Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü yine onu düşünerek geçireceksiniz. Bu kısa süreli ayrılık sizi ona daha da bağladı. Onun da aynı duygular içinde olup olmadığını merak ediyorsunuz. Kavuşma beklenenden de önce olacak gibi görünüyor.

Bugün de yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz.

Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Ödemeleriniz de bugünlerde peş peşe geliyor. Bu konuda arkadaşlarınızla mükemmel bir dayanışma içinde olduğunuz için şanslısınız.

Ödemelerinizden birini ertelemeyi düşünüyorsunuz. Bunu hiç önermeyin. Beklemediğiniz can sıkıcı bir yanıt alabilirsiniz. Bu parayı mutlaka bulup buluşturmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle bir araya gelebilir, onların sorun ve konularına karşı daha duyarlı davranabiirsiniz. Yemek ve beslenme konularına duyduğunuz ilgili bugün mutfakta epeyce vakit geçirmenize yol açabilir.

20 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:52 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, yeni olanı isteriz. Bize karşı açık ve net davranılmasını bekliyoruz. Bir haksızlıkla karşılaştığımızda tavır alırız. Çünkü artık yorgunuz. Ne olacaksa olsun, ne konuşulacaksa konuşulsun ama yeni bir sayfa açılsın istiyoruz. Saat 06:35 Ay-Uranüs görünümü, güzel vakit geçirmek, özgür olmak, değişik bir şeyler yapmak arzumuzun işaretçisidir. Monotonluktan hoşlanmayız. Koşullar daha iyi olmalı, rahat etmeliyim diye düşünürüz. Saat 07:23 Ay-Mars kavuşumu, gönlünüzce zamanı geçirme isteğinizdir. Bundan ödün vermezsiniz. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelirsiniz. Sosyalleşmek, aktif olmak, istediğiniz gibi hareket etmek için bu enerji size cesaret veriyor. Saat 08:59 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, sağlığınızı önemseme, günlük hayatınızı düzenleme ve gerekli ile gereksizleri hayatınızda belirleme yönünde önemlidir. Saat 16:45 Ay-Venüs zorlu görünümü, gerek aşk ilişkilerimizde gerekse mali konular üzerinde rahatsız edici olabilir. Verdiğimiz emeğin maddi ve manevi olarak karşılığını bekliyoruz. İhtiyaçlarımız, isteklerimiz, hayallerimiz var. Doğal olarak hayattan zevk almak da çoğu zaman paraya bağlı olduğu için, bu görünüm altında kaygılanmamız mümkündür. Elden geldiğince günü sakin geçirmeye çalışmakta yarar var. Yüzünüzü gülümseten bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma yaşantında aksayan durumlar tahammül sınırını aşacak. Bu konularda bugün hırs yapabilirsin. Ancak merak etme, hayatının yoğun olacağı bir döneme giriyorsun, çalışkanlığının ödülünü alacaksın. Yaşadığın bazı talihsizliklere rağmen, özündeki sevgiyi, hak etiğini düşündüklerinden esirgemeyeceksin. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, bazı organizasyonlarda iptaller söz konusu olabilir. Bu durum ilkin canını sıksa da, telafisi oldukça iyi olacak. Bir dostun itirafı yeni bir ilişkiye vesile olabilir. Evli bir Terazi burcuysan, tüm ailenin bir araya geleceği bir organizasyona dâhil olabilirsin. Bir durgunlaşıp bir gülme krizine gireceğin dakikalar seni bekliyor.

20 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır önemsemediğiniz konular önünüze gelebilir ancak bu sefer her şeyi daha planlı ve programlı yürütmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıntılara dikkat etmelisiniz.

20 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınız sizi daha çok meşgul edebilir. Sevdiğinizle paylaşımlarınızı arttırabilir ve keyifli konulara zaman ayırabilirsiniz. Çeşitli etkinliklere katılabilir ya da geleceğiniz ile ilgili hayaller de kurabilirsiniz. Gün boyunca kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Bir arada zaman geçirmekten hoşlandığınız arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Bugün sahneye koyabileceğiniz çok şeyiniz var.

20 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu gerginler özellikleçevrenizde olabilir. Ancak haklı olan taraf sizsiniz.

20 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizden beklenmeyecek derecede hareketli, enerjik ve istekli olduğunuz bir dönemdesiniz. Çeşitli organizasyonlara dahil olabilir, ilişkilerinizi güçlendirmekten keyif alabilirsiniz. Kendinizi güçlü ve sağlıklı hissedecek, ilişkilerinizi sıcak ve yoğun biçimde sürdüreceksiniz.

20 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal açıdan zorlandığınız bir gün. Romantik beklentiler karşılanmayabilir. Çocuklar, yaratıcılık ve aşk alanınız gün boyu hareketli.

20 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir duygusal ilişki gündeme gelebilir. Spor aktivitesi ya da bir hobinizle uğraşırken bu yeniliği hayatınıza çekebilirsiniz. Evdeki kargaşadan kurtulmak için bol bol temiz havaya çıkın. Çocuğunuzla doğa yürüyüşlerine katılabilir, atölye çalışmalarından keyif alabilirsiniz. Teknoloji çağı ilginizi çeker.

20 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

20 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 50" R
Ay
Balık
12° 19' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 23"
Venüs
Boğa
05° 07' 57"
Mars
Koç
02° 18' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 29"
Satürn
Balık
16° 51' 54"
Uranüs
Boğa
22° 32' 22"
Neptün
Balık
29° 00' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Başak
23° 42' 35"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>