Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Oldukça Mütevazisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 80%

Bugün, anlaşmazlık içinde olduğunuz bir kişiyle uzlaşma sağlamanız gerekebilir. Bu kişi sevdiğiniz biriyse, eski sorunların ilişkinizi bozmasına izin vermeyin. Affetmek ve unutmak sorun değil, ama önce havayı yumuşatmak isteyebilirsiniz. Olayı kendi açınızdan anlatın ve karşı tarafa da aynı şeyi yapma şansı tanıyın.

İçinizdeki savaşçı bugün karışabilir ve eylemlerinizle ilgili bazı şüpheleriniz olabilir. Her zaman doğru yolda olduğunuz konusunda kendinize güvenin. Dünyanızda biraz gerginlik olduğunu fark edebilirsiniz, ancak üzerinde fazla uğraşmamaya çalışın. Bu sadece bir geçiş aşamasıdır, aşırı tepki vermemeli ve yaptığınız şey hakkında tamamen haksız olduğunuzu düşünmemelisiniz.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Hayal gücün yükseklerden uçuyor ve yaratıcı enerji havada serbestçe geziyor. Yazı, müzik, resim konularındaki projelerle ilgili istisnai fikirler gün boyu aklına gelecek. Biriyle başla ve ötekileri not al. Tutkularının artışta olduğunu görüyorsan şaşırma! Hepsinden sonuna kadar faydalan ve eğlenmene bak!Bugün kendinize son derece güvenebilirsiniz. Bazen kendinize karşı acımasız olsanız da, hayatınızı eleştirel bir tavırla sürdürseniz de, bugün biraz daha huzurlu hissedeceksiniz. Yaptığınız seçimlerin sizi pek çok maceraya sürüklediğini fark edebilirsiniz. Takip ettiğiniz yolda attığınız her adım, önemli ve eğitici bir deneyimdi. "Yanlış seçim" diye bir şey yoktur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın bir anlamı olup olmadığını kim söyleyebilir ki? Bu güzel bir soru ve sizden önce pek çok kişi bu soruyu sordu. Fakat akabinde şu soru geliyor: Hayatın niçin hiçbir anlamı olmasın ki? Ayrıca, genel olarak anlamsız kabul edilse de, sizin de bu önermeyi kabul etmeniz gerekmez. Hayat sizin için de anlamsız olmak zorunda değildir. Bu düşünce içinizdeki filozofu tüm gece uyutmayacak.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizde farklılık ve yenililikler olabilir. Yeni kişilerle tanışabilir, sosyalleşebilirsiniz. Partnerden daha net, açık tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Kıskançlıklara dikkat.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde ortaya koyduğun faydalı projeler patronlarının dikkatini çekiyor. Ailesel konularda üstüne düşen sorumluluklarını ihmal ettiğini düşünebilirsin. Fakat böyle düşünmen mütevazi tavrından kaynaklanıyor. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan hoşlandığın kişinin geçmişte yaşadıkları ilişki yaşamanıza engel oluyor olabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklediğiniz bir haberle ilgili olumlu bir dönüş alabilirsiniz. Özel yaşamınızla ilgili yaşadığınız sorunları çözebilir ve ilişkinizi olumlu bir yönde değiştirebilirsiniz. Bir durumun iyi ya da kötü olması belki de doğru veya yanlış olması kıyaslamasına bugün gitmemelisiniz. Bugün günlük rutin işlerinizi sizi bir hayli oyalayabilir. Kafanıza taktığınız bazıyüklerine bugün alternatif çözümler bulabilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda planlar yapıp, harcamalarda bulunabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşten gelen destekler sayesinde kendi zevk aldığınız konulara zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi arzu ettiğiniz ruh haline getirmekte oldukça olumlu olabilirsiniz. Cesaret gerektiren bir gün geçirebilir ve cesaret sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bahanelere yer yok! Size engel olan tek şey yine kendinizsiniz bu yüzden, hedefinize ulaşmak için çalışmak yerine kendi kendinize bahaneler uydurmayı bırakın. Başarısızlıklarınız içinse başkalarını suçlamaya başlamadan önce özeleştiri yapmalısınız.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Aslan burcuna girişi ile sosyal hayatınız canlanıyor.Önümüzdeki bir aylık dönemde yalnız kalmak istemeyebilir, yeni arkadaş çevrelerine girebilirsiniz. Hayallerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ay'ın da Aslan burcunda seyahat edeceği bugün arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olacaktır.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eski sevgiliniz ile birlikte yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. Aklınızı ve becerilerinizi gösterebileceğiniz yeni fırsatlar kendini gösterecek. Para konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Coşkularınızı ön plana çıkarmak adına yapacağınız çalışmalar içindesiniz. Bugün, satın alma konusunda ısrarcı davranacaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Duygularınızı çok kolay ifade ediyorsunuz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 24' 12" R
Ay
Başak
10° 47' 22"
Merkür
Boğa
01° 23' 02"
Venüs
Boğa
21° 19' 57"
Mars
Koç
12° 23' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 25"
Satürn
Balık
17° 52' 19"
Uranüs
Boğa
23° 18' 08"
Neptün
Balık
29° 21' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 52"
Lilith
Başak
25° 10' 09"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>