Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Doğallıktan Yanasın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2020, Salı

Aşk 40%
Para 10%
Sağlık 90%

İşler bugün sizin için bir şekilde küçük bir zirveye ulaşıyor. Kendinizi sevme konusunda neler yapabileceğinizi düşünmeye biraz zaman ayırın. Çevrenizdeki kolektif ihtiyaçları çok düşünmekten kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Unutmayın, fikirlerinizi ve değerlerinizi dünyaya duyurmak bu alışkanlıkları edinene kadar hiçbir şey ifade etmeyecek.

Bugün birisini zarardan korumak için adım atabilirsiniz. İş yerinde zor bir dönemden geçen birileri olabilir. Patronunuz gitmelerine izin vermeyi düşünüyor olabilir. Veya işlerine ayak uydurmakta zorlanıyor olabilirler. Onlara yardım edebilirsiniz. Tüm işlerini onlar için yapmayın, ancak onları doğru yöne yönlendirmekten çekinmeyin. Bazı teşvikler bir fark yaratabilir.

Bugün para harcama konusunda sınırları zorlayabilirsiniz dikkat edin. Şu konuda hiç şüphe yok ki: Alışverişi çok seviyorsunuz! Fakat bugün elbise dolabınızı size hiç yakışmayan şeylerle dolduracak kadar çok fazla şey alabilme riskiniz var. Onun yerine, alışveriş eğilimlerinizi farklı şeylerde kullanın. Örneğin, bir kütüphaneye veya müzeye gidin. Buralarda, bir kuruş harcamadan sanatın zenginliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Çevrende olup biten her şeyi açıklama isteği içindesin. Her şeyi bir anda rasyonalize ediyorsun ve bütün deneyimlerini büyük teoriler halinde grupluyorsun. Fakat bir süredir oldukça sessizsin. Sanki bir şeyler seni konuşmaktan ve ağzını açmaktan alıkoyuyor gibi. Bugün, neyse ki birkaç kelime sarfedebileceksin.Önünde uzanan gün kusursuz olmalı. Son birkaç gündür, hayata seni bağlayan şeyler üzerine kafa yoruyosun. Temel uğraşlarında bazı değişiklikler olmuşa benziyor, ayrıca yeni ilişkiler, hırs patlamaları... Bugün, bütün içsel değerlendirmeleri bırakabilirsin. Bunun yerine, tüm deneyimlerinin koca bir listesini yapabilir ve yaşadığın heyecan verici hayat için minnettar olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı ilhamlar bugün etrafta süzülüyor, birden daha fazla yolla seni yeni bir maceraya sevk etmek için seni yönlendiriyor. Artistik bir takım şeyler yaparken hatrı sayılır miktarda bir ödeme kazanma konusu gündeme gelebilir. Ruhsal ya da metafiziksel çalışmalar da buna dahil olabilir. Bu durum uzun vadeli bir hedefe ulaşmanı temsil ediyor olabilir ve heyecanlanmaya meyilli olabilirsin. Bu akşam dışarı çıkıp arkadaşlarınla başarını kutla.

19 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaratıcılığınız son zamanlarda değişti ve bugün yapmanız gereken tek şey onun devam etmesine izin vermek! İşleri çok yakından düşünme. Son dakika düşünmeyi ve doğaçlamayı teşvik etmek için programınızda yeterli dağınıklık ve açık alanlar bırakın. Nefes alanınız olduğundan emin olun. Hayal gücünüzün ateşlenmesine ve sizi yeni yerlere götürmesine izin verin. Şimdi işleri tamamen yeni bir şekilde bir araya getirmenin en iyi zamanı.

19 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini doğal güzelliklere vermek istediğin bir gündesin. Evinde çiçek besleyen bir Terazi burcuysan tüm gününü onlarla ilgilenerek geçirebilirsin. Bitki bilim kitapları bile alabilirsin. Kendini geliştirmek sana her açıdan iyi geliyor. Sevdiğin bir yakınının sağlık sorunu seni üzebilir. Bu durum kendi sağlığın ile ilgili daha dikkatli olmana sebep oluyor. Mide sorunları olan bir Terazi burcuysan beslenmene dikkat ediyorsun.

19 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanların belirsiz yaklaşımlarından sıkılmış olabilirsiniz ama bu belirsizliğe neden olan bazı korkularınızı da siz tetikliyor olabilirsiniz. Düşüncelerinize dikkat edin.

19 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişiyle denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelere özen göstermenizde fayda var. Gün içinde olası kazalara karşı dikkatli olun.

19 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar anda kalmak ve olanlara şükürle bakmak size daha iyi gelecektir. Sosyal açıdan da insan ilişkilerinizle iyileşmeler gerçekleşebilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabilir, başarılarınızla önplanda olabilir, hayatınızda aşk, mutluluk ve uyumu daha fazla hissedebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sevdiklerinizle keyifli etkinliklerde bulunabilir, arkadaş çevreniz ve partnerinizle mutluluk veren eğlenceli ortamlarda yer alabilir ve çalışma hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınız sayesinde son günlerde çok güzel şeyler ürettiniz. Bu süreç biraz daha devam edecek. Yaptıklarınızla gurur duymalısınız!

19 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki seyahatine devam eden Ay ilişkilerinizi veortaklıklarınızı ön plana çıkarıyor. Ay ile Venüs etkileşimi ilişkilerde eski konuların tekrar açılmasına sebep olabilir.Eski partnerlerinizden haber alabilir veya onlarla iletişime geçebilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlik yaratacak tartışmalardan uzak durmalısınız.

19 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor.

19 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Teraziler bugün partnerleri ile ortak bir işe girişmeyi gündeme getirebilir. Ortak bir işe sahip olan Teraziler ise yeni projeler konusunda oldukça hevesliler. Aileniz ile birlikte yaşıyorsanız kırıcı sözlerden kaçınmaya çalışın. Herkes yeterince hassas.

19 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda harcamalarınız artıyor. Sıkıntılarınızı yenmenin en iyi yolu, sosyal ilişkilerinize ağırlık vermenizdir. Bugün, karşılaşacağınız olumsuzlar nedeniyle motivasyon düşüklüğü gösterebilirsiniz. Sınırları zorlamayı seviyorsunuz.

19 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 01" R
Ay
Balık
16° 50' 54"
Merkür
Koç
18° 45' 01"
Venüs
Boğa
05° 31' 02"
Mars
Koç
02° 32' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 53' 29"
Uranüs
Boğa
22° 33' 27"
Neptün
Balık
29° 00' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 50"
Lilith
Başak
23° 44' 40"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>