Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun geçmişte yaşamış olduklarını içinize sindiremiyorsunuz. Onu bir zamanlar sizden daha çok sevmiş olduğunu düşünüp canınızı sıkıyorsunuz. Oysa şimdi gözü sizden başkasını görmüyor ve bunu da her haliyle belli ediyor.

Çalışma yaşamınızda gerçekleşen huzurda sizin de çok büyük etkiniz var. Bunu size sık sık hatırlatıyorlar ama duymazdan geliyorsunuz. Bu kadar mütevazi olmamanız konusundaki uyarıları dikkate almalısınız.

Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ihtiyacınız var. Geliriniz istedikleriniz gerçekleştirmeye yetiyor. Sizin belinizi büken farkında olmadığınız günlük harcamalar. Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı bitirebilir.

Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan ağır basıyor. Bu olumlukları görebilmeniz için gözünüzü dört açmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok insan canlısı ve sevecensiniz. Zaman zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz. Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde sizin bu ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var, siz onları görmezden geliyorsunuz. Sizin ilacınız, tıpkı sizin gibi sevecen ve insan canlısı dostlarınız. Onlara elinizi uzatın.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:43 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu geçişinde, huzurumuz ve güvenliğimiz son derece kıymetli hale geliyor. Bizim için kıymetli olanı koruyacağız ve dışa karşı savunacağız. Hiç kimseye taviz vermekten yana değiliz. Zor kazandığımızı, birilerinin hafife almasından hoşlanmayacağız ve değerlerimizden ödün vermeyeceğiz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Saat 08:36 Ay-Mars görünümü, sizi yakından ilgilendiren ve aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Eğer bir yola adım atacaksanız, yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, tutarlı olmak şarttır. Planlarınızı en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız. Saat 14:54 Ay-Satürn görünümü, güven unsurunu bilhassa önemsediğimiz bu saatlerde huzurumuzu kaçıran insanlardan uzak dururuz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazanmak için rekabet arzunun arttığı bir gün. Kariyer hayatında büyük yol kat eden ve artık girişime geçen bir Terazi burcuysan dikkat etmen gereken konular gündeme gelebilir. Geçmişe ait beklenmedik bir mesele ya da aslında sürekli göz ardı ettiğin bir konu,hayatında sana engel çıkarabilir. Aşk hayatında ve ilişkilerinde atakta bulunmak için doğru zamanın geldiğini anlayacağın bir dönemdesin. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Terazi burcuysan, düğün mekânı seçimi gibi konularda detaylara fazlasıyla takılabilirsin. Yeni hobi ve ilgi alanları edinebileceğin bugünde hayatına farklılık katacak insanlarla tanışacaksın.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde dengeyi bugün kurmak zorunda olabilirsiniz. İlişkilerde restleşmelere gitmek ya da ben-sen kavgaları içerisinde olmak sadece sizi yıpratır.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortak işler yaptığınız kişilerle aranızda kriz yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Bazı bağlayıcı koşullar dolayısıyla kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Duygusal derinlik içinde olduğunuz konular olabilir. Banka işlerinizi organize etmeniz için uygun bir gün.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapıcı bir tavır içinde olacaksınız. Kendinizi her zaman olduğundan daha güçlü hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Çevrenizdekiler sizi bol bol övecek.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh ve madde dengesini seven Teraziler için bugün kaynak yönetimi önemli... Gün boyu maddi konularda yenilenme ve yapılandırma yapma ihtiyacındasınız. Harcamalarınız düşündüğünüzden fazla olabilir.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizi orijinal gruplarla buluşturur. Metafizik konular, zihinsel konular, matematiksel bilgiler ilginizi çeker. Politika, siyaset gibi faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Topluluklara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar sizin için önem kazanır. Ortaklıklar mercek altında olacak.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konulara yönelik çalışmalarınız artarken sevdiğinizle aranızdaki ilişki de giderek yoğunlaşıyor. Kendinizi son derece olumlu ve kararlı hissedecek, ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendirmeyi başaracaksınız. Yepyeni planlar yapabilir, bu konuda çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 02" R
Ay
Terazi
25° 35' 12" R
Merkür
Boğa
06° 32' 01"
Venüs
Boğa
25° 58' 12"
Mars
Koç
15° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 47"
Satürn
Balık
18° 07' 09"
Uranüs
Boğa
23° 31' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 08"
Lilith
Başak
25° 35' 14"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>