Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Özgür Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 10%

Aşk ve romantizm bugün için gündeminizde en üst sırada. Sevgilinizle, yalnız kalmak ve konuşmak için arkadaşlarınızla buluşmaktan vazgeçebilirsiniz. İyi iletişim kuruyorsunuz ve aranızdaki yoğun hisler ikinizin de birbirinizi tanımanızı (belki utandırıcı bir şekilde) sağlayabilir. Bir süredir birlikteyseniz, ilişkinizi bir adım daha ileri götürmeye, belki evlenmekten bahsedebilirsiniz. Günün tadını çıkarın.

Üzerinde çok fazla çalışmak zorunda kalmadan işleriniz bugün çok iyi gidecek. Tam da sizin sevdiğiniz gibi. Beklenmedik bir servet aniden kapınıza çalarsa şaşırmayın. Hakediyorsunuz. Sohbetlerin birçok yönden son derece faydalı olacağını göreceksiniz. İmkansızı mümkün kılmak için kaynakları, fikirleri ve iradeyi birbirine bağlayabilirsiniz. Kendinize güvenin; zirveye çıkacaksınız.

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Sıradışı ve garip olmakta kendini özgür hisset. Gerçeklikten biraz uzaklaş. Daha özgür bir düşünce yapısına gir. Birkaç film kirala; daha da iyisi kendin film yap! Kendini kıyafetler al; duvarlarını boya, evini dekore et. İçindeki özgür ruh bırak dışarı çıksın. En büyük fantezilerini insanlarla paylaş. Bırak hayallerin bugünü yönetsin.Aklınız en küçük kir zerresini dahi toplayan sık dişli bir tarak gibi. Bugün hiçbir şey gözünüzden kaçmayacak. İnsanlar bunu anlasa da anlamasa da her şeyin farkındasınız. Acele etmeyin ve sabırlı olun. Gerçeklerin ortaya çıkması zaman alabilir, dolayısıyla her şeyi iyice öğrenmeden önemli bir karar almayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinde başkalarından olumlu geri bildirim alabilirsiniz. Bazen takdir edilmediğinizi hissediyorsunuz, ancak bugün büyük iltifatlar işitebilirsiniz. Belki de üstlerinizden biri emeklerinize verdiği desteği gösterebilir ya da görüşlerine değer verdiğiniz birinden hak ettiğiniz övgüyü alabilirsiniz. Öyle ya da böyle değerinizin bilindiğini hissedeceksiniz. Alkışları kabul edin ve eğilip selam verin!

2 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli konuşmalar yapabilir, çevrenizin tepkileri ve söylemlerinden daha hızlı etkilenebilirsiniz. Karşınızdakileri fazlaca düşünmek, çevreniz için koşturmak yerine kendi sınırlarınızı çizmek, hayır demeyi bilmek gerekebilir. Kısa seyahatler, eğitim ve başvurular gündemde olabilir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine göre ideal bir mesleki alan seçmek için kolları sıvıyorsun. Yeteneklerini göz önünde bulundurarakilanlarını araştırabilirsin. Kendini baskı altında hissetmeyeceğin birsahası istiyorsun. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan sevgilinin dış görüşünde yaptığı değişiklik hoşuna gitmeyebilir. Eleştiri yaparken dikkatli olmalısın.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yakın çevrenize yapmış olduğunuz yardımların karşılığını alabileceksiniz. Aynı zamanda onlardan destekler alıp gelecek planlarınızı oluşturabileceksiniz. Bugün özel ilişkilerden yana sizin için karışık etkiler söz konusu olabilir. Zira sevdiğiniz biri varken başka biriyle flört etme hissi bugün duygularınızı  ele geçirebilir. Kendinizi hiçbir zaman yapmam dediğiniz masum kaçamaklar yaparken bulabilirsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizdekilerle iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konularda otorite olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde iletişiminiz daha akıcı ve rahat hale gelecektir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi anlamak, verdiğiniz tepkileri fark etmek hatta bazı yönlerinizi değiştirmek, kendinizle çalışmak için uygun bir gün.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn bugün geri hareketinde burç değiştirip Oğlak burcuna geri dönüyor. Bu dönüşle birlikte ev ve aile konularında almanız gereken yük ve sorumluluklar tekrar gündeme gelebilir. 21 Mart öncesi iki yıllık süreçte bu alanda yapmadıklarınız veya yapamadıklarınız, düzeltmeler, toparlanmalar irili ufaklı test ve imtihanlar halinde önünüze gelebilecektir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Lider rolünü almanızla beraber takımınızın da sizi desteklediğini fark edeceksiniz. Siz lider olmak için doğmuşsunuz da denilebilir. İçinizdeki gücü dışarıya çıkarma zamanı.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana taşıyor. İletişim trafiğinizin hızlı olacağı bugün, Merkür Retrosunun sebep olabileceği yanlış anlaşılmalara hazırlıklı olmalısınız.Sizi zihinsel olarak aktif tutacak aktivitelerle ilgilenmek iyi gelecektir. Yeni eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle birlikte size bolca neşe ve eğlence getirecek şeyler yapın. Sağlığınız harika bir şekilde ilerliyor, fakat stresli hissediyorsanız meditasyon negatif enerjilerden kurtulmanın harika bir yoludur.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız. Çevresel koşulların değişkenliği, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin ilginç teklifleri karşısında, tercih hakkınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız.

2 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 27"
Ay
Kova
23° 34' 57"
Merkür
Koç
17° 48' 46"
Venüs
Boğa
03° 30' 56"
Mars
Koç
01° 17' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 03"
Satürn
Balık
16° 45' 12"
Uranüs
Boğa
22° 27' 51"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 25"
Lilith
Başak
23° 33' 51"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>