Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendinden Taviz Vermiyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, karmaşık durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için kendinize biraz olsun zaman ayırmalısınız.

Mesleğinizle ilgili konularda zorluklar yaşanabilir. Şartları lehinize çevirmek için kendinize biraz olsun zaman ayırmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi anlamda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Daha dengeli olmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yardım faaliyetleri, destek gösterdiğiniz konular ya da insanlardan arta kalan zamanı yine bu konulara harcıyor olabilirsiniz. Belki hemen değil ama bir süre geçtikten sonra kendinizle aranıza bir mesafe girdiğiniz, artık tanıyamadığınızı fark edebilirsiniz. Farkı ve mesafeyi azaltmak için bugünü bir fırsat olarak görüp iç sesinize kulak vermelisiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim konularında kuvvetli olabilirsiniz. Fikir alışverişinde bulunmak, yeni insanlarla tanışmak ya dakonularında iletişimi güçlendirmek adına uygun bir gün olabilir. Duygusal denge ve adalet arayışınız ön planda olacak. Özellikle ilişkilerinizde dengeyi sağlamak için çaba gösterebilirsiniz. Enerjinizi dengede tutmak için spor veya meditasyon gibi aktiviteler size iyi gelebilir.

22 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

3 gün sonra Ay tutulacak. Etkisini şimdiden hissetmeye başlıyoruz. Bugün kendinden hiç mi hiç taviz vermeyeceksin. Ancak bu durum bazı gerçekleri görmene ve fırsatları kaçırmana sebep olabilir. Bazı çalışma arkadaşların özel hayatını sorgulayabilirler. Politik yaklaşımın sayesinde, neye uğradıklarını şaşırabilirler. Mide problemi yaşayan bir Terazi burcuysan, işlenmiş gıdalardan uzak durman gerekebilir.

22 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın ve uzak kavramlarına çok takılmadan istekleriniz için seyahat etmek, planlarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Olayların üzerinde durmak yerine içinde yer almak daha iyi bir fikir olabilir. Tekliflere açık olduğunuz bir gündesiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda beklemeler olabilir. Rutin işlerinizi tamamlamanız daha iyi olabilir. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için uygun bir gün olmayabilir. Sabırlı davranmanızda fayda var. Duygusal olarak zorlanacağınız şeyler yaşayabilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin ilgisi başlarda memnuniyet yaratsa da sonradan daha özgür bir alana ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz ve yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanları sıkıcı bulabilirsin bugün. Ancak dikkatli bakarsan herkesin ilginç bir yanının olduğunu keşfedeceksin. Bugün arkadaşlarının ve sevdiklerinin bilmediğin yönlerini öğrenmek keyfini arttıracak.

22 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün her zamankinden biraz daha ciddi olabilirsiniz. Özellikle bir işi tamamlamak için gereken ayrıntıların farkındasınız, bu da size çok yardımcı oluyor. Gerçekle yüzleşmek,veya sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmek tatmin edicidir. Günlük rutinlerinizi ve alışkanlıklarınızı düzenlemek için iyi bir zaman ve hatta işleri düzene koymaktan keyif alabilirsiniz fakat bu alanlarda bir şeyler eksikse bir kontrol, yeni bir sorumluluk veya yönetilmesi gereken bir sorunu ortaya çıkabilir. Neyse ki bu sizi bilgi sahibi kılar ve doğru kararları vermeniz için daha iyi bir konuma getirir.

22 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelecek planları, yeni adımlar, yeni projeler için uygun bir gündesiniz. Zihnen uyumlu olduğunuz insanlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkiler konusunda kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Kararlı adımlarla ilerlemelisiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki sürtüşmenin nedeni ve eleştirilerin hedef alması gereken kişi sizsiniz. Öfke nöbetleriniz yüzünden başarısız oluyor ve insanlar sürekli sizi engelliyormuş gibi hissediyorsunuz. Hedeflerinizin aslında neler olduğunu belirleyin ve sevdiklerinize, sizin için ifade ettikleri anlamı daha sık söyleyin. Vücudunuz aşırı güç harcamayı kaldıramayabilir, ancak sürekli mola almak da doğru değil. Bir an önce kendinizi daha rahat hissedeceğiniz orta noktayı bulun.

22 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün hastane, sağlık konuları gündeme geçebilir. Ayrıca finansal alanda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize, duygularınızdan ziyade mantığınızla yaklaşmaya çalışın. Kendinizi, ona bir şeyler ispat etmek veya onu yönetmek zorunda hissetmeniz sorunlara yol açabilir. Yetenekleriniz takdir edilmediği için işinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için henüz çok erken. Önümüzdeki günlerde hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu. Biraz daha beklemelisiniz. Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeye ihtiyacınız var. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

22 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 28' 46" R
Ay
Terazi
18° 38' 44" R
Merkür
Boğa
05° 42' 33"
Venüs
Boğa
25° 15' 40"
Mars
Koç
14° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 38"
Satürn
Balık
18° 04' 57"
Uranüs
Boğa
23° 29' 14"
Neptün
Balık
29° 25' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 06"
Chiron
Koç
21° 42' 26"
Lilith
Başak
25° 31' 24"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>