Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi bir dengeye oturtmak istiyorsunuz. Bu sizin birlikte aldığınız bir karar. Ama birlikte uymadığınızı gören partneriniz, bu günlerde daha değişik bir formül çıkartabilir, hazırlıklı olmalısınız.

İş yaşamınızda, son derece dediğim dedik bir yetkiliyle sorun yaşıyorsunuz. Bu egemen tavrına karşı size verdiği değer elinizi kolunuzu bağlıyor. Sabrınızı korumanız halinde, süreç içinde ondan çok şey öğrendiğinizi göreceksiniz.

Ümit etmediğiniz bir yerden sağladığınız para sizde ezikliğe yol açıyor. Bu parayı gönül rahatlığıyla, kullanacağınız yere kullanamıyorsunuz. Ama zaman geçirecek lüksünüz olmadığını biliyorsunuz.

Çok beklenmedik davranışıyla sizi adeta yıkan arkadaşınızın, sizinle konuşma niyetine karşılık vermeniz halinde, onu anlamakta kolaylık yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın aşk beraberliğini kaldırıp atar gibi bir tavırla bitirmesi, sizi şu günler içinde o arkadaşınızla bir hesaplaşmaya itti. Onun aşka dair söylemleriyle davranışı arasındaki uzaklık sizi çok şaşırtmış görünüyor. Uzak bir yakınınızın sağlık sorunları yine bu günlerde kendinizi dinlemenize neden olacak, yine doktor kapılarını aşındıracaksınız.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 04:45 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, hangi konuda olursa olsun, sözgelimi seyahat, iş, ailevi meselelerde, bilgi edinme, araştırma anlamında işlerde planlamada bulunarak ilerlemekte yarar var. Aceleye getirmeden enine boyuna düşünelim. Bu enerji, zaten bilgilenmeye önem vermemizi sağlar. Çok okuruz, çok konuşuruz, bağlantılarda bulunmaya çalışırız. Anlamak isteriz. Anladıklarımızı doğru biçimde yerli yerine koyarsak, zamanı gayet olumlu değerlendirmiş oluruz. Saat 15:26 Merkür-Pluto görünümü, ailevi ve yerleşim yerinizle alakalı konulardaki değişimlerin göstergesidir. Birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, elbirliğiyle halledilmesinde yarar vardır. Gelişigüzel davranılmamalı, birbirinizi kıracak şekilde hareket edilmemelidir. Eğer sorunlar varsa, bunları sineye çekmek, sürekli alttan almak da aslında çözüm olmaz. Tabii ki konuşulmalı, hakça hareket edilmeli, ortaklaşa karar verilmelidir. Yeni haftanın güzel gelişmelerle bizleri mutlu etmesi dileğimle,

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayatından çıkarmak istediğin tüm detayları sonlandırmak adına güzel adımlar atabilirsin.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, algılama ve eylemlerinizi değiştirerek yaşamınızdaki herhangi bir şeyi değiştirebilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Eğitime başlamak için uygun bir gündesiniz. Akademik konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. İdeolojilerinizi paylaşacağınız insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Derin konuşmalar içinde girebilirsiniz. Teknik işlerinizde kısıtlanmalar olabilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimde zorlanabilirsiniz. Belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmelisiniz. Yanıltıcı kişilerle kırşılaşabilirsiniz. Sezgilerinizi...

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda bazı konuşmalarınızda sıkıntılar ve gerilimler oluşabilir. Olayların derinine inmek ve biraz da kuşkucu bir tavırla yaklaşmak ilişkilerinizi zorlayabilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla karşılaşacak, keyifli bir gün geçireceksiniz. Biraz kafanız karışabilir. Fakat, kararsızlık duymayacaksınız. Parasal konularla ilgili yeni planlar yapabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 06' 19" R
Ay
Akrep
14° 26' 45" R
Merkür
Koç
16° 00' 10"
Venüs
Koç
24° 15' 23"
Mars
Balık
25° 30' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 10"
Satürn
Balık
16° 04' 39"
Uranüs
Boğa
22° 02' 14"
Neptün
Balık
28° 44' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 48"
Lilith
Başak
22° 43' 50"
True Node
Koç
15° 36' 47"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>