, hayatınızı bu denli güzel kılan yegâne şey olabilir. Sizi bu şekilde yeteri kadar takdir etmediğini düşündüğünüz insanların fikrini önemsemekten vazgeçin. Herkes her sanat eserini elbette anlayamaz!

18 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başlattığınız bir işi bitirme konusunda son derece becerikli ve hızlı hareket edeceksiniz. Organizasyon yeteneğinizin güçlü olmasından dolayı, ortakkonularında öne geçmeniz mümkün. Fakat sakin bir tavır sergileyin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, kredi, ödemelerle ilgili ani beklenmedik durumlar gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşse de terfi veya kazançlarınızda artış gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün size ulaşmaya çalışan kişiler olacak. Bazı teklifleri geri çevirmeden önce düşünmelisiniz. Eski dostlarınız sizden haber bekliyor ve sizinle birlikte olmak için fırsat kolluyor. Ailenizle birlikte yapacağınız küçük ziyaretler için uygun bir gün.

18 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 13' 07" R
Ay
Aslan
26° 09' 21"
Merkür
Koç
29° 49' 56"
Venüs
Boğa
19° 49' 13"
Mars
Koç
11° 27' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 01"
Satürn
Balık
17° 47' 14"
Uranüs
Boğa
23° 13' 51"
Neptün
Balık
29° 19' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 06"
Lilith
Başak
25° 01' 58"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>