Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuzda ilişkinizden çok, başka şeylerle ilgileniyorsunuz. O da bu duruma yatkın, bir şikayeti yok, ama bu durum sizi birbirinizden uzaklaştırabilir. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan ona yeterince zaman ayırmıyorsunuz.

Şu günlerde öfkenize hakim olmanız sizin yararınıza olacak. Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu fark edeceksiniz. O, uzun zamandır plan yapıyor ama siz farkında değilsiniz.

Parasal açıdan şanslı bir gününüzdesiniz. Bugün elinize geçecek beklemediğiniz bir miktar para sizi oldukça mutlu edecek. Bu para ile uzun süredir yapmayı düşündüğünüz bir harcamayı yapacaksınız.

Birçok alanda hareket halindesiniz. Ama bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde,yaşamınızda bazı zaaflara yol açıyor. Oysa bu sıralar, en çok işe öncelik vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikteve para konularında kendinizi daha motive hissedebilirsiniz. Kazançlarınızı, gelirlerinizi artırmak, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek için daha istekli ve hevesli davranabilirsiniz.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 23 Ekim saat:08:27-22 Kasım saat:05:05 tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Güneş, maddi-manevi anlamda güçlenmek arzunuzun ve isteklerinizi elde etme azminizin işaretçisidir. İdeallerinizden ödün vermezsiniz. Eğer bir yatırım yapmışsanız, ancak ilerleyen zamanda bir şey kazandırmamışsa vazgeçersiniz. Piyasanın durumuna göre paranızı değerlendirirsiniz. Bu dönemde önemli olan işe yarar ortaklıklar, kazanımlar yoluyla büyümektir. Mars ve Venüs bu süreçte burcunuzda ilerleyeceğinden Güneş-Akrep geçişinde elinize parasal açıdan tatmin edici bir kazanç geçecektir. Hatta bunun için çok fazla yorulmanıza bile gerek kalmayabilir. Şanslı bir dönem olarak görüyorum. Yeteneklerinizi, doğal çekiciliğinizle birleştirerek insanlar üzerinde etkili olabilirsiniz. Bu size maddi-manevi anlamda güç kazandırabilir. Güneş-Akrep burcu geçişinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

23 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikrin olmayan kararların alınması hoşuna gitmeyecek. Aile içindeki otoriter figürlerle sorun yaşayabilirsin.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alım-satım ya da kredi gibi finansal konularınızı uyum ve denge içerisinde çözebileceksiniz. Aşk ve ilişkilerde başlatıcı enerjiler içerisinde olacaksınız.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinize daha fazla yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda dalgalanmalar olabilir. Bazı konuları çok daha fazla gözünüzde büyütebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar önem kazanabilir. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rahat ve sakin olduğunuz bir dönemde bulunuyorsunuz. Önceden karar verdiğiniz konular üzerinde çalışmalarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Akşama doğru alacağınız davete sevdiğinizle birlikte kapılıp eğlenebilirsiniz.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında kimliğinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları önemli olacak. Bu ay içinde kazancınızı yükselteceksiniz.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Akrep burcuna geçen Güneş size finansal konularda destek verecek. Kazancınızı iyi bir yatırıma yönlendirmek için uygun bir zaman. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Borsa ve diğer spekülatif yatırım araçlarından da faydalanabilirsiniz. Yeraltı zenginlikleri, madenler sizin için birkolu haline gelebilir.

23 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

23 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 55" R
Ay
Yay
06° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 01' 44"
Venüs
Koç
26° 27' 53"
Mars
Balık
26° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 04"
Satürn
Balık
16° 14' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 17"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 58"
Lilith
Başak
22° 55' 46"
True Node
Koç
15° 31' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>