Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ilgisiz davranışları sizi çileden çıkartıyor. Her şeyin bu kadar kısa bir zamanda bu kadar değişmesini kabul edemiyorsunuz. Belki de bugünlerde bu konuda bazı kararlar almanız gerekecek.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor, başarıyı getiriyor.

Alacaklarınız ve borçlarınız birbirine karışmış durumda. Bugün herkesi şaşırtacak, bu konuda çok radikal kararlar alacaksınız. Çünkü başka şekilde yaşayamayacağınızı anlıyorsunuz.

Birisi sizinle ilgili bir oyunların peşinde. Bu, sizin pek güven duymadığınız ama bu kadarını da beklemediğiniz biri. Gözlerinizi şimdiden açmalısınız. Sonradan işi düzeltmek zor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi mutlu etti. Gelecekle ilgili umutlarınız arttı. İnatçı bir tarafınız var. Arkadaşlarınız bundan şikayetçiler. Takıldığınız bir konuyu sonsuza dek unutmuyorsunuz. Fakat unutmuş gibi davranmayı da çok iyi beceriyorsunuz. Bu akşam bir davet alıp güzel vakit geçireceksiniz.

28 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Perşembe gününe iki dikkate değer görünümle adım atıyoruz. Saat 05:53 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak ilkdördün etkisindeyiz. Kendimizin farkında olmamız yönünde önem taşıyor. İnsanın edindiği tecrübeleriyle olgunlaşması, bunları sindirmesi hayata karşı kuvvetli yaklaşımını sağlar. Kimileri hayatını kurmuş, geleceğini garanti altına almış ve huzur içinde yaşıyor olabilir. Ancak bir çoğumuz sorumluluklar nedeniyle zorlanıyor. Belki yuvamızda yeteri kadar mutlu değiliz veya ağırşartları ve sağlıkla mücadele ediyoruz. Belki çok sevdiğimiz birinden ayrıyız veya son zamanlarda şans bize gülmüyor. İlkdördün etkisi altında, bu yetersizliklere rağmen güçlü olmak zorunda kalışımız bizi rahatsız edebilir. Mecburen günü sakin bir şekilde geçirmemizde yarar görüyorum. Saat 07:25 Jüpiter-Uranüs karşıtlığı aile yaşamınız, ikili ilişki, evlilik,ortaklığı konularında gerçekçi olmalı, sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeli, kararlarımızı vermeden önce bir daha düşünmeliyiz. Gün boyunca her şey umduğunuz gibi geçsin. Adım attığınız her şeyde mutluluk sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

28 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluk almanı gerektirecek gelişmeler yaşanabilir. Fevri çıkışlardan önce gözlem yapmanda fayda var.

28 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim yoğun ve olumlu bir şekilde gündemde. Alacağınız haberler ve destekler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

28 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Belirsiz koşullar keyfinizi kaçırabilir.

28 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EVİNİZ sizin için çok önemli ve kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman inzivaya çekilmek istiyorsunuz. Karamsar bir gün.

28 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Bazı karışıklıklar olsa bile bunların üzerinde durmayacak, dikkatinizi yönelttiğiniz konuda çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz.

28 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınızda çok çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız. Üzerinizdeki şans rüzgârı, ilişkilerinizdeki sıkıntılara veya karşınıza gelecek olaylara kolay tepki vermenize yol açabilir.

28 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir anda ilişkiniz sonlanabilir. Ortaklıklar ve özel hayata dikkat. Kontrolsüz bir dönemdesiniz. Karşınızdakilerin şartlarında her an değişiklik olabilir. Siz ılımlı tavrınızla insanlarla bağınızı koruyun. Zira hak, hukuk, adaletin hızla değiştiği bir süreci yönetmek durumundasınız. Bir anda ilişkiler tepetaklak olup sizi yepyeni bir yaşam yolculuğuna çıkarır.

28 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

28 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 37' 26" R
Ay
Terazi
25° 53' 05" R
Merkür
Koç
16° 11' 25"
Venüs
Koç
22° 22' 53"
Mars
Balık
24° 19' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 07"
Satürn
Balık
15° 56' 01"
Uranüs
Boğa
21° 57' 08"
Neptün
Balık
28° 41' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 32"
Lilith
Başak
22° 33' 43"
True Node
Koç
15° 39' 03"
Son Güncelleme : 23/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>