Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi var. O sizi çok seviyor, Birtakım yersiz kurgular içine girip müthiş şeyler yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi başlarken yok etmemelisiniz .

Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlığınız bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Dikkatli olmalısınız. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki yakın insan ilişkileriyle azaltmaya çalışıyorsunuz.

Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor. Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor

Büyük bir para kaybınız söz konusu olabilir. Bir arkadaşınız tarafından iyi niyetle ama yanlış yönlendiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi güzel bir yolculuk bekliyor. Bu kısa gezi, ruhunuzdaki ve bedeninizdeki tüm yorgunlukları atacak. Karşı cinsten bir yakın dostunuzun aşk ilişkisi sizi fazlaca ilgilendiriyor. Ona bir daha kesinlikle dönmemelisin, gibi yaptırımlar koyuyorsunuz. Bu kadar ileri gitmeyip sakıncalarınızı belirtmeniz daha dostça olacak.

15 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 08:27-14:20 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi birebir ilgilendiren konularda makul olmaya çalışınız. Kişisel bakımınız, rutin kontrolleriniz, yarım kalan işleriniz, çocuklarınızla alakalı konular, sanatsal anlamdaki çalışmalar bu saatler arasında faydalı olacaktır. Ancak, üzerinde düşünmeden, hesap yapmadan yenilik anlamında bir karar vermeyiniz. Saat 10:50 Merkür-Uranüs karşıtlık etkisinde kişi, adil bir bakış açısıyla ilişkisini,ortaklığını veya kendisine karşı görünen her durumu inceleme altına alır. Aman dengeler alt üst olmasın, aman birileriyle anlaşmazlığa düşmeyeyim, ayaklarımı sağlam yere basayım diyerek özen gösterir. Ancak bugünkü karşıtlık, bir takım insanların veya partnerin üstünüze gelebileceğini işaret ediyor. Bu kutuplaşma sonucu Teraziler, doğal olarak dengesini kaybedebilir, gerginleşebilirler. Bu karşıtlığı bir de karşımızdaki diğer kişi tarafından ele alalım. Partneriniz veyayaptığınız kişi, kendi yoluna gitmek isteyebilir. Siz ılımlı konuştukça o, tam tersine buna itiraz edebilir. Her iki örnek de doğaldır ki, yaşanabilecek bir stresin işaretçisidir. Peki, böyle bir durumda ne yapılmalıdır? Öncelikle ilişkimizi gözden geçirmek, birbirimizin farklılıklara saygı duymak ve ne istediğinizi de iyi anlamak lazımdır. Sizi hangi nedenlerin veya arzuların karşı karşıya getirdiğini iyice anlamak gerekiyor. Saat 14:20 Ay-Başak burcu seyrinde, gördüğünüzle yetinmezsiniz. Bir şeyin ne kadar işe yaradığı sizin için kıymetlidir. Endişe verici bir durum varsa, bunu çözmeden rahat etmezsiniz. Geri planda yapılacak işlerle uğraşırsınız. Saat 15:28 Mars-Chiron karşıtlığında, kafamız bazı meselelere takılabilir. Bir şeyleri düzenlemeye çalışırken, kendi kendimize dağılabiliriz. İçimizdeki ses, kendi gerçeğine sahip çık, öteni berini topla düzenle ve bir an önce hallet derken, diğer bir ses bütün bunları yapsak bile hayatın bize karşı pek şefkatli davranmayacağını söyler. Bu iç sesleri arasındaki uyumsuzluk bizi hakikaten rahatsız edicidir. Hangi yana dönsek bir kıskaç altında gibiyizdir. Peki ne yapmalıyız? Amacımızdan emin olacağız, kendimize güveneceğiz, zamanla bunların yerine oturacağını bilerek sakin olacağız. Hepimiz için mutlu, keyifli bir Pazar günü olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olan bitene kafa yorduğun günler. Detaylara ve insanların tavırlarına fazla anlam yükleyip zorluk çekebilirsin.

15 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen tek istediğimiz yalnız kalmaktır. Bu anlara duyarlı olun ve ihtiyacı olana yalnız kalma armağanını verin.

15 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan bazı kısıtlamalar getiriyor. Sevdiklerinizin durumu ile daha fazla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünden itibaren aşk yıldızını burcunuzda ağırlamaya başlıyorsunuz. Bu durum sizi aşk ve ilişkilerden yana şanslı ve kısmetli kılıyor. Genel olarak hayatınızda daha fazla söz ve kontrol sahibi olabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğiniz insanın dengesiz halleri karşısında kolay tepki vermeye müsait olacaksınız. Fikir anlaşmazlıkları oluşabilir.

15 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet Afrodit kadar güzel ya da Herkül kadar yakışıklı olmaya hazırlanın. Zira yönetici gezegeniniz Venüs 7 Kasım'a kadar sizin burcunuza geçiyor. Estetik, güzellik ve lüks eşya alımı hayatınızı odağı haline gelebilir. Çok zarif topluluk ve gruplara dahil olabilirsiniz. Hukuki konularda başarı sizden yana olacaktır. Herkesin dikkatini üzerinizde toplayacağınız bir dönem. Bol şans!

15 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 14' 01"
Ay
Akrep
12° 51' 15"
Merkür
Koç
25° 59' 25"
Venüs
Balık
20° 26' 46"
Mars
Balık
04° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 46"
Satürn
Balık
13° 11' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 06"
Neptün
Balık
27° 46' 25"
Plüton
Kova
01° 48' 39"
Chiron
Koç
18° 44' 19"
Lilith
Başak
19° 41' 32"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>