Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Seyahatlerinizi Organize Ediyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal çekincelerinizi bir kenara bırakmalı ve gerekli olan adımları atmaya devam etmelisiniz. Koşullara uygun adımlar atabildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri zorlamaktan kaçınmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha zamana ihtiyacınız var ancak bunun için beklemede kalmanız da gerekebilir. Koşullara uygunluk göstermeye çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni ve beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sorunların üstesinden gelmek istiyorsanız, elinize geçen fırsatları da ona göre değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neden sonuç ilişkisi kurmakta zorlandığınızda bunun çözümünü yine aynı yerde bulabilirsiniz. Kendinizi kararsızlıkla suçlamak yerine seçeneklerinizin gerçekten düşünmeye değer olup olmadığına bakmalısınız. Bugün ailenizin otorite ve/veya erkek figürlerinden alacağınız fikirler maddi ihtiyaçlarınızı karşılama noktasında işinizi kolaylaştırabilir.

22 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkabilir. İşbirlikleri ve anlaşmalar yapmak için uygun bir gün olabilir. Duygusal olarak dengede kalmaya özen göstermelisiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurtdışı seyahatleriniz tekrar gündeme gelebilir. Bu konu hakkında arkadaşlarınızla planlamalar yapıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde iletişimin ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz. Kardeşinizin bir derdi olduğunu fark edebilirsiniz. Kardeşinizin sorunlarını çözmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Fazla gürültü yapan komşunuzu nazik bir dille uyarıyorsunuz.

22 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kapılarınızı kapattığınızda sizi neyin üzdüğünü ve mutlu ettiğini düşünün. Bu ikisinin farkını bildiğinizde hayatınızın akışının hızı ve yönü değişecektir. Şimdi bu bilgiyi yeni bir rutine dönüştürmek için kendinize yeni davranış kalıpları ve mesafeler oluşturun.

22 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Zihinsel olarak çok yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde duygusal olarak yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Ticari konularda daha mantıklı davranmaya özen göstermelisiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanması için sizin de elinizde olabilir. Partnerinize karşı daha anlayışlı ve güler yüzlü olmanız gerekebilir.

22 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini işine vermek için bütün şartlar uygun olacak. Hayatına yeni bir yön çizmek için daha kararlı olduğunu göreceksin. Yeni şeyler başarmak sana başka işlere girişmek için cesaret verebilir.

22 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kendinizi işinize veya sağlığınızı iyileştirmeye yönelik bir programa hoş bir şekilde adadığınızı hissedebilirsiniz. Bugünün erken saatlerinde iletişim engelleriyle ilgili sorunlar yaşanabilir, gün ilerledikçe fikirleriniz ve tavsiyeleriniz iyi karşılanacaktır. İç çatışmalara çok fazla zaman harcamamaya çalışın çünkü bu, gereksiz strese veya belirsizlik durumuna yol açabilir. Duyguları ve enerjiyi yaratıcı veya rutin olmayan bir uğraşa kanalize ederek stres atmak oldukça kolay olabilir. Bugün aynı zamanda stratejiler için de iyi bir enerji taşıyor. Benzer hedefleri ve vizyonları paylaşan birileriyle bağ kurabilirsiniz. Şu anda eylemlerinizin ve kararlarınızın nereye gideceğini kestirmek zor olabilir, içinizden gelen bir sonuca tam olarak varamıyorsanız, konuya daha sonra dönebilecekseniz bunu bir kenara bırakın.

22 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda anlaşılmamakla suçlanıyorsunuz. Düşünmeden konuştuğunuz konular başınızaaçabiliyor. Paylaşım konusunda cimri davranıyor ve işinizi hiç kimseye emanet edemiyorsunuz. Çevrenize güvenmeyi öğrenmelisiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

22 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatta birden fazla ruh eşi bulabiliriz ki eğer bir ruh eşin varsa onun kıymetini bil. Fakat eğer ruh eşin yoksa yeni ruh eşin yola çıkmış, senin için geliyor. Eski ruh eşine lütfen teşekkür et ve uğurla. Aşk ve sadakat dolu güzel bir gün yaşayacaksın. Özlüyorsun ve özleniyorsun bugün. Lütfen içindeki öfke, bağışlamamazlık ve nefret duygularını temizle.

22 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız sevgilinizin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki belirsizlikler maddi durumunuza yansıyor. Önümüzdeki günlerde karşılaşabileceğiniz fırsatlar, sizden kararlı yaklaşımlar bekleyecek. Bugün istemeseniz de bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

22 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 47' 16" R
Ay
Başak
03° 12' 28"
Merkür
Boğa
00° 34' 10"
Venüs
Boğa
20° 32' 48"
Mars
Koç
11° 54' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 23"
Satürn
Balık
17° 49' 41"
Uranüs
Boğa
23° 15' 55"
Neptün
Balık
29° 20' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 55"
Lilith
Başak
25° 05' 54"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>