Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tahammül Katsayın Zorlanıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün önemli biriyle özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Samimi anların heyecanını yaşarken aklınızı işe vermekte zorlanabilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, biraz cesur olmak için güzel bir gün olabilir. Hoşlandığınız biri olabilir, bugün onlarla eğlenceli ve keyifli bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz.

Sizin için zor olsa bile, kesinlikle kişisel projelerinizden, özellikle de gücünüzü artırmayı amaçlayanlardan kurtulmaya çalışın. Daha grup odaklı ve doğaya katılım gösteren girişimler üzerinde çalışmaya geri dönmelisiniz. Topluluk ruhunda bir artış, çabalarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Sessiz bir gün istiyorsun. Finansal durumunu değerlendirmek için sakinlikten faydalanabilirsin. Geçtiğimiz aylarda önemli riskler aldın ve şimdi doğru şeyi yapmış olduğunu biliyorsun. Ektiğini biçmenin zamanı geldi! Emeklerinin karşılığını nihayet alıyorsun...Sizden uzakta yaşayan kişilerden alacağınız telefonlar size bazı endişe verici haberler verebilir. Bunlar öfkenizi arttıracak ve arayan kişiye karşı da tansiyonunuz artabilir. Bunu yapmayın! Arayan kişi büyük ihtimalle sadece elçi olacak. Çevrenize yapacağınız bazı kısa seyahatler yüzünden korkunç bir trafikle yüzleşebilirsiniz. Eğer bugün dışarı çıkmak zorundaysanız, yürüyerek daha kısa sürede gideceğiniz yere ulaşabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün esnek davranmalısınız. Sürprizlerle dolu bir gün olabilir. Aniden bir misafiriniz gelebilir. Bu, uzakta yaşayan bir arkadaşınız olabilir. Birden sizi ziyaret etmek istemiş olabilir bu yüzden misafir odanızı temiz tutun! Ya da kuzenleriniz, kardeşleriniz ya da ebeveynleriniz akşam yemeğini sizinle yemek isteyebilir. Buzdolabında yeterli yiyeceğiniz olsun!

2 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal doğanız bugün harekete geçmek için revize edilmiş gibi görünebilir, ancak hangi yöne gideceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Yaşamınızda büyük bir revizyona ihtiyaç duyan alanlara girmeye çalışın. Onları daha iyi için dönüştürmeye bakın.

2 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün oldukça çalışkansın. Ancak yaptığın ve yapmaya çalıştığın işlerde olumsuzuklarla karşılaşabilirsin. Ailenin sana karşı olan tavırları bugün daha fazla gözüne batabilir. Hatta özellikle ikili ilişkilerinde bazı konularda yapıcı davranırken, aynı tavrı karşı taraftan görememek seni öfkelendirebilir. Gerginliğini etrafındaki insanlara yansıtmamaya özen göstermelisin. Bugün gireceğin bir ortamdaki çeşitli söylemler seni gerebilir. Tahammül sınırların sınanabilir. Derin bir nefes almalısın.

2 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanların belirsiz yaklaşımlarından sıkılmış olabilirsiniz ama bu belirsizliğe neden olan bazı korkularınızı da siz tetikliyor olabilirsiniz. Düşüncelerinize dikkat edin. Bugün içe dönme zamanı.

2 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Boğa burcunda. Bugün sizi etkileyen psikolojik nedenlere dikkat etmelisiniz. Başkalarından duygusal beklentilerinizi dengelemeye bakın.

2 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi ilişkiye hazır hissetmeyebilir, mevcut partnerinizden uzaklaşabilirsiniz. Bugün ciddi ilişki kararlarından kaçınmanızda fayda var.

2 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda, yatırım, alım satım, vergi ve miras işleriyle ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ortak alışverişler söz konusu olabilir. Hırslı ve mücadeleci yapınız öne çıkarken işlerin getirebileceği manevi baskı ve strese dikkat.

2 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Meditasyona ilgi duyan biriyseniz bugün bu konu hakkında daha detaylı araştırma yapmak için çok iyi bir gün. Kendinizi daha iyi hissetmeye başlamak için bu konuya eğilmelisiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat etmeye devam eden Ay, Oğlak burcunda seyahat etmekte olan gezegenlerle de olumlu etkileşim içinde olacak. Bugün gündeminizde maddi konular olacaktır.Ailenizden finansal destek görebilirsiniz. Aile içinde süregelen krizli durumların çözümüne katkıda bulunabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sürekli hareket halinde kalabileceğiniz, koşuşturmaca ile geçecek bir gün yaşayabilirsiniz. Bu yoğunluğun sebebi, bir süredir ihmal ettiğiniz veya ertelediğiniz işlerin birikmiş olması olabilir. Bu işleri yetiştirmeye çalışırken acele etmemeli, bazı noktaları gözardı etmemeye özen gösterin.

2 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle yakın çevrenizle olan konuşmalar ve diyaloglar ön planda olacaktır. Üst üste tartıştığınız veya sürekli konuşulan konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Maddi anlamda birtakım problemler ve gelişmeler söz konusu olabilir. Bu Pazar günü çok haraketlisiniz. Tüm gün dolaşabilir, kapı kapı gezebilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün keyifle para harcamak isteyebilir, ev dekorasyonunu yenileyebilirsin. Bir yandan da finansal endişelerden kurtulmanı sağlayacak gelişmeler yaşayabilir. Ev alımı, kredi gibi konularla ilgili destekler alabilirsin.  Ailenle bir araya gelerek onları arkanda hissetmek sen mutlu edebilir.

2 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>