Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiç ummadığınız biri size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bir yakınlığa hazır olun. İnce eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir, çünkü onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz var.

Yakın birarkadaşınıza kırgınlığınız devam ediyor. Bir süre daha devam edecek gibi. Bugün onunla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Ama yine de kısa vadede sorununuz çözülecek gibi görülmüyor.

Bugünlerdeki sıkışıklığınızı çözmeniz için bir alacağınızı tahsil etmeniz gerektiğini bilmenize rağmen istemekte zorlanıyorsunuz. Siz istemezseniz onun da vermeye hiç niyeti yok.

Sizi şaşırtacak gelişmelere hazır olun. Bu gelişmeleri lehinize yada aleyhinize çevirmek elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınıza adeta gözleriniz kapalı olarak baktığınız için sizi eleştiriyorlar. Bu huyunuz size zarar verdiği kadar yakınlarınıza da zarar veriyor. Çünkü onlarla ilgili konularda da yeterince objektif olamıyorsunuz. Bu konuyla ilgili bir tartışmada eleştirilere kendinizi savunmaya geçip eleştirilere kulak tıkayabilirsiniz. Bu da sizi gerçekten sevenleri üzebilir.

20 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 04:41 itibariyle Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Hayata olumlu veya olumsuz şekilde vereceğiniz her yanıt değer taşır. Kimi anlarda geçmişi şöyle bir süzgeçten geçirebilir, kayıp-kazanç anlamında değerlendirmelerde bulunabilir diğer yandan şu anki mevcut durumunuzu iyileştirme anlamında neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Saat 08:41 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde, maddi-manevi açıdan çıkarlarımızı korumak, güçlenmek ve değerlerimize sahip çıkmaktan yanayız. Günlük hayatın içinde karşılaştığımız her duruma bu bakış açısıyla yaklaşırız. Saat 14:23 Ay-Merkür kavuşumu, maddi konularda ve ailemizi ilgilendiren meseleler üzerinde konuşmanın işaretçisidir. Eğer karşımızdaki kişi bizi hafife alırsa, umursamazsa, bir şeylere zorlanırsak tepkide bulunabiliriz. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde mutluluk daim olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

20 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşe odaklanma konusunda sorun yaşayabilirsin. Yatırım fikirlerin varsa ortaklıktan uzak durmalısın.

20 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Amaçlarınızın peşinde giderken, sabırla ve esneklik duygusunu kaybetmeden hareket etmelisiniz. Yoğun ve sürekli eylemde bulunmalı ve çözüm yoktur duygusunu bir kenara bırakmalısınız.

20 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk arzularınız giderek yükseliyor. Büyük istekler içine girebilir, heyecanlı ve huzursuz davranışlarda bulunabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanmak için daha fazla gayret göstermeli, ani tepkilerden kaçınmalısınız.

20 Ekim 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzda bir yeni ay meydana gelirkenhayatında ve ilişkilerde beklenmeyi beklemeye hazır olmalısınız. Hiç tahmin etmediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bunların nedeni insanların değerinizi fark etmeleri ve anlamaları olabilir.

20 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanınızdan alacağınız güzel haberler para konusunda keyfinizi yerine getirecek. Yakın çevrenizin boş yere vaktinizi çalmasına izin vermemelisiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine gökyüzü sizin için çalışıyor. Burcunuzdaki Yeni Ay ilişkilerde sizi ön plana itecek. Her türlü sürpriz gelişmeye hazır olun. Yeni bir iş, yeni bir eş bomba gibi hayatın merkezine oturabilir. Yeni kararlar size cesaret verirken geleceğinizi şekillendirir. Estetik ve güzellik konuları ön planda olacak. bomba

20 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

20 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 54' 10" R
Ay
Yay
07° 35' 20"
Merkür
Koç
16° 02' 02"
Venüs
Koç
26° 31' 59"
Mars
Balık
26° 55' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 50"
Satürn
Balık
16° 14' 56"
Uranüs
Boğa
22° 08' 28"
Neptün
Balık
28° 47' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 10"
Lilith
Başak
22° 56' 08"
True Node
Koç
15° 31' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>