Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı atışmalar, sataşmalarla hoş bir oyunun içindesiniz. Dostlarınız bu tavırlarla başlayan yakınlığın aşk olamayacağı görüşündeler. Sizin onlara vereceğiniz bir yanıtınız yok. Çünkü siz içinizde yeşeren duyguları biliyorsunuz.

İş hayatınızda hiç kimseyle bir yarış içine girmeye niyetiniz yok. Fakat size böyle yaklaşanlarla da her yöntemle mücadele etmeye hazırsınız. Bu kararlılığınızı çok belli ediyorsunuz. Bu nedenle de kimse bir yarışa yeltenmiyor.

Bu konuda katı bir disiplininiz var. Para işlerinde gevşekliğe tahammül edemiyorsunuz. Bu işlere daha ciddi bakılmasını istiyorsunuz. Çünkü sizi katılaştıracak çok şeyler yaşadınız.

Son günlerde kelimenin tam anlamıyla bir paranoya yaşıyorsunuz. İnsan hatalarının arkasında hep bir plan arıyorsunuz. Bilmeden, farkında olmadan yapılmış hatalar olabileceğini kabul edemiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sert ve ödünsüzsünüz. İnsanlara kolay kredi açmıyorsunuz. Oysa bunun tersi yapıldığında çok kazançlı çıkılabiliyor, bunu da bu konuda edindiğiniz deneyimlerinizle biliyorsunuz. Bugün aranızın açık olduğu eski bir dostunuzun yaş günü. Bugünün geçmişteki unutulmaz anıları bir bir aklınızda. Ama onu yine de aramak istemeyeceksiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 00:34 Ay-Venüs ve ardından saat 02:36 Ay-Mars karşıtlığı halledilmesi gereken işlerimizin bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Bu nedenle seçiciyiz. Ancak diğer yandan insanların da bize karşı anlayışlı olmasını arzuluyoruz. İyi niyetimizin kullanılmaması için, dikkatli olmaya çalışmalıyız. Saat 10:19-23:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin zorlayıcı yönleri vardır. Dalgınlık ve unutkanlıkların olabileceğini düşünerek önleminizi alınız. Kaçmakla veya problemi yok saymakla kökünü kazıyamazsınız. Ortada bir sorun varsa, çözümlemek de bizlere düşüyor. İşte boşluk etkisi altında kişi problemini çerçeve içine aldığında aksayan noktaları rahatlıkla tespit etmiş olur. Saat 23:40 itibariyle etkili Ay-Koç geçişi, bizi sınırlayan kişi veya durumlarla yüzleşmemiz gerekebilir. Bu bazen eşimiz-sevgilimizdir, bazen açıkça bize diş bileyen bir kişidir, yaşadığımız ortam veya rakibimizdir. Burada bizi rahatsız eden husus, insanların bencil tavırlarıdır. İyi niyet taşımayan hareketler canımızı sıkar. Söylesek belki kimse anlamaz ancak biz, kimin ne yapmaya çalıştığını fark edebiliriz. Zaten bizi de üzen nokta budur. Yolunuz ışıklansın daima. Canı gönülden sevgilerimle,

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün hızına yetişmekte zorlanacaksın. Olaylara seyirci kalmak, seni acımasız eleştiriler yapmaya itebilir.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızın önemli süreçlerinde yanlarında olmanız gerekebilir. Şüpheye davetiye çıkaran olayların peşine düşmek ruhunuzu yorabilir.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sorumluluklarınızdaki artıştan dolayı zorlanabilirsiniz. Gün içinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz. Toprakla ilgili konular gündeme gelebilir. Parasal konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırın.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hiç kimseyi beğenmiyor biraz kibirli oluyorsunuz. Daha önceki tutumunuz böyle değildi. Görenler sizden çekinebilir. Bu durumda yalnız kalacaksınız...

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün keyifli organizasyonlar yapabilir, önceden planlamış olduğunuz gibi bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gurup halinde eğlence yerlerine gidebilir, çok hoş vakit geçirebilirsiniz. Son derece sevimli ve etkileyicisiniz. Sevdiğinizle birlikte eğlence yerine gidebilirsiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Halledilmesi gereken konular kafanızı doldurabilir. Özel hayatınızda stresli ve bir o kadar da gergin durumlara karşı birkaç gün boyunca hazırlıklı olmalısınız.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli ilişkilerle dönüşüm zamanı. Kendinize gizeme, bilinmezliğe, sırlara açın. Her ilişkinizi afişe ederek yaşamak zorunda değilsiniz. Bazen de kendi dünyanızda yalnız kalarak bir birlikteliğin tadına varırsınız. Arka planda sizin başarınızı çekemeyen birileri arkanızdan konuşabilir. İnsanlar üzerinde farkında olmadan güçlü bir etki bırakırsınız.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

4 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 04' 41" R
Ay
Akrep
14° 06' 11" R
Merkür
Koç
16° 00' 16"
Venüs
Koç
24° 13' 19"
Mars
Balık
25° 28' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 47"
Satürn
Balık
16° 04' 29"
Uranüs
Boğa
22° 02' 08"
Neptün
Balık
28° 44' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 42"
Lilith
Başak
22° 43' 39"
True Node
Koç
15° 36' 50"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>