Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güçlü hissediyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olabilir. Günün enerjisi sizi biraz fazla hassaslaştırabilir. Muhtemelen büyük insan kalabalığı ile çevrili olmak istemeyeceksiniz ve kendinizi bunalmış hissedeceksiniz. Uzun bir yürüyüşe çıkın ve biraz meditasyon yapın. Aklında çok şey olduğunu görebilirsiniz. Hayattan gerçekten ne istediğinizi düşünün. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için neler yapabileceğinizi değerlendirin.

Bugün saklanmayın. Ağaç kabuğunuzdan çıkma zamanın. Havada sizi harekete geçmeye zorlayan bir şey var mı,arkadaşlarınızla paylaşmak konusunda tereddüt yaşadığınız bir fikriniz olabilir mi? İleriye doğru yürüyün ve daha sonraki bir tarihte bunun sonuçları hakkında endişe edin. Her nüansta gizli bir anlam aramanın zamanı değil. İnsanlar söyledikleri konusunda dikkatsiz olabilirler. Onları analiz etmeye çalışmayın.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Bugün, çevrendekiler biraz delice davranıyor olsa da kendini gayet iyi hissediyorsun. İnsanların küçücük sorunları devasa boyutlar haline getirdiğini gördükçe adeta bir filozof gibi gözlem yapıp fikir yürüteceksin. Sinirleri oynamış olan bu insanlara karşı yüreklendirici ve yardımsever ol. Bazen bir iltifat, bir sarılma insanların modunu yükseltmeye yeter.Bugün sanki yeterince yeriniz yokmuş gibi kendinizi boğulmuş ya da kalabalıktan sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Bu tamamen fiziksel bir tepki değil. Bugün muhtemelen özgür olmak için artan bir ihtiyaç hissediyorsun. İşinizin, bulunduğunuz yerin ya da bugün sizi yanlış yola iten bir grup arkadaşın özgürlüğünüzü kısıtladığını hissedebilirsiniz. Neden güzel ve sessiz bir gezinti için arabaya atlayıp gitmiyorsunuz ki? Sakinleşmeniz uzun bir yol süresi alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalımından geçilmeyen ve hindi gibi kabaran tiplerden bıkmış olmanız muhtemel. Bunun nedeni aslında sizin hak ettiğinizi düşündüğünüz ilgiyi başka insanların toplamasını kıskanmanız olabilir mi? Böyle olduğunu düşünüyorsanız, ayağa kalkın ve söyleyin bunu. Bilin ki kendinizi övmenizde anormal bir durum yok, zira olduğunuz kişiyle gurur duymakta ve paylaşacak çok şeyiniz olduğunu dünyaya haykırmakta çok haklısınız.

2 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 16:20'ye kadar günün çoğunluğunda boşlukta kalıyor. Öğlen saatlerinde oluşan Venüs-Uranüs sert etkisi nedeniyle bulunduğunuz çevrede ani tepkiler verebilirsiniz. Bu güzel şans varken başkaları için kendinizi germeyin. Ay, 16:20 olduğunda Başak burcuna geçiyor. Enerjiniz azalmaya başlasa da spiritüel konulara ilgi duyabilirsiniz. Hislerinize güvenmeniz gereken bir akşamdasınız.

2 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü hissediyorsun!Bugünyerinde yanlış anlaşılmalar ve bir yere varmayan kafa karıştırıcı konuşmalarla gün içerisinde sıkça karşılaşacaksın. İş arayışında olan bir Terazi burcuysan, arkadaşın senin için referans sağlayabilir. Bu durum seni motive edecek. Yeniden başlayacak kadar güçlü hissedeceksin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin vereceği habere hazırlıklı ol! Yaşam alanında yapacağın değişiklikler ve alışverişler de akşam saatlerinde gündemine dâhil olabilir. Ailedeki sağlık sorunları kendi sağlığına daha çok dikkat etmene neden oluyor. Yaşça küçük bir yakının yardımını geri çevirmemende fayda var.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı konularda hakkınızın yenildiğini fark etmeniz söz konusu olabilir. Geçmişteki hataları sorgulamanız ve kendinizle barış içinde olmanız gereken bir gündesiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Başarı için daha fazla mücadele edeceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda kendinizi gelecek planlarınıza kaptırabilirsiniz. Yeni meşguliyetler edinebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak keyif verebilir. Kişisel planlarınızdaki değişiklikler canınızı sıkabilir.

2 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Sizden bağımsız olarak dostlarınız arasında olacak gerginlik size de etki edebilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali işlerinizi ılımlı bir şekilde yürütün. Maddi şansı yakalamışken, harcamaları nereye yaptığınıza dikkat edin, ipin ucunu kaçırmayın. Sonrasında zorluk çekmeniz olası görünüyor.

2 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Başak burcundaki seyahati sizi endişeyle yüz yüze getirecektir. Özellikle gördüğünüz rüyalardaki can sıkıcı detaylara kafanızı hiç takmayın. Bunlar fark etmeden alt benliğinize ittiğiniz konuların yansımasıdır. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler almakta fayda olabilir. Hastalıklara karşı ekstra duyarlı bir günde olabilirsiniz. Aşırı yıpratıcı birtemponuz varsa ılık duş size iyi gelir.

2 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki insanları yönetme içgüdüsü taşıyor olabilirsiniz. Bugün yönetici vasıflarınızın uzlaştırma vasıflarınızı baskıladığı bir gün olacaktır. İstekleriniz konusunda ısrarcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Birçok Terazi burcu taşınmaya, yer değiştirmeye, düzen değiştirmeye devam ediyor.

2 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; duygusal faktörlerin ön olanda olduğu bir gün içindesin. Bir türlü sonuçlanmayan konular seni oldukça zorlayıp, kriz yaşatıyor olabilir. Ekonomik konularda dengeni koruman önemli. Dostlarınla birlikte ayarlayacağın keyifli bir organizasyon seni kendine getirebilir.

2 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 57' 18" R
Ay
Başak
05° 16' 21"
Merkür
Boğa
00° 47' 20"
Venüs
Boğa
20° 45' 36"
Mars
Koç
12° 02' 00"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 50"
Satürn
Balık
17° 50' 24"
Uranüs
Boğa
23° 16' 31"
Neptün
Balık
29° 20' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 27"
Lilith
Başak
25° 07' 03"
True Node
Koç
14° 52' 51"
Son Güncelleme : 16/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>